Au mers la biserica inainte de procesul vrajitoarelor: Ce au facut Tonciu si Buruiana

Joi, 27 Martie 2014, ora 15:58
4243 citiri
Au mers la biserica inainte de procesul vrajitoarelor: Ce au facut Tonciu si Buruiana
Foto: Facebook/Sanziana Buruiana

Sanziana Buruiana si Andreea Tonciu au mers joi la Tribunalul Ilfov, pentru a da explicatii in dosarul Vrajitoarelor. Inainte, insa, au tinut sa treaca pe la biserica.

Conform Romania TV, cele doua si-au cumparat bratari care sa le ocroteasca. Astfel accesorizate, au mers la tribunal.

Atat Sanziana Buruiana, cat si Andreea Tonciu sustin ca au fost sunate de asa-zisele vrajitoare. "Nu am nicio legatura, nu le cunosc", a declarat Sanziana Buruiana joi, in fata tribunalului.

"Mi-au spus ca cineva vrea sa ne faca rau, atat mie cat si Andreei, dar eu nu cred in asa ceva. Cred in Dumnezeu, asa ca nu le-am ascultat", a mai declarat blonda.

Procesul s-a amanat, asa ca Andreea Tonciu si Sanziana Buruiana vor reveni la instanta. Ele au fost audiate, in calitate de martori, si la sfarsitul lunii februarie.

Tonciu, Buruiana si Prodan, audiate in dosarul Vrajitoarelor - Afla ce au declarat

Asa-zisele vrajitoare Vanessa si Melissa au fost trimise in judecata dupa ce ar fi inselat zeci de persoane, printre care si pe Oana Zavoranu. Aceasta sustine ca a pierdut astfel aproape jumatate de milion de dolari.

Vanessa si Melissa isi amenintau victimele cu blesteme in cazul in care nu isi primeau banii.

#Buruiana Tonciu bratari biserica, #Sanziana Buruiana tribunal, #Andreea Tonciu Sanziana Buruiana dosar vrajitoare, #Andreea Tonciu vrajitoare, #Oana Zavoranu vrajitoare, #dosar vrajitoare vedete , #vedete romanesti