Celia recomanda epilarea definitiva: O investitie pe termen lung - Interviu

Sambata, 28 Aprilie 2012, ora 15:58
4230 citiri
Celia recomanda epilarea definitiva: O investitie pe termen lung - Interviu
Foto: Dr.Studio & Dr.Music

Cantareata Celia a apelat in urma cu cateva saptamani la epilarea definitiva, iar acum o recomanda tuturor, precizand ca este o investitie buna pe termen lung.

Tanara a discutat in cadrul unui interviu acordat Ziare.com despre colaborarile cu artistii internationali, dar si despre modul in care este primita de fanii din afara tarii.

Celia ne-a marturisit si ce face in fiecare zi pentru a fi mereu frumoasa si admirata.

Care este cea mai frumoasa amintire din perioada Elegance?

A fost o perioada in care am invatat multe lucruri de viata. Imi aduc aminte ca aveam multe concerte si eram tot timpul pe fuga.

Cum a fost colaborarea cu Shaggy? Dar cea cu Kaye Styles?

Ambele colaborari au fost experiente unice pentru ca am invatat cate ceva de la fiecare. Shaggy m-a surprins intr-un mod foarte placut, pentru ca am descoperit in el un om modest, in ciuda succesului pe care il are. Noi ne-am intalnit inainte de a inregistra piesa "Dame". Iar Kaye Styles este un om vesel, pozitiv si am lucrat foarte bine cu el, atat la inregistrari, cat si la filmarea clipului "Is it love".

Romanii din afara tarii se comporta altfel in timpul concertelor in comparatie cu cei din tara?

Da, din pacate da. In strainatate ma bucur de o primire "ca la carte", si ma refer chiar si la strainii din afara, nu la neaparat la comunitatile de romani. Pentru ca am concertat in insulele Tenerife, la sfarsitul lunii martie, in fata unui public de peste 20.000 de oameni straini, si am fost primita cu o mare de inimi.

Dar asta nu inseamna ca in Romania nu se intampla la fel. Sunt primita bine si aici, doar ca oamenii nu sunt la fel de entuziasmati. Probabil ca sunt afectati de problemele cotidiene, incat uita sa profite de aceste momente, uita sa se destinda.

Cum a fost lansarea in America?

Abia am semnat contractul cu casa de discuri Ultra Records din America. Astept sa vad ce urmeaza.

Care este urmatorul dumneavoastra tel pe plan profesional? Dar pe plan personal?

Pe plan profesional imi doresc sa cuceresc lumea. Am si spus la sfarsitul anului 2011, ca in 2012 imi doresc sa cuceresc lumea si sper sa se realizeze acest vis al meu. Deja cativa pasi au fost facuti in acest sens. Pe 12 mai urmeaza un concert in Italia. Iar intre timp pregatesc un nou featuring cu Mohombi, compus de producatorul meu, Costi Ionita.

Pe plan personal, nu am un plan anume. Ce o vrea Dumnezeu. Am rabdare. Dar imi doresc sa fiu linistita si sa imi intemeiez o familie la un moment dat.

Ati facut dansuri populare si moderne? Daca ati renunta la muzica, ati reincepe sa dansati?

Nu mi-am imaginat niciodata acest scenariu. Nu as renunta la muzica niciodata.

Ati avut probleme cu vreun fan?

Nu, nu am avut probleme cu nici un fan. Dimpotriva, fanii mei sunt foarte atenti cu mine, ma incurajeaza si ma sustin mereu. Imi lasa tot timpul mesaje si urari de bine pe pagina mea de Facebook si asta ma bucura enorm. Sper sa fie cat mai mult timp alaturi de mine.

Care este cea mai mare nemultumire a dumneavoastra ca si artist?

Slaba promovare a muzicii in presa si media din Romania, in detrimentul unor asa zise "vedete". Si nu ma refer neaparat la muzica mea, ci la marii artisti care traiesc uitati de lume.

Ati schimba ceva in lumea muzicala?

Mai degraba as schimba ceva la modul de promovare a muzicii romanesti. 30% se promoveaza muzica si 70% ce fac artistii in viata lor privata.

Fiecare femeie are mici trucuri pentru a-si pune in evidenta frumusetea. Care sunt ale dumneavoastra?

Nu fac nimic special pentru asta. In primul rand, ma ajuta foarte mult genetica si de aceea nu e nevoie sa apelez la trucuri pentru a-mi pune in evidenta frumusetea. Dar am grija sa ma demachiez in fiecare seara, sa nu ma culc machiata, sa folosesc cremele pentru hidratare si mastile hranitoare. In special, folosesc o data pe saptamana masca de miere de albine.

Stiu ca de curand ati apelat la epilare definitiva. O recomandati?

Intr-adevar, am apelat la epilare definitiva. Da, o recomand pentru ca este o investitie benefica, pe termen lung.

De asemenea, stiu ca nu ati vrea sa apelati la o marire de sani, dar o alta operatie estetica ati dori sa faceti?

Nu, nu ma gandesc la nici un fel de operatie estetica pentru moment. Poate peste 20 de ani, voi lua in considerare acest lucru. Nu pot sa spun "Nu" categoric. Nu stiu cum voi gandi peste 20 de ani, ce imi voi dori de la viata. Dar in acest moment stiu sigur ca nu imi doresc o operatie estetica de nici un fel.

Ce gest vi se pare cel mai vulgar la o femeie?

Lipsa feminitatii.

Fara care lucruri nu iesiti niciodata din casa?

Fara geanta, in care am mascara si oglinda neaparat si multe alte produse cosmetice, plus telefonul mobil.

Ati putea trai fara telefon mobil?

Sunt chiar dependenta de telefonul mobil. Intru foarte des pe Facebook pentru ca imi place sa pastrez legatura cu fanii mei. Dar cel mai importnat, vorbesc cu ai mei foarte mult la telefon, pentru ca imi este dor de ei mereu.

Care este istoria numelui Celia?

Numele Celia este un nume care cu siguranta mi-a fost predestinst. Era un nume pe care l-am iubit din prima clipa in care l-am auzit si ma gandeam ca va fi numele viitoarei mele fetite. Stiam ca va fi un nume care va marca viata mea intr-un fel. Acum face parte din mine si cred ca ma reprezinta perfect. A fost alegerea mea, reactia lui Costi a fost una pozitiva din prima clipa in care l-am propus. Si asa s-a nascut artista Celia.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Celia epilare definitiva, #Celia Shaggy, #Celia Costi Ionita , #vedete romanesti