Corina Dragulescu, cu sotul si fosta lui sotie la Ferma vedetelor? Cred ca am fi facut echipa buna Interviu

Miercuri, 17 Iunie 2015, ora 07:35
15377 citiri
Corina Dragulescu, cu sotul si fosta lui sotie la Ferma vedetelor? Cred ca am fi facut echipa buna Interviu
Foto: Pro TV

Corina Dragulescu, sotia gimnastului Marian Dragulescu, este una dintre persoanele publice care au concurat la emisiunea "Ferma vedetelor", ajungand sa aiba votul hotarator in cazul scoaterii din concurs a lui Ionut Iftimoaie, vazut de multi drept castigator.

Despre momentul eliminarii lui Iftimoaie, barfele de la Ferma si o eventuala noua participare la reality show ne-a povestit Corina Dragulescu, intr-un interviu acordat Ziare.com.

  • Ferma vedetelor Gina Pistol: Cred ca telespectatorii stiau ce-mi poate pielea - Cat s-a ingrasat Interviu
  • Dezvaluiri despre Ferma vedetelor - Cristina Cioran: Cartile au fost aruncate pe masa chiar inainte de finala Interviu
  • Aceasta ne-a spus si pe cine si-ar fi dorit sa aiba alaturi in Ferma: pe sotul sau si pe fosta sotie a acestuia, Larisa. Desi relatia a fost mai mult decat tensionata cu aceasta multi ani, in prezent lucrurile s-au rezolvat, fiind "lamurite toate neintelegerile trecutului", a spus Corina.

    Ce gust v-a lasat participarea la reality show-ul "Ferma vedetelor"?

    Acest proiect a fost un test al limitelor propriei persoane, din care vreau sa cred ca am absolvit cu brio. Mie mi-a fost greu cu frigul si alimentatia, iar distanta fata de cei dragi era de multe ori apasatoare.

    Cat despre barfe, strategii si alte asemenea, nu cred ca ma mai intereseaza acum, cand totul este incheiat.

    Care a fost cel mai dificil moment de la Ferma?

    Au fost multe momente dificile, dar cele mai grele au fost atunci cand ne accidentam (ne taiam degetele, mai faceam cate o intindere la spate, la brate) si cand mai aveam doua zile pana la duel. Presiunea am resimtit-o puternic, mai ales ca ma doream invingatoare.

    Cu ce gand ai intrat in Ferma? Asteptarile au coincis cu realitatea?

    Ma asteptam sa fie foarte greu... si a fost. Oameni necunoscuti mie, cu orgolii puternice, frig, lipsa unei diete echilibrate, lipsa experientei vietii la tara si volumul mare de munca, venite dintr-o data, au necesitat o capacitate dezvoltata de adaptare continua.

    Am pariat pe Ionut ca va castiga concursul si tot eu am avut votul decisiv de a-l trimite acasa... uite ca datele problemei s-au schimbat pe parcurs... despre mine, imi doream sa ajung cat mai departe...

    Ionut Iftimoaie, dupa eliminarea de la Ferma Vedetelor: A fost clar un complot!

    Ai mai participa la un astfel de show?

    DA, cu si mai mare incredere. Acum am experienta (rade). Cred ca fiecare proiect este special in felul lui si ca viata ne rezerva surprize interesante. Eu sunt multumita de mine, ca am fost unul dintre cei mai verticali concurenti.

    Cine dintre cei care au trecut pe la Ferma ti-a lasat o impresie frumoasa?

    Viata m-a invatat sa nu judec pe cel de langa mine din trei motive: 1. Nu ai toate detaliile si informatiile necesare sa cantaresti corect problema, 2. Nu ai cum sa fii in pielea celui in cauza, sa poti spune cum ar trebui sa reactionezi, 3. Oamenii sunt diferiti.

    Un comportament adecvat bunului simt am avut din partea lui Dima, Augustin, Doinita si Dan. Trebuie sa recunosc ca nu am avut ocazia sa experimentez Ferma cu toti concurentii.

    Sotul ce ti-a spus dupa ce ai parasit emsiunea?

    M-a felicitat pentru parcursul meu si mi-a spus ca i-a fost foarte dor de mine. Sentimentele au fost reciproce.

    Care a fost primul lucru pe care l-ai facut, odata iesita din Ferma?

    O baie calda, deoarece in urma duelului eram plina de noroi din cap pana-n picioare. Usor - usor, in vreo 3-4 zile, viata mea a revenit la normal.

    Pe cine ti-ar fi placut sa ai in Ferma, dar nu s-a intamplat?

    Pe sotul meu, cred ca am fi facut echipa buna, si pe Larisa, sa lucram impreuna, deoarece ne-am rezolvat si lamurit toate neintelegerile trecutului.

    Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

    CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
    CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
    Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
    De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
    De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
    În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
    #Corina Dragulescu Ferma vedetelor, #Corina Dragulescu Larisa Marian, #Corina Dragulescu Ionut Iftimoaie, #Corina Draguescu interviu , #vedete romanesti