Cantareata din Romania acuzata ca a "furat" vocea unei alte artiste

Luni, 23 Martie 2015, ora 14:16
4448 citiri
Cantareata din Romania acuzata ca a "furat" vocea unei alte artiste
Foto: Facebook/Laurette Atindehou

Laurette, modelul care isi incearca norocul in muzica de ceva vreme, este implicata intr-un scandal, dupa ce o tanara cantareata, fost concurenta la "X Factor", o acuza ca i-ar fi "furat" vocea.

"Piesa a fost un demo, apoi baietii de la studioul cu care am lucrat au considerat ca este bine sa vanda proiectul si sa ii dea piesa aceasta lui Laurette", a declarat Ramona Stamate, luni dimineata, la Antena Stars.

Tanara a precizat ca ea a fost ghidul vocal al piesei si ca melodia trebuia vanduta apoi cuiva, dar nu cu tot cu vocea sa.

"Ideea in sine nu a fost facuta cu versurile pe care le-a tras Laurette, ci cu 'lalala', in termeni populari. Dupa ce a tras ea vocile, am tras si eu ca backing vocal pe cinci piese. Pe celelalte vocea mea nu se aude, dar pe asta da", a spus ea, precizand ca pe melodia "Regrete" nu apare deloc vocea lui Laurette.

Tatal artistei a spus ca tanara nu a semnat niciun contract. "Prima data cand a intrat in studio a fost in martie aprilie anul trecut pentru niste probe. Administratorul societatii care se ocupa de studio a fost multumit si mi-au inmanat un contract de colaborare sa il semneze. Nu l-a semnat.

L-am studiat cu un avocat specialist in domeniu si mi-a spus unde nu este de acord si mi-a spus sa stabilim o intalnire sa discutam daca sunt de acord sa discutam clauzele. Nu au fost de acord. La revedere. Baietii din studio au contactat-o apoi pe Ramona si i-au spus ca urmeaza sa isi faca alt studio si daca vrei sa colaboreze cu ei", a spus tatal cantaretei.

La randul sau, Laurette sustine ca pe piesa "Regrete" se aude vocea sa si ca nu stie cine este Ramona Stamate, dar ca nici nu vrea sa discute cu aceasta. Mai mult, fostul model a precizat ca nu stie ce fac baietii de la studio, dar ca ea platit piesele pe care le-a inregistrat.

Un iepuras Playboy din Romania, in presa externa: A impresionat cu drama ei

"Evident ca estevocea mea pe aceasta piese 'Regrete', pentru ca este o piesa pe care eu am facut-o inca de anul trecut, este o piesa pe care eu am inregistrat-o cu vocea mea si pe care am platit-o. Eu nu stiu ce se petrece in studio, mie nu mi s-a spus nimic. Eu pur si simplu i-am cunoscut pe acesti baieti din Constanta, foarte foarte talentati, i-am cunoscut prin prietenul meu Florin Balcan, cu care am facut o alta piesa.

Eu nu vreau sa vorbesc cu Ramona, nu o cunosc pe aceasta domnisoara, nu am vazut-o niciodata. Daca stau sa ma gandesc, cred ca am vazut doar niste filmulete cu ea pe Internet. Am lucruri mult mai importante de facut, nu vrea sa vorbesc cu persoane pe care le-am vazut niciodata. Aceasta piesa este facuta de mine si cu Balcan.

Nu stiu cine este aceasta domnisoara, nu am vazut-o. Nici pe tatal ei. M-am informat putin de dimineata, am vazut ca acesta Romana este o fosta concurenta de la 'X Factor'. Probabil acum vrea sa isi faca reclama pe spatele meu sau nu inteleg de ce", a declarat Laurette la acelasi post de televiziune.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Laurette furat voce, #Laurette piesa Regrete, #Laurette muzica , #vedete romanesti