Antonia a rabufnit: Zici ca sunt un monstru. Fiica presedintelui

Vineri, 06 Iunie 2014, ora 19:01
5923 citiri
Antonia a rabufnit: Zici ca sunt un monstru. Fiica presedintelui
Foto: Facebook/Antonia

Cantareata Antonia, aflata in plin proces pentru stabilirea custodiei fetitei sale, a rabufnit, vineri, la o televiziune, spunand ca nu intelege de ce lumea o judeca atat de rau, de parca ar fi un monstru.

"Nu stiu de ce toata lumea ma judeca atat de rau, zici ca sunt un monstru", s-a plans Antonia la Kanal D.

"Se spune ca am nevoie de publicitate si de aceea fac asta, ca eu chem televiziunile. Nu stiu cum sa scap de ele", a declarat cantareata, referindu-se la momentele in care jurnalistii se aduna in fata tribunalului, atunci cand au loc infatisarile.

Antonia a punctat ca nu acesta e genul de publicitate de care are nevoie: "Eu am nevoie de publicitate buna, nu de scandalul asta. Zici ca sunt fiica presedintelui. Ma simt ranita cu tot ceea ce se intampla".

Batalie dura pentru custodie: Avocatul lui Castellano loveste crunt in Antonia

Artista a tinut sa clarifice si in ce context a fost luata decizia de divort, explicand ca in niciun caz sotul ei nu a fost inselat. "Eu cu Vincenzo m-am iubit foarte mult", a spus ea, laudandu-si fostul sot si mentionand ca nu l-a lasat pentru alt barbat, asa cum se vehiculeaza.

"Nu mi-am tradat sotul niciodata", sustine vedeta, mentionand ca si familia lui Vincenzo stie acest lucru, dar ca profita de articolele aparute in presa de la noi.

Antonia, la capatul puterilor: Nu am cum sa plang pe scena

"Eu stiu adevarul, Vincenzo stie adevarul si familia stie. Au aparut probleme cand a venit copilul", a explicat cantareata. "Am zis ca mai bine, decat sa ne certam, mergem fiecare pe drumul lui. Ambii am suferit in treaba asta", a declarat vedeta.

Cum încearcă PSD să negocieze retragerea lui Piedone și care este prețul primarului de la Sectorul 5
Cum încearcă PSD să negocieze retragerea lui Piedone și care este prețul primarului de la Sectorul 5
După ce liderii coaliției PSD-PNL au luat decizia de a-l retrage pe candidatul comun Cătălin Cîrstoiu și de a merge cu candidați separați, în persoana Gabrielei Firea și a lui Sebastian...
George Simion a devenit tată. Ce mesaj i-a transmis soției liderul AUR
George Simion a devenit tată. Ce mesaj i-a transmis soției liderul AUR
La mai puțin de un an de la căsătorie, liderul Partidului AUR, George Simion, și soția sa, Ilinca, au devenit părinți. Primul copil al cuplului este un băiat, iar tatăl a ținut să-i...
#Antonia motiv divort Vincenzo, #Antonia monstru, #Antonia inselat sot, #Antonia proces custodie copil , #vedete romanesti