Ce a declarat Arsinel la externare (Video)

Joi, 12 Septembrie 2013, ora 17:53
3425 citiri
Ce a declarat Arsinel la externare (Video)
Foto: Adevarul

La doua saptamani dupa ce a primit un rinichi nou, actorul Alexandru Arsinel a fost externat, joi, de la Institutul de Urologie din Cluj-Napoca.

Vizibil emotionat, actorul nu s-a putut abtine sa nu verse cateva lacrimi la conferinta de presa sustinuta alaturi de profesorul Mihai Lucan, seful Clinicii unde a fost operat, transmite Stiri de Cluj.

"Am batut la usa acestui spital si am fost ajutat. Ii multumesc domnului Lucan ca da o sansa la viata si celor din generatia a treia. Pot sa plec fericit acasa", a spus Arsinel printre lacrimi, dupa care a detensionat momentul cu un banc ardelenesc, potrivit Adevarul.

Arsinel mai sta cateva zile in spital. Medic: Evolutia sa, mai buna ca la un pacient de 20 de ani

Mai mult, actorul sustine ca a primit sute de telefoane de la fanii care abia asteapta sa il vada inapoi pe scena si carora le pregateste o melodie noua. Piesa va putea fi ascultata peste doar o luna.

"Am primit sute de telefoane. Ma asteapta aia de acasa ca pe o porodica. Dincolo de sarcinile mele din cadrul Teatrului de Revista sunt si managerul teatrului si sunt probleme. Deschidem o noua stagiune. Suntem in preajma unei premiere. Deci va fi de lucru, dar in conditii de securitate.

Restrictii voi avea o viata intreaga de acum incolo. Operatia impune niste reguli de viata stricte. Imunitatea scade foarte mult, pentru ca organul sa nu fie respins, si va trebui sa pastrez nivelul anticorpilor la un nivel foarte jos. (...) Nu mai am voie la femei. Mi-a spus Lucan ca nu am voie", a declarat maestrul.

La randul sau, doctorul a spus ca Arsinel are o evolutie buna. In ceea ce priveste scandalul privind acordarea preferentiala a rinichiului transplantat, medicul Lucan a spus ca "nu a facut-o intentionat". "Puteai sa fii si Papa, daca nu te potriveai, aia erai!", a spus Mihai Lucan in apararea sa.

Presiuni de la șeful PNL Iași către Ciolacu să-l retragă pe Bogdan Cojocaru din funcția de prefect: ”Un scenariu aproape hilar”
Presiuni de la șeful PNL Iași către Ciolacu să-l retragă pe Bogdan Cojocaru din funcția de prefect: ”Un scenariu aproape hilar”
Liderul PNL Iaşi Alexandru Muraru îi cere premierului Marcel Ciolacu să îl retragă pe Bogdan Cojocaru, lider PSD Iaşi, din funcţia de prefect al judeţului Iaşi, motivând că acesta...
Ciucă, la 20 de ani de la intrarea României în NATO: ”Aceste două decenii au fost cea mai bună perioadă din istoria noastră”
Ciucă, la 20 de ani de la intrarea României în NATO: ”Aceste două decenii au fost cea mai bună perioadă din istoria noastră”
Preşedintele Senatului, Nicolae Ciucă, afirmă vineri, la 20 de ani de la admiterea României în NATO, că aceste două decenii au reprezentat cea mai bună perioadă din istoria noastră, pe...
#Alexandru Arsinel externare plans, #Arsinel interzis femei doctor, #Arsinel transplant rinichi, #Alexandru Arsinel externat, #Arsinel stare sanatate , #vedete romanesti