Andreea Raicu, pusa la zid de un fost iubit - Cum reactioneaza vedeta

Luni, 24 Martie 2014, ora 10:13
12929 citiri
Andreea Raicu, pusa la zid de un fost iubit - Cum reactioneaza vedeta
Foto: Facebook/Andreea Raicu

Andreea Raicu a iesit public cu o declaratie, dupa ce un fost iubit, Frank Colin, in prezent aflat in inchisoare din Franta si in plin divort cu Maria Marinescu, pur si simplu a desfiintat-o intr-o postare pe o retea sociala.

"Vreau sa clarific o poveste recent aparuta in presa romaneasca. Stiu, in acelasi timp, ca in astfel de situatii este aproape imposibila o limpezire totala, cu eliminarea tuturor efectelor. Desi de obicei nu fac asta, acum ma vad obligata sa fac o precizare", a scris Andreea Raicu pe pagina sa de Facebook.

Vedeta a tinut sa specifice ca nu a dat niciun interviu zilele trecute si nu a facut niciun comentariu legat de "vietile altora". Despre iesirea fostului iubit, Frank Colin, sustine ca aceasta vine intr-un moment dificil, data fiind situatia actualului sot al Mariei Marinescu, aflat intr-o inchisoare de maxima siguranta.

"Nu am dat niciun interviu sau vreo declaratie si nu am facut niciun comentariu legat de vietile altor oameni. Nu ma intereseaza ce fac altii, pentru ca eu cred cu tarie ca fiecare alege cum sa isi traiasca viata. In plus, in acest caz, omul care s-a considerat lezat de o inchipuita pozitie a mea, se afla intr-o situatie grea, care probabil l-a facut sa nu vada lucrurile corect", isi incheie postarea vedeta.

Referindu-se la un articol publicat zilele trecute de presa mondena din Romania, in care Andreea Raicu ar fi spus ca Frank Colin a cerut-o de nevasta, cu ani in urma, dar ca nu a acceptat sa se casatoreasca cu el, si de faptul ca acesta era posesiv, avand tot timpul pe urmele ei un sofer si un bodyguard, sotul Mariei Marinescu a luat-o peste picior pe prezentatoarea TV, zilele trecute, starnind reactia acesteia:

"Draga printesa A. Raicu, astazi era sa mor de ras cand am vazut interviul tau. Esti ok? Pot sa te ajut cu ceva? Permite-mi sa iti reimprospatez memoria si sa pun lucrurile in ordinea in care s-au intamplat cu adevarat, se poate? Voi fi cat de dragut pot si, sincer, nu imi amintesc atat de multe despre tine! La vremea respectiva, ma plimbam dintr-o tara intr-alta, bucurandu-ma de viata 100%", a scris pe o retea sociala, din inchisoare, Frank Colin, din dorinta de a prezenta realitatea asa cum o stie el, diferita de cea prezentata de tabloidele din Romania.

Maria Marinescu a dezvaluit motivul divortului (Video)

"Casatoria era totalmente in afara planurilor mele. Aceasta scurta relatie sau aventura pe care am avut-o cu tine nu a fost una serioasa. A avut loc acum 10 ani si in fiecare noapte ieseam in oras si ma intorceam acasa... cu altcineva! In general, ma port ca un gentleman cu femeile, asa ca probabil ai visat ca te voi cere de sotie, desi amandoi stiam cu siguranta ca eu NICIODATA nu voi face asta!

O femeie "isterica"

Nu vreau sa fiu rau, dar ai aproape 40 de ani, esti nemaritata, nu ai copii si asta spune totul despre felul tau de a fi. Am dreptate? Nimeni nu ar putea fi gelos pe o femeie ca tine, care este isterica, o femeie care intr-o zi plange din nimic, iar a doua zi este fericita fara sa stie de ce", mai scrie Frank Colin.

Mai mult, acesta sustine ca Andreea Raicu s-a incapatanat sa mentina relatia cu el, venind la el si dupa ce in viata ei intrase un alt barbat. "Cred ca ma confunzi cu altcineva, nu crezi? Ia zi, chiar am platit un sofer si un bodyguard pentru a fi la cheremul tau? Nu imi amintesc asta si, daca ar fi fost adevarat, cu siguranta ar fi aparut in ziare, dar nu s-a intamplat.

Ceea ce insa imi amintesc cu precizie este ca, dupa scurta noastra aventura, aveai deja o relatie cu altcineva si, cum nu erai multumita de el, continuai sa vii la mine sa te satisfac. Sa spun numele barbatului respectiv sau este limpede despre cine este vorba?", isi incheie surprinzatoarea declaratie Frank Colin.

Andreea Raicu si Frank Colin au avut o relatie de cateva luni in urma cu aproape sapte ani. In prezent, Frank Colin si Maria Marinescu sunt in plin proces de divort.

A.S.

Boloş, despre taxa pe boală: "Cel care stă în concediu medical primeşte mai mulţi bani decât atunci când este la serviciu"
Boloş, despre taxa pe boală: "Cel care stă în concediu medical primeşte mai mulţi bani decât atunci când este la serviciu"
Ministrul de Finanţe Marcel Boloş a explicat, joi, 28 martie, că numărul mare de concedii medicale nu asigură sustenabilitatea bugetului asigurărilor sociale. Declarația vine în...
Membru USR, agresat când strângea semnături, în București: ”Au rupt câteva liste, noi vom strânge şi mai multe”
Membru USR, agresat când strângea semnături, în București: ”Au rupt câteva liste, noi vom strânge şi mai multe”
USR anunţă că, miercuri, un membru USR a fost agresat în timp ce strângea semnături în zona Lujerului din Sectorul 6, Bucureşti. ”Ieri, un membru USR a fost agresat în timp ce...
#Andreea Raicu reactie Franck Colin, #Andreea Raicu Franck Colin, #Franck Colin Maria Marinescu, #Andreea Raicu Maria Marinescu , #vedete romanesti