Cristina Cioran, despre Basescu: Neinfricatul si nestapanitul Interviu

Luni, 22 Aprilie 2013, ora 08:06
7111 citiri
Cristina Cioran, despre Basescu: Neinfricatul si nestapanitul Interviu
Foto: Kanal D

Actrita Cristina Cioran are o vasta experienta ca si prezentator TV si tocmai de aceea am provocat-o sa ne spuna cum i-ar face descrierea lui Traian Basescu daca l-ar avea invitat.

"Neinfricatul si nestapanitul", l-a descris ea pe presedintele tarii intr-un interviu acordat Ziare.com.

Actrita nu spune "niciodata" atunci cand vine vorba despre schimbarea profilului emisiunii pe care o prezinta, dar marturiseste ca nu ii plac toate formatele, desi nu vrea sa dea exemple din respect pentru colegii sai.

Nu are niciun truc care sa o ajute sa dea bine in fata camerei, ci doar incearca sa uite de griji si sa intre pe platou cu zambetul pe buze, pentru ca astfel de moderatori vor telespectatorii sa vada.

Ce tip de emisiune nu ati face niciodata? Ce formate de televiziune nu va plac, din cele existente pe piata?

Cred ca exista contexte diferite, nu produse proaste. In profesia mea, nu pot spune niciodata "niciodata", pentru ca viata te duce in zone si locuri in care nu te asteptai sa fii.

Daca ar fi sa spun acum ce format nu mi-ar placea, ar fi cateva dar, din respect pentru telespectatori si colegii de breasla, nu pot vorbi despre aceste lucruri. Eu nu judec niciun format de televiziune.

Ne puteti impartasi cateva trucuri pentru "a da bine la TV"?

Oamenii vor sa vada la televizor moderatori sau oameni de televiziune veseli, cu zambetul pe buze, nu innegurati si plini de griji. Grijile le lasam la usa platoului emisiunii. Cred ca aceasta este o caracteristica principala a unui om de televiziune. In rest, nu cred in trucuri, ci in naturalete.

Care este invitatul care v-a marcat?

Toti invitatii au o poveste. Fiecare, la randul sau, te marcheaza intr-un fel sau altul daca rezonezi cu povestea sa sau daca te identifici cu aceasta.

Cioran, despre prejudecatile din media

Odata cu trecerea anilor, o femeie moderator este privita altfel decat un barbat moderator? Adica, se practica indepartarea din grila a unei femei care imbratraneste, in timp ce prezentatotii de sex masculin raman mai mult?

In media exista cateva prejudecati. Femeile din domeniu incearca in fiecare zi sa schimbe aceste prejudecati... Profesionalismul nu are varsta.

Ati fost tentata sa dati pe cineva afara din emisiune?

Noi nu avem invitati in emisiune care sa ne puna in astfel de situatii.

Ati prezentat alaturi si de barbati, si de femei. Cu cine este mai usor sa lucrati ca si coprezentator?

Am lucrat in foarte multe combinatii. Cel mai bine si cel mai usor "cuplez" cu Paula (Paula Chirila - n.red.), asta poate si datorita faptului ca ne cunoastem de foarte multi ani si suntem prietene.

Daca le-ati avea invitate pe urmatoarele persoane, cum le-ati descrie in cateva cuvinte pe fiecare:

Traian Basescu - neinfricatul si nestapanitul

Elena Basescu - perseverenta si cocheta

Daniela Crudu - simpatica, sincera, comica

Maia Morgenstern - actrita versatila

Ce ati spune ca sa convingeti oamenii sa mearga mai des la teatru?

Exista public pentru teatru. Proiectele teatrale nu duc lipsa de spectatori, dar pentru cei care isi doresc sa mearga, dar au nevoie de un soi de invitatie, le spun ca pot intra intr-o lume minunata in care sa experimentezi toate starile pe care le-ai trai intr-o viata, platind un bilet de numai 15 lei. Teatrul nu este pentru specialisti, el este pentru publicul larg si avem piese pe masura.

Care a fost cel mai neplacut rol pe care l-ati interpretat? De ce nu v-a placut?

In cariera unei actrite ar fi bine sa existe diversitate de roluri. Am avut norocul sa am parte de cateva roluri diferite si m-am bucurat mult ca am putut sa aleg, sa imi placa.

Ati mai juca in telenovele?

Mi-a placut foarte mult sa joc in telenovele. Imi place mult sa joc in seriale de televiziune si as face-o oricand cu placere.

Cum a fost sa lucrati cu Oana Zavoranu?

Oana este o partenera extraordinara, foarte haioasa, plina de poante, profesionista. Trebuie doar sa ii ceri si face.

Nemancatul, cea mai neinspirata dieta

Care a fost cea mai drastica dieta pe care ati urmat-o?

Nemancatul. Dimineata beam apa, la pranz mancam o portocala, iar seara, din nou, apa. A doua zi de dimineata mancam o banana, la pranz doua portocale si seara beam apa. Si am alternat. Nu incurajez pe nimeni sa tina asa ceva! Este o prostie! Eram mica si am exagerat.

Aveti o relatie de cativa ani. Cand o sa va vedem imbracata in mireasa?

De-a lungul timpului, m-am imbracat de multe ori in mireasa in anumite emisiuni, sedinte foto sau prezentari. Asa ca nu pot spune ca nu m-am vazut mireasa :).

Avand in vedere ca partenereul, Traian, este pasionat de motociclete, o sa inlocuiti masina cu un motor?

Am facut-o deja. Avem un Harley Davidson si alternam ... masina sau motocicleta.

Va doriti o nunta mai intima sau una cu sute de persoane, cum se intampla in lumea mondena?

Inca nu m-am gandit la asta dar, in acest moment, nu stiu cum as vrea sa fie :).

Ca sa terminam intr-o nota comica. Ne puteti spune un banc despre blonde? :)

O blonda pe-o insula si alta blonda pe-o alta insula. Prima blonda zice:

- Cum ajung si eu pe partea cealalta?

Cea de-a doua ii raspunde:

- Pai nu vezi draga ca esti pe partea cealalta?!

Cristina Cioran prezinta, alaturi de Paula Chirila, emisiunea "Draga mea prietena", de luni pana vineri, de la 10.00, la Kanal D.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.com.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Dragoș Pîslaru, co-președinte REPER, despre schimbarea lui Cîrstoiu cu Firea și Burduja: "Mafia patronată de comasaţi şi-a arătat faţa"
Dragoș Pîslaru, co-președinte REPER, despre schimbarea lui Cîrstoiu cu Firea și Burduja: "Mafia patronată de comasaţi şi-a arătat faţa"
Copreşedintele partidului REPER, Dragoş Pîslaru, a declarat că, prin retragerea candidaturii medicului Cătălin Cîrstoiu la Primăria Capitalei de către coaliţie, „mafia patronată de...
Ciucă: Sebastian Burduja va convinge "un segment de electoral nehotărât" în cursa pentru Primăria Capitalei
Ciucă: Sebastian Burduja va convinge "un segment de electoral nehotărât" în cursa pentru Primăria Capitalei
Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a declarat, marţi, 23 aprilie, că Sebastian Burduja, candidatul liberal pentru Primăria Capitalei, este opţiunea care dă speranţe celor care nu s-au...
#Cristina Cioran Basescu neinfrictaul, #Cristina Cioran actrita, #Cristina Cioran prezentatoare TV Cristina Cioran, #Cristina Cioran Draga mea prietena , #vedete romanesti