Cabral, dezvaluiri despre barbatii care fac armata cu nevestele

Joi, 15 Mai 2014, ora 15:36
3442 citiri
Cabral, dezvaluiri despre barbatii care fac armata cu nevestele
Foto: Facebook/Cabral

In varsta de 36 de ani, Cabral e de ceva vreme sot, asa ca stie cum stau lucrurile intr-un mariaj. Stie si care este atmosfera in caminele prietenilor, chiar daca acestia vor sa creeze cu totul alta impresie legat de relatia lor cu sotia.

Aflat la o sueta cu prietenii, in oras, Cabral reda afirmatiile viteze ale amicilor sai, vizavi de relatia cu nevasta. "A mea nu ma suna decat daca arde casa, altfel stie ca iau foc si nu ma deranjeaza!", sustine unul dintre ei.

"A mea imi da SMS inainte sa ma sune, sa vada daca am chef sa vorbesc...", se lauda un altul.

Atitudinea vizavi de neveste este aceeasi in grup: "Da, nevasta-mea nu suna, asteapta s-o sun eu. Bine, mai suna ea, dar doar cu chestii clare si nici atunci nu-i prea raspund...". Singurul care face exceptie este Cabral, marturiseste chiar el. "Eu observ diferenta de stare dintre ei si mine. Ei... niste lei. Eu... un comunitar adoptat. Decid sa tac", scrie pe blog Cabral.

Intrebat cum stau lucrurile in cazul sau, prezentatorul TV reda cu lux de amanunte starile sale si gandurile care ii trec prin cap: "Hait! Ghiogart! Gandeste repede si scoate-te cumva, ca rad astia de tine de le sar nasturii de la jeansi!".

Inevitabilul se intampla, insa: "Pa-lila-luli-lilooo, suna telefonul meu, fix cu soneria dedicata nefastei, draga de ea. Ridic telefonul, raspund", povesteste vedeta cursul evenimentelor.

"Da, pitici./Mai stai mult? Nu ma simt bine si mi-e cam fomicica. Iei ceva de mancare cand vii spre casa?/Nu mai stau mult. Si da, iau. Da-mi pe whatsapp ce vrei si ma opresc. Pupa io!/Ba pupa io! Mersi!", reproduce Cabral discutia dintre el si sotia lui.

Cabral Ibacka: Iata cum arata, de fapt, sotia mea!

Reactiile comesenilor sunt cele asteptate: "se dezlantuie o furtuna de rasete, hohote si tanguieli sufocate, toate asezonate cu 'carlig de rufe', 'mascul terorizat', 'face ce vrea din tine' si alte asemenea, toate adresate mie". Confruntandu-se cu astfel de reactii, Cabral decide sa paraseasca localul, urmat de amicii sai cu gurile pana la urechi.

"Misca acasa!"

O intamplare ii spala insa rusinea. Aflat in parcare, impreuna cu ceilalti, unul dintre amici este sunat, la randul sau, de sotie, povesteste Cabral pe blog, mentionand ca era liniste deplina si rezonanta locului excelenta, astfel incat convorbirea a putut fi auzita perfect de cei de fata.

"Mai, Cristi, dar tu chiar esti tampit, pe unde capu' lu' tactu' umbli?? Ai uitat ca azi vin ai mei la noi?!/Stai ca.../Nu stau deloc! Daca nu ajungi acasa in 15 minute incui usa, fi-ti-ar usa inchisa sa-ti fie de mosmondit! Misca acasa!", reproduce omul de televiziune convorbirea amicului sau cu sotia.

Desi este clar ca aceasta conversatie s-a sfarsit, mentioneaza Cabral, pentru ca se aude semnalul sonor de sfarsit de convorbire, amicul sau continua sa tina la ureche telefonul mobil. "Noi ne incordam si unghiile de la picioare sa nu izbucnim in ras", scrie Cabral pe blog.

In cele din urma, amicul isi ia inima in dinti si ii transmite sotiei, care a inchis deja telefonul: "'Si mai lasa-ma-n pace, ca ma apuca nervii aia rai si stii ca fac urat cand ma apuca. Sunt cu baietii, vin acasa cand vreau eu!', urla el in telefon, il baga in buzunar si-apoi ne privi ridicand sprancenele a 'Asa baieti, despre ce vorbeam?'", continua Cabral.

"Cam asa fac majoritatea alor nostri armata cu nevasta. Dau ordinele dupa ce-a inchis crestina telefonul, ca altfel...".

A.S.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Cabral nevasta, #Cabral Ibacka sotie, #Cabral relatie sotie, #Ceabral blog, #barbati sotii armata , #vedete romanesti