Craciunul vedetelor Ami, la colindat: Dadeam cu petarde in curtea oamenilor care nu erau darnici Interviu

Luni, 15 Decembrie 2014, ora 14:48
3476 citiri
Craciunul vedetelor Ami, la colindat: Dadeam cu petarde in curtea oamenilor care nu erau darnici Interviu
Foto: Media Pro Music

E aproape Craciunul, casa e gatita de sarbatoare, aromele ispitesc imbietoare din cuptor si toata lumea il asteapta pe mosul. Au fost insa vedetele cuminti? Ce isi doresc de la Mos Craciun? Ce l-ar intreba daca l-ar intalni? Ziare.com a stat de vorba cu cateva celebritati autohtone si a aflat raspunsurile la aceste intrebari.

Ami se numara printre cei pentru care Craciunul reprezinta o perioada plina de amintiri legate de colindat, dupa cum a declarat intr-un interviu Ziare.com. In afara de dorintele sale, cantareata ne-a povestit si cum ii "rasplatea" pe cei care nu erau darnici cu ea si prietenii sai atunci cand mergeau la colindat.

Care este cea mai frumoasa amintire legata de Craciun?

Fiecare Craciun l-am petrecut la tara la bunici, acolo unde se pastreaza traditia si in ziua de azi. Si cele mai frumoase amintiri de acolo le am, de cand mergeam la colindat pe ulite, din casa in casa, si primeam in schimb nuci, mere si banuti. Noi, fiind mici, voiam mai mult bani, ca sa ne cumparam jucarii si dulciuri. Aveam insa si o "rasplata" pentru cei care nu erau atat de darnici cu noi: dadeam cu petarde in curtea oamenilor la plecare...un fel de Halloween combinat cu Craciun.

Ce ai vrea sa iti aduca Mos Craciun?

Daca ar putea sa imi aduca permisul de conducere fara sa mai dau examenul, ar fi perfect... Mi-e putin frica de condus, dar cred ca nu voi avea de ales. In rest, am fost cuminte, sa imi aduca ce vrea el.

De ce impodobim bradul si legenda lui Mos Craciun, un om extrem de crud si violent

Ai vreo mare dorinta pe care nu crezi ca ai putea sa ti-o indeplinesti vreodata?

Orice e posibil, atat timp cat iti doresti cu adevarat. Nu ma vad avand o dorinta arzatoare si sa nu fac nimic pentru a o indeplini. Cam tot ce am acum e ceea ce mi-am dorit si inseamna ca am luptat ca sa obtin aceste lucruri.

Daca ai putea face un interviu cu Mos Craciun, ce l-ai intreba?

Cred ca m-ai degraba i-as canta:

"Que esta pasando", Mos Craciun?

"Otra vez" te-astept acum

Sa-ti parchezi sania-n drum.

Am un "Deja Vu" nebun

Ca la anul voi pleca

Cu tine pe o "Playa En Costa Rica"

La un cocktail noi vom sta

Si apoi te voi intreba: "Hey, care mai e viata ta?"

I-ai scris vreodata mosului?

Da, cand eram copil. In fiecare an, puneam scrisorica in geam si asteptam cu nerabdare sa gasesc sub brad tot ce am cerut. Am fost un copil fara prea multe pretentii, astfel ca mosul nu m-a dezamagit niciodata.

Care este cel mai mare mister, pentru tine, legat de Mos Craciun?

Sunt curioasa cum a cunoscut-o pe Craciunita lui si care e secretul pentru viata vesnica.

Cate kilograme crezi ca are Mos Craciun?

Dupa ochiul meu, ii dau vreo 130 de kg.

Crezi ca a tinut vreodata dieta?

Eu zic ca nu are cum. Pe Mos Craciun il stim cu totii ca are burta. Aceasta nu se face de la salate si fresh-uri. Va dati seama ca el pregateste tot anul cadouri copiilor pentru Noaptea de Ajun si nu poate sa nu guste si el o bomboana, o turta dulce...etc.

Nu toti copiii se bucura cand il vad pe Mos Craciun (Galerie foto)

Care este colindul/melodia preferata de Sarbatori?

"All I Want For Christmas Is You".

Cine te-a invatat primul colind?

Una dintre bunicile mele. Ea m-a invatat si primul cantecel. Si tot la ea pe ulita am sustinut si primul "concert" din viata mea. Ma leaga multe amintiri frumoase de acele locuri si as da orice sa ma intorc in timp sa le retraiesc.

Unde o sa te prinda seara de Ajun?

La bunica la tara, unde in fiecare an am fost prezenta. Craciunul a ramas acolo exact ca si atunci cand eram copil. Ca de poveste.

Ce asteptari ai de la noul an?

Nu am asteptari de la noul an. Am asteptari de la mine in primul rand, sunt ambitioasa, imi doresc sa fiu mereu pe primele pozitii. Pana acum vad ca mi-a iesit si depinde doar de mine cum va fi si anul ce urmeaza. Eu zic ca va fi cel putin la fel de bun ca si anul 2014.

Un gand pentru cei care citesc interviul?

Sarbatori frumoase, sa va aduca mosul tot ce va doriti! Va imbratisez pe toti cu drag, va pup, va iubesc si va astept pe pagina mea oficiala de Facebook sa ma cunoasteti mai bine. Acolo va asteapta multe surprize.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.com.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#Ami Craciun, #Ami dorintre Craciun, #Ami Mos Craciun , #vedete romanesti