Crina Abrudan: Le multumesc celor care au fost exigenti cu mine - Interviu

Joi, 23 Februarie 2012, ora 15:33
5156 citiri
Crina Abrudan: Le multumesc celor care au fost exigenti cu mine - Interviu
Foto: Antena 1

Crina Abrudan a muncit mult ca sa ajunga in acest stadiu al carierei, insa rezultatul este unul foarte bun pentru ea, dupa cum recunoaste.

Prezentatoarea TV a povestit pentru Ziare.com pasii pe care i-a urmat pana sa ajunga la pupitrul stirilor.

Am discutat cu Crina Abrudan si despre cine se ocupa de imaginea sa, dar si despre designerul preferat.

Tatal actor, mama lucreaza intr-un spital. Cum de ati ajuns in televiziune?

Am ajuns in televiziune in urma cu 11 ani, dupa patru ani de radio. Am dat admitere la facultate la teatru in Cluj si am picat in primul an. Cateva luni mai tarziu, in Oradea, s-a deschis un post de radio unde am mers, la inceput din curiozitate, pentru ca mare lucru nu stiam sa fac atunci intr-ale radioului, la doar 18 ani.

Erau, de altfel, inceputurile radioului privat in Romania, asa ca am crescut si eu odata cu Radio Transilvania. La inceput doar citeam stiri, apoi am invatat sa le scriu, apoi sa realizez singura o emisiune, apoi sa merg pe teren si uite-asa, in patru ani de zile am invatat tot ceea ce puteam invata in radio, astfel incat, atunci cand s-a deschis Antena 1 Oradea, in anul 2000, am avut curajul sa fac un pas inainte in cariera.

Intre timp, lasasem la o parte ideea de a deveni actrita si intrasem la Facultatea de Stiinte Politice, cu gandul de a ramane in mass-media.

La inceputul carierei ati fost reporter. Cum a fost trecerea de la teren la pupitrul de stiri?

A fost si greu si usor. Usor din punct de vedere al programului. Aveam mai mult timp liber, mai mult timp pentru mine. Asta dupa ani de zile in care munca imi ocupa aproape tot timpul, in conditiile in care ziua de munca insemna 12 ore pe zi sau uneori chiar mai mult, weekend-uri libere mai rar si concedii doar din cand in cand.

A fost greu pentru ca, la inceput, n-am stiut ce sa fac cu timpul liber, pentru ca nu eram obisuita sa am atat timp. Aveam uneori senzatia ca sunt inutila daca nu muncesc in acelasi ritm ca inainte. Dar a fost un pas inainte in cariera, de care am realizat apoi ca ar trebui sa fiu mandra, mai ales ca venea dupa atatia ani de munca.

Sunteti recunoscatoare cuiva pentru reusitele dumneavoastra?

Le sunt recunoscatoare oamenilor care au fost in preajma mea si de la care am avut ce sa invat din punct de vedere profesional. Oamenilor care au fost exigenti cu mine, desi a caror exigenta si pretentii uneori ma suparau sau le consideram exagerate, insa timpul m-a facut sa imi dau seama ca, de fapt, m-au ajutat sa evoluez.

Nu iese din casa fara telefon

Fara ce lucruri nu iesiti niciodata din casa?

Fara telefon.

Ati declarat la un moment dat ca in copilaria va temeati ca o sa fiti

abandonata de parinti, pornind de la filmul "Dumbrava minunata". Atunci,

copilul Crina Abrudan se regasea in Lizuca. Azi, femeia Crina Abrudan se

regaseste in vreo persoana publica? Daca da, care ar fi aceasta?

Nu am declarat niciodata asta, a fost o inventie. Nu ma regasesc in nicio persoana publica si nici nu imi doresc asta. Sunt Crina Abrudan si am propria viata si propriul drum in viata, care nu seamana cu al nimanui.

Stiu ca va este frica de operatiile estetice si nu ati facut. Ce parare aveti despre femeile care apeleaza la aceste trucuri, dar care arata mai rau ca la inceput?

E treaba fiecaruia ce face cu viata lui, nu pot eu sa condamn pe nimeni si nici nu vreau sa analizez vietile altora. Cred ca suntem oameni maturi si raspundem de deciziile noastre. Daca as lua o astfel de decizie, probabil ca nici eu nu as fi incantata sa vad ca altii imi analizeaza hotarile.

Aveti un stilist care se ocupa de imaginea dumneavoastra?

Nu am un stilist personal. Exista stilistul Antenei 1, care se ocupa de imaginea noastra atunci cand aparem pe post si, uneori, chiar si atunci cand iesim la evenimente importante.

Care este designerul preferat?

Stephan Pelger. Este cel ale carui tinute le port de cele mai multe ori cand ies la evenimente.

Cum ati primit invitatia de a filma pentru videoclipul "Non Stop" al

formatiei Taxi, alaturi de alte peste 20 de femei celebre?

M-a sunat Dan Teodorescu sa ma intrebe daca accept sa apar in videoclipul lor. Evident, raspunsul a fost 'da'. Nu ne cunosteam, dar cu cateva zile inainte ma mai sunase Sergiu Stoiadin, managerul trupei Mandinga, sa imi spuna despre proiectul celor de la Taxi. Mi-a placut mult si la filmari si melodia si cum a iesit videoclipul.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#Crina Abrudan stiri, #Crina Abrudan stiri sportive, #Crina Abrudan cariera, #Crina Abrudan Antena 1, #Crina Abrudan teatru , #vedete romanesti