Care este cea mai sexy prezentatoare TV din Romania? - Sondaj Ziare.com

Marti, 13 Septembrie 2011, ora 12:28
23636 citiri
Care este cea mai sexy prezentatoare TV din Romania? - Sondaj Ziare.com
Foto: montaj Ziare.com

Este cunoscut faptul ca in Romania sunt femei atragatoare, unele dintre cele mai frumoase din lume, iar telespectatorii pot observa zilnic acest lucru. Asa ca Ziare.com va provoaca sa o alegeti pe cea mai sexy dintre doamnele sau domnisoarele care apar pe sticla in postura de prezentatoare de emisiuni ori moderatoare.

Olivia Steer este gazda emisiunii "Doamne de poveste" de la Acasa TV. Emisiunea este una despre femei, dar este destinata tuturor telespectatorilor, pentru ca aduce in prim-plan doamne de la care toti avem cate ceva de invatat.

Simona Gherghe, prezentatoarea emisiunii "Acces Direct" de la Antena 1, este o alta reprezentanta a sexului frumos care a reusit sa impresioneze.

Gabriela Vranceanu Firea, moderatoarea emisiunii "Stirea Zilei" de la Antena 3, a reusit sa tina primele pagini ale ziarelor in ultimele luni cu informatii despre viata personala, insa cariera nu i-a fost afectata in niciun fel.

De la acelasi post de televiziune vine si Alessandra Stoicescu, moderatoarea emisiunii "100 de minute".

Din cadrul aceluiasi trust vine si urmatoarea propunere: Mirela Boureanu Vaida, cea care incanta romanii cu emisiunea "Mireasa pentru fiul meu".

"Ce se intampla doctore?" este o emisiune care promoveaza viata sanatoasa, iar prezentatoarea sa, Oana Cuzino, ne arata cat de important este sa urmam un stil de viata sanatos.

Ceva mai tanara si cu o viata sub lupa tabloidelor este Adelina Pestritu. Bruneta prezinta saptamanal emisunea "D-Paparazzi" la Kanal D.

Iulia Vantur, fosta iubita a lui Marius Moga, este o aparitie senzuala si admirata in emisiunea "Dansez pentru tine", putand rivaliza in orice moment cu oricare dintre prezentatoarele de la noi si nu numai.

Carmen Bruma, partenera lui Mircea Badea, una din numele cu care se mandreste Realitatea TV, este o prezenta la fel de agreabila, care a muncit mult pana sa ajunga in forma in care este, ea recunoscand ca la un moment dat a avut mari probleme cu greutatea.

Melania Medeleanu, care prezinta emisiunea "Mega Story" de la Realitatea TV, este poate una dintre cele mai indragite prezente de pe micul ecran, ea reusind sa se mentina in prim plan fara a fi implicata in scandaluri si a aparea pe prima pagina a tabloidelor.

Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
România intră în spațiul Schengen doar pe cale maritimă și aeriană, la finalul lunii martie 2024. Aderarea va stimula turismul și comerțul și va consolida piața internă. Pe de altă...
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
Discuţiile despre candidaţii la alegerile prezidenţiale vor avea loc, între PNL şi PSD, după alegerile din data de 9 iunie, declara liderul liberal Nicolae Ciucă. Ciucă admite că, dacă...
#prezentatoare tv Romania, #moderatoare tv sexy , #vedete romanesti
Comentarii
Poza lool
lool
rank 5
Pestritu e prezentatoare??? Credeam ca e o buna sugatoare , si atat.