Ziare.com

Cantaret de la noi cu pretentii de macho: Ma dor toate grupele de muschi!

Marti, 22 Aprilie 2014, ora 19:26

   

Cantaret de la noi cu pretentii de macho: Ma dor toate grupele de muschi!
Mihai Traistariu lucreaza asiduu la imaginea sa. Dupa ce si-a facut implant de par, dupa ce a inteles ca parul poate fi si indreptat, dupa ce a fost prins cu lac de unghii si dupa ce a trecut si pe la dentist, pentru a remedia micile probleme, a venit randul muschilor.

Dupa ce si-a facut implant, Mihai Traistariu isi intinde parul cu placa

Cantaretul a destainuit fanilor sai ca s-a apucat serios de antrenamente la sala, drept pentru care, in prezent, il dor toate grupele de muschi. "Sunt... epuizat de-a dreptul... E-adevarat... m-am reapucat de fiare... dupa... 8 ani de pauza... Ma dor toate grupele de muschi...", scrie Mihai Traistariu pe o retea sociala, in aplauzele virtuale ale fanilor.

Disciplinat, cantaretul isi urmeaza planul punct cu punct: "Azi am lucrat pentru spate... maine lucrez umerii... iar joi... picioarele". Iar cum dupa munca vine si rasplata, se impune o pauza, incepand de vineri, cand artistul va pleca in Spania, unde va sustine mai multe concerte, dar se va rasfata si la plaja.

La finele postarii, Mihai Traistariu isi anunta fanii ca deja lucreaza la al 14-lea album, mentionand ca a incercat sa tina secret vestea, dar ca nu se poate abtine.

A.S.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 2463 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Nu exista comentarii postate de utilizatori.


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor