Ce n-a facut niciodata Amalia Enache in tara, dar a indraznit in Puerto Rico (Galerie foto)

Joi, 08 Mai 2014, ora 16:39
4391 citiri
Ce n-a facut niciodata Amalia Enache in tara, dar a indraznit in Puerto Rico (Galerie foto)
Foto: Pro TV

Amalia Enache, prezentatoare a stirilor la Pro TV, s-a intors recent din concediul pe care l-a petrecut in locuri contrastante: SUA si Puerto Rico.

Amuzata, aceasta povesteste ca, in numai doua saptamani, a trecut de la blana (New York) la costum de baie (Puerto Rico), se mentioneaza intr-un comunicat remis Ziare.com.

Amalia Enache, despre o vacanta atipica: Ne curgeau lacrimile, umpleam masa de servetele

"O saptamana am fost cat se poate de urbana in orasul meu preferat, New York, in care m-am intors la doar cateva luni de la precedenta excursie, cealalta saptamana am descoperit un loc unde nu mai fusesem, Puerto Rico si unde am fost una cu nisipul alb si fin, apa turcoaz si cocotierii din care picau nucile de cocos cum pica la noi corcodusele din corcodus", povesteste prezentatoarea Stirilor Noptii de la Pro TV.

La New York, Amalia Enache i-a vizitat pe hipsteri la ei acasa, in Williamsburg, in Brooklyn, dar a cutreierat si prin Soho, Chelsea, Meatpacking District.

Amatoare de nou, a mancat in fiecare zi intr-un restaurant cu alt specific, de la brazilian la etiopian si de la peruvian la thailandez sau mexican.

Chiar departe de tara, Amalia Enache a avut o intalnire cu arta romaneasca, mergand sa vada sculpturile lui Brancusi expuse la Moma (Muzeul de Arta Moderna).

Contrastul Puerto Rico

Dupa portia de New York, a urmat Puerto Rico, unde Amalia Enache nu s-a putut abtine sa nu observe: "O insula rupta parca din Rai, dar in care din pacate ochiul meu de jurnalist n-a putut sa treaca cu vederea fractura inimaginabila intre locul si clima paradisiace si societatea portoricana derutata intre pierderea traditiilor si americanizarea la care este supusa in fel si chip.

Pe vremuri, cu prezenta si experimentele militare, acum economic si din pacate, alimentar. Toate urmele dominatiei spaniole ramase in arhitectura, in limba, au un farmec care nu poate fi batut de abundenta de fast-food-uri sau farmacii de dimensiuni gigantice".

Totusi, Puerto Rico i-a adus Amaliei Enache si o premiera: "Am facut pentru prima data plaja direct pe nisip, jumatate in apa, atat de fin era si atat de calda apa!".

Puerto Rico inseamna insa mult mai mult: pe langa plaje si ape de smarald, vedere la Atlantic si Marea Caraibelor, inseamna si hipioti, padure tropicala, capitala San Juan, cladiri istorice, lacuri, stoluri de pasari cu ciocuri imense, povesteste Amalia Enache.

A.S.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Amalia Enache vacanta New York, #Amalia Enache concediu Puerto Rico, #Amalia Enache premiera vacanta, #Amalia Enache poza concediu , #vedete romanesti
Comentarii