Andreea Balan, despre Misty: Este foarte trist daca accepti in continuare sa fii amanta

Vineri, 16 Mai 2014, ora 15:22
7481 citiri
Andreea Balan, despre Misty: Este foarte trist daca accepti in continuare sa fii amanta
Foto: Facebook/Adreea Balan

Andreea Balan, care s-a despartit dupa opt ani de relatie de Keo, ulterior iesind la iveala informatii potrivit carora acesta ar avea de mai multa vreme o relatie cu Misty, cantareata si ea, a lasat sa se inteleaga ca o compatimeste pe cea care i-a luat locul.

"Este foarte trist daca accepti in continuare sa fii amanta. Minciuna are picioare scurte. Adevarul intotdeauna iese la iveala si fiecare isi cladeste fericirea asa cum doreste. Fiecare se multumeste cu cat poate. Daca asa isi doreste, atata are, mai mult inseamna ca nu poate. Fie el, fie ea", a declarat Andreea Balan pentru Antena Stars.

Cantareata este de parere ca "puterea unui barbat consta in cat de buna, de frumoasa si de inteligenta este femeia de langa el. Barbatul este puternic atunci cand are o femeie puternica langa el".

"Un barbat puternic e oglindirea femeii de langa el", a scris pe Facebook Andreea Balan vineri, in spiritul aceleiasi idei, afirmatia ei primind aprobarea a peste 22.000 de prieteni virtuali in mai putin de doua ore.

Dupa o relatie de durata esuata, Andreea Balan gaseste puterea de a privi clar situatia. "Atatia ani a fost o relatie frumoasa, de lunga durata, dar s-a terminat urat", a mai spus ea pentru Antena Stars.

"Cine se aseamana se aduna"

Cat despre Keo si Misty, cantareata afirma: "Nu pot sa zic decat ca cine se aseamana se aduna, se potrivesc".

Revenind la situatia ei, artista declara ca iesirea ei la rampa si faptul ca povestea a ajuns la urechile presei s-au dorit a fi "un exemplu".

Andreea Balan, in lacrimi la TV: Keo ma insela de un an de zile - detalii incredibile

Aceasta a tinut sa se adreseze tuturor femeilor care trec prin situatii similare: "O femeie care trece printr-o situatie mai putin placuta este important sa aiba indepenednta". Daca aceasta exista, a spus ea, "muti muntii din loc, treci mai usor peste tot".

Tot acestor femei Andreea Balan le spune sa nu depinda niciodata de un barbat, nici din punct de vedere financiar, nici emotional. "Este foarte gresit ca ele sa stea, emotional si financiar, la mana unui barbat", afirma cantareata.

A.S.

Liderul PSD îi răspunde lui Clotilde Armand: ”Să-și ia un avocat bun”
Liderul PSD îi răspunde lui Clotilde Armand: ”Să-și ia un avocat bun”
Premierul Marcel Ciolacu a reacţionat joi, 25 aprilie, la declaraţiile primarului Sectorului 1, Clotilde Armand, transmiţându-i acesteia să îşi ia un avocat bun pentru că ”a încălcat...
Nicușor Dan îl provoacă pe Piedone la o dezbatere electorală. Răspunsul ironic al Primarului Capitalei după ce AUR l-a amenințat cu plângerea penală
Nicușor Dan îl provoacă pe Piedone la o dezbatere electorală. Răspunsul ironic al Primarului Capitalei după ce AUR l-a amenințat cu plângerea penală
Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, a declarat joi, 25 aprilie, că aşteaptă de la contracandidatul său Cristian Popescu Piedone un răspuns în ce priveşte participarea la o dezbatere...
#Andreea Balan Misty, #Andreea Balan Misty amanta, #Andreea Balan Keo Misty , #vedete romanesti