Catalin Crisan, despre planurile pe 2011 si peripetiile din vacante - Interviu

Luni, 24 Ianuarie 2011, ora 12:02
1732 citiri
Catalin Crisan, despre planurile pe 2011 si peripetiile din vacante - Interviu
Foto: zodiac-travel.ro

Oare cum o fi sa ajungi in China, sa te cazezi la hotel si sa realizezi ca nu mai stii cifrul de la valiza? Catalin Crisan a trecut prin aceasta experienta si s-a enervat rau de tot pentru cele trei ore pierdute pentru a invinge incuietoarea cifrata.

Cum si unde ti-ai petrecut Sarbatorile? Sunt obiceiuri pe care le respecti an de an, cu aceasta ocazie?

Craciunul in familie, Revelionul l-am petrecut cantand in trei spectacole. Da, respect obiceiurile.

Care a fost cea mai recenta destinatie de vacanta? Ne poti da cateva amanunte?

Roma, cu un spectacol in fata a 1.000 de romani. Am vizitat: Colloseum, via dei Fori Imperiali (cu vestiigiile forumurilor), columna lui Traian, monumentul lui Vittorio Emanuelle al II lea, Pantheonul, piata Navona, fontana di Trevi, piata di Spagna, via Condoti, Vaticanul (bazilica Sfantul Petru si Capela Sixtina).

Daca ar fi sa alegi intre o saptamana pe o plaja din Caraibe si un circuit de forta in marile capitale europene, ce ai alege?

Depinde de stare si de anotimp, totusi imi place mai mult sa vizitez, deci as alege varianta a doua.

Ne poti spune daca exista un loc special in care ai calatorit si care te-a inspirat in crearea unei melodii?

Oriunde este mare, aceasta ma inspira. Compun nu neaparat despre ea, dar marea imi ofera stari diferite, de multe ori in contrast si atunci am chef sa scriu.

Descrie-ne, te rog, un loc exotic prin obiceiuri si specific cultural, in care ai avut ocazia sa ajungi.

China - are alta mentalitate, multa istorie, oameni si locuri aticipice si unice, dupa parerea mea.

Daca ar fi sa poti alege orice destinatie de pe glob si sa pleci chiar acum, unde te-ai duce si ce ai lua cu tine?

Grecia. Mi-as lua copiii, parintii, pe Alina, sotia mea, cateva carti de citit, pianul, cativa prieteni si amintirile.

Ai fost vreodata intr-un loc care sa te cucereasca si care sa te faca sa-ti doresti sa revii, chiar sa te muti acolo definitiv, ipotetic vorbind?

Tot Grecia. Multa muzica, oameni cu personalitate, dar si cu suflet mare, locuri insorite ce degaja o energie pozitiva si bineinteles marea, iubirea mea eterna.

Socoteala de acasa nu prea se potriveste cu cea din targ. Ti s-a intamplat vreodata sa planuiesti o vacanta perfecta si sa intampini, in schimb, situatii neplacute? Ne poti povesti o asemenea intamplare?

Eram in China si cand am ajuns in camera mi-am dat seama ca nu stiu cifrul de la bagaj. Am calculat toate variantele, le-am scris si abia dupa trei ore de chin am reusit. M-am enervat ingrozitor.

Sa presupunem ca ai ocazia sa concertezi oriunde, alaturi de orice artist. Care este orasul si ce nume te acompaniaza pe scena?

Oriunde in Grecia, alaturi de Giannis Plourtarxos.

Planuri profesionale pentru 2011?

Sa cant alaturi de orchestra pe care am alcatuit-o la Chisinau, sa termin romanul de care m-am apucat acum doi ani, sa prezint o emisiune de televiziune si sa compun.

Agentia Zodiac Travel

www.zodiac-travel.ro

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Ciolacu laudă candidatura lui Firea la primărie: "Este cea mai bună alegere pentru bucureștenii care își doresc mai puțin spectacol"
Ciolacu laudă candidatura lui Firea la primărie: "Este cea mai bună alegere pentru bucureștenii care își doresc mai puțin spectacol"
După decizia luată în coaliția PSD-PNL de a retrage sprijinul pentru candidatura lui Cătălin Cîrstoiu la primăria Capitalei, Marcel Ciolacu o prezintă pe Gabriela Firea ca cea mai bună...
Iohannis, întrebat de ce a mers în Coreea de Sud cu un avion de lux: „Am venit cu o aeronavă mică. Nu ştiu cum definiţi un avion de lux”
Iohannis, întrebat de ce a mers în Coreea de Sud cu un avion de lux: „Am venit cu o aeronavă mică. Nu ştiu cum definiţi un avion de lux”
Klaus Iohannis a răspuns marţi, 23 aprilie, de ce s-a deplasat în Coreea de Sud cu un avion de lux în timp ce miniştrii au mers cu un avion de linie, precizând că a venit într-o deplasare...
#Catalin Crisan Vacante, #Catalin Crisan , #vedete romanesti