Care este cea mai frumoasa prezentatoare TV din Romania? - Sondaj Ziare.com

Marti, 09 Iulie 2013, ora 08:35
19186 citiri
Care este cea mai frumoasa prezentatoare TV din Romania? - Sondaj Ziare.com
Foto: Facebook

Atunci cand lucrezi in televiziune imaginea conteaza si chiar foarte mult. La fel de adevarat este faptul ca este important sa ai priza la public, insa nu de putine ori s-a intamplat ca de acest lucru sa aiba parte numai prezentatoarele tv care arata bine. Tocmai de aceea va invitam sa alegeti care este cea mai frumoasa prezentatoare tv.

Prima pe lista noastra este Simona Gherghe, cea care de ani de zile se lupta in audiente cu emisiunea "Acces Direct" de la Antena 1. De cateva ori, blonda a vrut sa renunte, apropiatii sai spunand presei ca nu ar fi foarte multumita de ceea ce face.

Acelasi gen de emisiune prezinta si Oana Roman, insa aceasta face parte din echipa Kanal D, iar productia sa se numeste "Drept la tinta".

O prezenta incantatoare pe micile ecrane este Olivia Steer, sotia lui Andi Moisescu si prezentatoarea emisiunii "Doamne de poveste" de la Acasa TV.

Tot la Acasa TV este si Ioana Maria Moldovan, care incanta telespectatorii de luni pana vineri cu "Povestiri adevarate", alaturi de Dan Cruceru.

Alte doua doamne care ne bucura diminetile sunt Paula Chirila si Cristina Cioran. Cele doua s-au mutat cu "Draga mea prietena" la mare pe timpul verii.

Duminica seara a inceput o noua emisiune estivala, "Splash. Vedete la apa", prezentata de Pepe, alaturi de Roxana Ionescu si Roxana Vancea, fosta asistenta la "Neatza cu Razvan si Dani".

Alina Eremia, cea mai sexy cantareata din Romania - sondaj

Despre cele mai bune metode de slabit, tratamente naturiste si medicamentatii aflam de la Oana Cuzino si emisiunea sa "Ce se intimpla doctore?".

Tot despre un stil de viata sanatos ne invata si Carmen Bruma in cadrul "Ai grija de tine!" la Realitatea TV. Cele mai bune exercitii ni le arata Florentina Opris in emisiunea "Sport dieta si o vedeta", la Prima Tv.

De la acelasi post de televiziune o propunem in top pe Luana Ibacka, prezentatoare "Cunoaste, Viseaza, Iubeste!".

Romanii din afara tarii si nu numai o pot urmari pe Dana Rogoz si emisiunea sa "De Suflet" pe Pro TV International.

O productie cu si despre traditii ne aduce in case Iuliana Tudor in fiecare vineri la TVR 1, in cadrul "O data in viata". O alta vedeta a TVR, dar TVR 2 de aceasta data, este si Alexandra Velniciuc, prezentatoarea "Atentie, se canta!" si colega de platou a compozitorului Horia Moculescu.

Andreea Raicu ne incanta de ani de zile la Prima TV. Aceasta a prezentat o multime de productii, printre care amintim "Miss fata de la tara", "Mi-s baiatul de la tara", "Fabrica de staruri" sau "Intalnire pe intuneric".

In serile din timpul saptamanii ne intra in case Andreea Mantea cu emisiunea "Wowbiz", iar duminica seara ii este rezervata Adelinei Pestritu cu a sa "D-Paparazzi".

Dupa-amiezile sunt destinate emisiunii Adrianei Bahmuteanu de la Antena 2. Aceasta prezinta "Incepe Bahmu".

O emisiune pe placul barbatilor prezinta Roxana Ciuhulescu. Este vorba despre "Pro Motor".

Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Guvernul se reuneşte joi, la Timişoara, într-o şedinţă specială, în cadrul căreia urmează să fie aprobate o serie de proiecte de infrastructură cu impact regional, precum şi plata în...
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
#prezentatoare tv frumoasa, #prezentatoare frumoasa emisiuni tv, #prezentatoare tv romanca , #vedete romanesti