Arsinel ii raspunde lui Bendeac: Sa-i fie rusine!

Joi, 26 Septembrie 2013, ora 18:31
6750 citiri
Arsinel ii raspunde lui Bendeac: Sa-i fie rusine!

Dupa ce Mihai Bendeac l-a criticat pe Alexandru Arsinel, acuzandu-l intr-o postare pe Facebook ca nu merita rinichiul care i-a fost transplantat, batranul actor ii bate obrazul mai tanarului sau coleg de breasla, chiar de pe patul de spital.

Intr-o declaratie acordata Adevarul, Arsinel sustine ca nu il cunoaste personal pe Bendeac, dar mereu i s-a parut un actor interesant, desi uneori cam exagerat.

"Uneori sunt intrebat despre cineva care apare in zona comediei si asta pentru ca mi-am castigat un statut de actor popular, de actor care este aratat cu degetul pe strada. Eu nu-l cunosc pe Bendeac, nu am vorbit cu el in viata mea, dar l-am vazut la televizor si am spus ca mi se pare un actor extrem de interesant. Eu am reprosat doar maniera lui exagerata de a juca, el sarjand fara motiv, fiind probail in cautarea propriului stil.

Eu nu am comentat despre calitatile sale de actor. El s-a mobilizat sa demareze, de ceva vreme, anumite invective la adresa teatrului pe care il conduc (Teatrul de Revista "Constantin Tanase" din Bucuresti - n.red.) si la adresa unor colegi care si-au castigat un anumit statut dupa multi ani de munca", a raspuns Arsinel, care a revenit in spital.

"Nu ma cobor eu la un nivel atat de jos"

Alexandru Arsinel a adaugat ca nu vrea sa intre in polemica cu el, adaugand ca nu i se pare normal ca acesta sa atace "un om aflat la pamant" si ca ar trebui sa ii fie rusine.

"Daca acesta e caracterul lui, eu nu am ce sa fac. Nu vreau sa intru in polemica cu el. Eu in viata mea nu am schimbat doua vorbe cu el. Niciodata nu si-a exprimat dorinta de a lucra la Teatru, nu a venit sa-mi propuna niciodata un proiect.

Ceea ce este ciudat este faptul ca ataca un om aflat la pamant, e rusinos, sa-i fie rusine! Nu ma cobor eu la un nivel atat de jos, eu am o activitate publica si am fost binecuvantat cu multe rasfaturi din partea publicului. Am primit mesaje de sprijin din toata lumea si din tara", a replicat Arsinel de pe patul de spital.

De asemenea, Arsinel i-a raspuns lui Bendeac si la atacul legat de cooptarea lui si a Stelei Popescu in reclamele unui lant farmaceutic. Mihai Bendeac spunea intr-o postare pe Facebook ca i-ar fi placut sa vada actori mai tineri in acele spoturi publicitare.

"Vad ca el a lovit in toate punctele mele de sprijin. Eu si Stela Popescu am fost alesi pentru ca targetul reclamei sunt in mod special cei de varsta noastra, care au mai multa nevoie de medicamente. Pe de alta parte, s-a facut un sondaj din care reiesea ca eu si Stela Popescu suntem pe primele locuri in ceea ce priveste popularitatea.

Atacul lui ma lasa rece, nu ma afecteaza decat din puctul de vedere al situatiei in care ma aflu. Tinerii din generatia mea aveau mai mult respect, eu ma lipeam de perete cand vedeam un actor. De asemenea lucruri murdare nu o sa scapam niciodata, dar trebuie sa luptam", a adaugat Alexandru Arsinel.

La inceputul lunii septembrie, actorul Alexandru Arsinel a suferit un transplant renal la Institutul de Urologie si Transplant Renal din Cluj, interventie realizata de profesorul Mihai Lucan. Arsinel a fost operat la doar trei zile dupa inscrierea pe listele de asteptare, in conditiile in care exista oameni care asteapta un rinichi si zece ani.

Dupa mediatizarea cazului, directorul unui ONG care apara drepturile celor cu insuficienta renala a condamnat public criteriul prin care i s-a acordat lui Arsinel rinichiul, sustinand ca daca nu ar fi fost celebru, nu ar fi avut parte de un transplant atat de urgent.

Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Guvernul se reuneşte joi, la Timişoara, într-o şedinţă specială, în cadrul căreia urmează să fie aprobate o serie de proiecte de infrastructură cu impact regional, precum şi plata în...
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
#Arsinel raspuns atac Bendeac, #Bendeac rinichi transplant Arsinel, #Arsinel operatie transplant rinichi, #Bendeac ataca Arsinel , #vedete romanesti