Cine este noua Oana a lui Pepe? - Interviu

Marti, 11 Septembrie 2012, ora 08:24
12332 citiri
Cine este noua Oana a lui Pepe? - Interviu
Foto: Prima Tv

Oana Paraschiv, colega de emisiune a lui Pepe, este o fata amuzanta si cu multa pofta de viata. In ultimii ani a lucrat in radio, la Cronica Carcotasilor de la Kiss Fm, iar acum ia televiziunea in piept.

O admira pe Andreea Esca si cel mai mult ii place la aceasta....salariul, dupa cum a spus chiar Oana intr-un interviu acordat Ziare.com.

Pe noua Oana din viata lui Pepe o sa o puteti admira la emisiunea "Natiune, te cunosc" care incepe pe 17 septembrie, la Prima Tv. Pana atunci cititi mai multe despre ea in interviul pe care ni l-a acordat.

Sa incepem cu o mica prezentare. Toata lumea stie ca o sa prezinti o emisune cu Pepe, insa nu multi stiu prea multe despre tine. Ce trebuie sa afle despre tine cei ce vor urmari emisiunea "Natiune, te cunosc"?

Sa inteleg ca acum e momentul sa ma laud :). Pentru cei care nu au aflat deja, lucrez in radio din 2006, iar in 2008 am fost cooptata in echipa matinala a Carcotasilor de la Kiss FM. Sunt o persoana joviala si imi place sa transmit asta si celor din jurul meu. Imi plac provocarile si iubesc la nebunie cainii, asa ca nu am rezistat tentatiei si mi-am luat si eu unul. N-as vrea sa va dezvalui chiar totul... pe parcursul emisiunii, telespectatorii vor descoperi si alte lucruri despre mine.

Treci de la radio la televiziune. La ce te astepti?

Ma astept sa invat lucruri noi, acesta fiind un teren pe care nu am pasit pana acum si este o etapa importanta din viata mea.

Ai lucrat mult cu Serban Huidu si Mihai Gainusa. Ce ai invatat de la ei?

Foarte multe lucruri... Este adevarat ca am fost si putin rasfatata, pana la venirea mea, nemaifiind nicio fata in echipa de la radio.

Te-au ajutat in cariera?

Da, asa cum spuneam m-au ajutat foarte mult.

Stiu ca la un moment dat ai spus ca ai invatat sa fii mai "rea". La ce anume te refereai?

Eu sunt o persoana pacifista, insa lucrul alaturi de Carcotasi a facut ca in anumite situatii sa devin putin acida. Culmea e ca acest lucru se intampla doar in dialogurile dintre mine si ei... doar pe radio, spre deliciul ascultatorilor matinali:)

De obicei, persoanele publice ajung o tinta pentru parapazzi. Nu te

temi ca vor fi tot timpul pe urmele tale si ca iti vor urmari fiecare miscare?

Nu cred. Daca se asteapta sa fiu vazuta in compania unor fotbalisti

sau pe la evenimente mondene ori tinand prima pagina a ziarelor pentru nu stiu ce decolteu... mi-e teama ca-si vor pierde timpul. Din acest punct de vedere, nu voi fi niciodata interesanta pe ei!

Ce asteptari ai de la noua emisiune?

Categoric e o provocare, iar mie imi plac provocarile! Sunt cunoscuta pentru apetitul meu in ceea ce priveste rasul, asa ca totul va sta sub semnul distractiei. Sunt sigura ca telespectatorii se vor molipsi si vor astepta cu nerabdare urmatoarele editii!

Ai un plan pentru a te asigura ca "Natiune, te cunosc" va avea priza la public?

Sigur ca am un plan...dar e secret!:)

Stiu ca iti place Andreea Esca. O vezi ca pe un model de urmat? Ce anume pretuiesti cel mai mult la ea?

Fara sa clipesc: SALARIUL!!!!:))))) este discreta, eleganta, profesionista pana-n maduva :)...oaselor si un exemplu pentru jurnalistii de maine.

Care a fost cea mai frumoasa stire pe care ai prezentat-o?

Cea mai frumoasa stire pe care o tot prezint de ani buni este stirea conform careia Kiss FM ramane an de an cel mai ascultat post de radio din Romania!

Dar cea mai dificila?

A fost o stire care avea drept subiect o statiune celebra (mai ales pentru numele ei) din Croatia! Incepe cu P si se termina cu :))))ULA! Mi-a fost foarte greu sa ma concentrez asupra subiectului si sa raman sobra, mai ales ca in spatele meu, Carcotasii faceau comentarii care mai de care mai amuzante!

Ca sa terminam intr-un mod amuzant, stiu ca ai declarat ca blondele se bucura mai mult de viata decat brunetele. Ne poti spune un banc cu blonde?

Singurul care imi vine in minte acum este acela in care o blonda o

intreaba pe cealalta: "Fataaaaa, cum se spune corect Iran sau Irak?"

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Iohannis, întrebat de ce a mers în Coreea de Sud cu un avion de lux: „Am venit cu o aeronavă mică. Nu ştiu cum definiţi un avion de lux”
Iohannis, întrebat de ce a mers în Coreea de Sud cu un avion de lux: „Am venit cu o aeronavă mică. Nu ştiu cum definiţi un avion de lux”
Klaus Iohannis a răspuns marţi, 23 aprilie, de ce s-a deplasat în Coreea de Sud cu un avion de lux în timp ce miniştrii au mers cu un avion de linie, precizând că a venit într-o deplasare...
Iohannis, reacție despre candidații separați la primăria Capitalei: "Important este să nu ducă la lupte electorale în interiorul coaliţiei" VIDEO
Iohannis, reacție despre candidații separați la primăria Capitalei: "Important este să nu ducă la lupte electorale în interiorul coaliţiei" VIDEO
Preşedintele Klaus Iohannis se teme cu privire la eventuale tensiuni în coaliția de guvernare PSD-PNL după ce partidele au decis să susțină candidați diferiți la primăria Capitalei în...
#Oana Paraschiv colega Pepe, #Oana Paraschiv emisiune Pepe, #Oana Paraschiv emisiune PrimaTV , #vedete romanesti