Cat mai face Neti Sandu horoscopul si adevarul despre parul sau Interviu

Joi, 11 Aprilie 2013, ora 10:50
26792 citiri
Cat mai face Neti Sandu horoscopul si adevarul despre parul sau Interviu
Foto: Pro Tv

Pe Neti Sandu cu totii o cunoastem de la rubrica Horoscop si o vom vedea tot acolo multi ani de acum inainte.

Nu se vede facand altceva, pentru ca pur si simplu ii place sa se ocupe de zodii, dupa cum spune chiar ea pentru Ziare.com.

Trebuie sa recunosti ca macar o data te-ai intrebat daca Neti Sandu poarta peruca. Iata cum raspunde vedeta: "Ma intriga faptul ca inca mai sunt intrebata daca am peruca, nimeni nu crede ca un par poate fi natural atat de lucios si se poate aseza atat de bine", ne-a declarat ea, adaugand ca secretul consta in modul in care este tuns si samponul folosit.

Am mai vorbit cu Neti despre modelele sale in viata, despre modul in care a evoluat lumea mondena in ultimii ani, dar si despre cum a ajuns in televiziune.

Nu multe persoane rezista atatia ani facand acelasi lucru. Aveti momente in care vreti sa renuntati la horoscop?

Te gandesti, ca orice om, ca poate ar trebui sa mai faci si altceva, dar pana la urma nu m-am plictisit de horoscop. Trebuie sa ai disponibilitate zilnica pentru facut asa ceva, nu e ca o munca de birou, trebuie sa ai disponibilitate sa interpretezi ce vezi intr-o astrograma, e un job care te consuma.

"Horoscopul e fitnessul meu"

Ce va face sa va razganditi? Aveti vreun secret pentru a va automotiva?

Ceea ce fac e un exercitiu si o gimnastica pentru minte, in loc sa ma duc la sala, asta e fitness-ul meu. In plus, imi folosesc si resursele de creativitate: o combinatie de cuvinte, o expresie si mai sugestiva, le caut si imi pun mintea sa creeze, desi e un efort pe care il fac de atatia ani si nu se vede neaparat.

In fiecare zi mai inventez cate o formula care pentru mine reprezinta o motivatie in plus sa-mi folosesc resursele.

Va scapa vreodata de titulatura "Neti de la horoscop"?

Daca ati renunta la aceasta rubrica, credeti ca ati putea scapa de titulatura "Neti de la horoscop" sau este mult prea puternic inradacinata?

Nu cred ca as scapa vreodata, asa ma stie lumea dintotdeauna.

Ce faceati inainte de acest job si cum ati ajuns sa il practicati?

Am terminat filologia si am lucrat inainte in biblioteca unui institut de proiectari si arhitectura, dar sa fii bibliotecar nu era o cariera. Cat de mult sa avansezi din aceasta pozitie?

M-am apucat de curiozitate, dupa Revolutie, voiam sa fac ceva nou si sa profit de libertate. Initial am vrut sa aflu despre ce este vorba si, usor-usor, am vazut ca astrologia este un domeniu atat de vast si de fascinant, incat m-am apucat de studiat de parca intrasem la facultate.

Sunt o fire meditativa si sunt curioasa sa inteleg la un nivel mai profund de ce se intampla anumite lucruri, iar astrologia se plia foarte bine pe cerintele mele interioare. Este o modalitate de a cunoaste universul uman in raport cu elementele care ne fac sa fim asa.

Astrologia a fost o pasiune care s-a transformat in job si, cu cat trece timpul, cu atat imi imbogatesc cunostintele si pot sa verific daca ceea ce am estimat se adevereste sau nu.

A facut parte din redactia revistei "Salut"

Cat despre intrarea mea in televiziune, totul a inceput pe vremea cand lucram alaturi de George Mihaita la revista "Salut". George a fost invitat sa faca o emisiune la ProFM, "Prieteni ProFM, salut!", cu echipa de redactie din care faceam si eu parte. Am facut un an de ProFM in acesta formula.

Cand se cauta cineva pentru rubrica de horoscop a emisiunii "Ora 7, buna dimineata", Florin Calinescu, care i-a tinut la un moment dat locul lui George Mihaita la o emisiune, si-a adus aminte de mine si m-a recomandat: "Cautati-o pe ea, ca face horoscop pe bune".

Va vedeti prezentand stirile sau o emisiune mondena?

Parca nu ma vad nici la stiri, nici la monden, desi spirit de observatie am, spirit creativ la fel, as putea imbraca frumos mondenitatile, dar nu ma vad facand asta, mie tot horoscop imi place sa fac.

De exemplu, cand prezint horoscopul cu Elena Lasconi pe stirileprotv.ro pe videochat, de multe ori ma gandesc ce voi vorbi eu o ora intreaga, apoi ma trezesc ca trece atat de repede, de parca nici n-a inceput!

Si pentru ca tot a venit vorba despre lumea mondena, ce parere aveti despre modul in care a evoluat?

In mod neasteptat a evoluat, din punctul meu de vedere. Daca ma intreba cineva acum cativa ani cum cred ca se va dezvolta aceasta lume, m-as fi gandit ca tinde spre o cizelare a gustului, dar mi se pare ca s-a intamplat fix pe dos.

Ati avut vreun model in cariera?

Mie mi-au placut prezentatoarele dinainte, dar si vedetele internationale de la vremea aceea: Delia Balaban, Sanda Taranu, Marina Voica, Margareta Paslaru, Angela Similiea, Brigitte Bardot, Mireille Mathieu, Jane Fonda. De prin toate domeniile erau niste capete de afis care creau modele.

Care este secretul parului sau?

De foarte multi ani, noi va cunoastem cu acelasi look. Cum va intretineti parul, pentru ca pare deosebit de sanatos si multe femei si-ar dori sa va afle secretul?

Parul meu este "sticlos", trebuie tuns pe fir drept si pieptanat asa ca sa nu se electrizeze, are marele avantaj ca nu trebuie dat cu fixativ sau ceara, ci doar spalat cu un sampon degresant. Se preteaza cel mai bine la acest gen de coafura "care". Ma intriga faptul ca inca mai sunt intrebata daca am peruca, nimeni nu crede ca un par poate fi natural atat de lucios si se poate aseza atat de bine.

Ce trucuri aveti pentru a da bine in fata camerei?

Incerc sa-mi mai fac cate un masaj cu un dispozitiv special, cu niste capete micute sferice din silicon, ca sa-mi activez circulatia fetei. Sunt atat de bune, de parca as lua zilnic vitamine!

Cum este Neti Sandu in viata de zi cu zi?

Sunt un om cu care ai ce face, sunt o companie buna, pot sa sustin un moral, pot face ceva util.

Ati spus la un moment dat ca nu ati urmat niciodata o dieta, dar ca mancati destul de simplu. Care este cea mai periculoasa combinatie de alimente pe care ati gustat-o? Periculoasa din punct de vedere al sanatatii, al caloriilor.

Sa mananc mancare si prajituri, nu una, ci mai multe, asta e cea mai periculoasa combinatie, o adevarata bomba calorica!

Consumati mancare tip fast-food?

Imi place shaorma, dar fara cartofi si fara maioneza, doar lipia cu carne, in rest nu poftesc la mancare de tip fast-food.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.com.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#Neti Sandu horoscop, #Neti Sandu viata personala, #Neti Sandu par, #Neti Sandu peruca, #Neti Sandu cariera , #vedete romanesti