Carmen Bruma te invata cum sa slabesti dupa Sarbatori

Joi, 09 Ianuarie 2014, ora 11:53
4873 citiri
Carmen Bruma te invata cum sa slabesti dupa Sarbatori
Foto: Facebook/Carmen Bruma

Partenera lui Mircea Badea, Carmen Bruma, care arata exceptional chiar daca este insarcinata, fiind interesata de tot ceea ce inseamna nutritie si sanatate, are cateva sfaturi pentru femeile care s-au "rotunjit" de Sarbatori.

Prezentatoarea TV a notat cateva sfaturi utile pe contul sau de Facebook, menite sa reechilibreze organismul dupa perioada de asediu alimentar de la sfarsit de an. Primul sfat pe care Carmen il da femeilor si nu numai este sa renunte la alimente precum cascavalul, branza topita, feta, porumbul fiert, chips-urile, covrigeii, produsele de patiserie din faina alba, mezelurile si dulciurile.

E obligatoriu, daca isi doresc sa slabeasca, scrie Carmen Bruma pe contul sau, sa nu se consume nimic cu 3-4 ore inainte de culcare.

Antrenamentele, in aceasta perioada, nu trebuie sa lipseasca, frecventa trebuind sa fie de 3-4 ori pe saptamana. Se poate face miscare la sala, in parc, se poate sari coarda sau chiar face gimnastica acasa. "Oricare dintre variante poate functiona, cu conditia sa fii perseverent", noteaza Carmen, care posteaza pe contul sau si o fotografie in care femeile de la 1899 faceau sport.

Un alt sfat util in lupta cu kilogramele este: "Evita sa mananci la masa de seara carbohidrati de genul orez, paine, paste, mamaliga. Poti face exceptie doar daca ai facut inainte antrenament. Cina trebuie sa contina o carne slaba cu o garnitura din salata de sezon".

Fructele nu pot fi consumate oricand si oricum: doar "cu 1-2 ore inainte sau dupa masa, dar pana in ora 15.00", mai noteaza vedeta.

Ultimul sfat, extrem de important, este ca ziua sa fie inceputa cu "un pahar mare de apa pe stomacul gol". Explicatia este simpla: oganismul este deshidratat dupa orele de odihna, iar "pentru a slabi eficient are nevoie de apa".

Cea mai buna dovada ca aceste reguli, daca sunt respectate, functioneaza poate fi vazuta tot pe contul sau, unde vedeta posteaza o fotografie cu ea la sala, cu burtica la vedere, la jumatatea sarcinii.

A.S.

Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
România intră în spațiul Schengen doar pe cale maritimă și aeriană, la finalul lunii martie 2024. Aderarea va stimula turismul și comerțul și va consolida piața internă. Pe de altă...
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
Discuţiile despre candidaţii la alegerile prezidenţiale vor avea loc, între PNL şi PSD, după alegerile din data de 9 iunie, declara liderul liberal Nicolae Ciucă. Ciucă admite că, dacă...
#Carmen Bruma sfaturi slabire, #Carmen Bruma slabit dupa Sarbatori, #slabit dupa sarbatori, #sfaturi slabire, #Carmen Bruma Facebook, #Carmen Bruma gravida poze , #vedete romanesti
Comentarii
Poza Hahn
Hahn
rank 5
muta asta nu are ce sa invete pe nimeni !
Poza Constant
Constant
rank 5