Cu ochii pe vedete Barfe din culise si rautati scuzabile - 30 august - 4 septembrie 2010

Sambata, 04 Septembrie 2010, ora 11:25
1812 citiri
Cu ochii pe vedete Barfe din culise si rautati scuzabile - 30 august - 4 septembrie 2010
Foto: cdn.sheknows

Cine credeti ca s-a saturat sa se tot scrie despre viata sa amoroasa si este de parere ca are mult mai multe de spus, asta dupa ce a fost o perioada in care declara in presa absolut tot ce s-a intamplat in timpul divortului sau de Liviu Varciu.

Exact, ati ghicit. Adelina Pestritu, fosta doamna Varciu, care acum vrea sa se scrie lucruri interesante despre ea, nu doar despre relatiile sale amoroase. Pai ce sa ii faci mai Adelina, daca ti-ai dorit celebritate, acum o ai. Bucura-te de ea din plin!

De cand s-a despartit de Adelina, Liviu Varciu a tot aparut pe la televizor spunand ca este singur si isi cauta iubita. Ei bine, daca nu ati facut tot posibilul sa il cuceriti pe fostul component al trupei LA, fetelor aflati ca ati pierdut ocazia. Liviu si-a gasit "Iguana" si nu vrea sa ii scape, mai exact vrea o relatie serioasa cu Diana Stefanescu, noua sa cucerire. Sa speram ca de data aceasta, daca se vor desparti, Liviu nu va ramane fara prosoape.

Face Catalin Botezatu ce face si tot intra in gura presei de scandal. Dupa ce a trecut de subiectul Bianca, acum ocupa primele pagini ale ziarelor cu fetele din emisiunea "Burlacul". De data aceasta, designerul spune ca a avut relatii intime cu cateva dintre particiante, dar ca nu are de gand sa se laude, ci le lasa pe ele sa spuna ce si cum s-a intamplat. Mai pe scurt, chiar le invita sa declare despre ceea ce s-a intamplat. Asa ca, haideti fetelor, vrem picanterii.

Si ca tot veni vorba de Catalin Botezatu, ati auzit pe care dintre finaliste a preferat-o? Pe Violeta. Gurile rele spun ca in final ar fi ramas doua fete nu prea frumoase si ca designerul ar fi ales-o pe cea si mai putin frumoasa. Voi ce parere aveti? Si, cat credeti ca o sa reziste cei doi impreuna? Asta ca sa ne facem ca ii credem ca sunt impreuna cu adevarat si ca nu ar fi un show regizat, ca toate celelalte.

Va mai amintiti de melodia "Steaua este numai una" cantata de cativa jucatori de la Dinamo? Ei bine, acum a venit randul unor jucatori de la Steaua sa intre in gura presei. Se pare ca Ciprian Tatarusaru, portarul stelist, si colegul sau Iasmin Latovlevic s-au distrat intr-un apartament din Capitala si, ametiti bine de bautura, au iesit pe geam si au inceput sa injure echipe din Bucuresti, chiar si pe cea de care apartin. Pai daca nea Gigi este ocupat sa ii faca pe plac lui Ilie, cine sa aiba grija de ei?

Se pare ca "ultima virgina" din showbizz are de gand sa ramana tot asa. Dupa ce tabloidele au scris ca fotbalistii Cristi Tanase si Bogdan Stancu, ar vrea sa aiba o relatie cu Raluca Potecaru, modelul anunta foarte clar ca niciunul dintre ei nu o intereseaza. Pai de mai baieti, daca nu va ridicati la pretentiile fetei, care a venit in Bucuresti sa aiba o cariera frumoasa.

O veste proasta pentru fotomodele. Fetelor o sa mai pierdeti un fotbalist. Nu stim cat de vanat era de fete, dar stim ca Adrian Neaga si iubita lui, Ella, se vor casatori in acest weekend. Nas va fi Adrian Mutu, macar sa joace la nunta, daca la echipa nationala nu.

E clar. Daca vrei sa agati fete frumoase, mai bine spus, fetele foarte sexy si frumoase, insa nu esti sigur ca o poti face printr-o simpla abordare, te faci impresar. Radu Groza stie mai bine, ca doar de aia il vedem numai la bratul unor fete frumoase de pici in fata lor.

Multi oameni isi doresc sa aiba un model in viata, insa altii isi doresc sa fie model pentru alti. Cine credeti ca isi doreste sa fie un model pentru alte fete? Ei bine, aflati ca Bianca Dragusanu. Da, exact. Fosta Blonda a lui Bote, adica si fosta blonda si fosta a lui Bote, pentru ca acum designerul se ocupa de o alta blonda.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Vizita președintele României, Klaus Iohannis, în Coreea de Sud. Vor fi semnate colaborări pe apărare și energie nucleară
Vizita președintele României, Klaus Iohannis, în Coreea de Sud. Vor fi semnate colaborări pe apărare și energie nucleară
Preşedintele Klaus Iohannis va efectua, săptămâna viitoare, de luni până miercuri, o vizită oficială în Republica Coreea, la invitaţia omologului său, Yoon Suk Yeol, informează...
PNL și PSD așteaptă "clarificări" de la Cătălin Cîrstoiu, "în această săptămână". Când va fi anunțată decizia în privința candidatului la Primăria Capitalei
PNL și PSD așteaptă "clarificări" de la Cătălin Cîrstoiu, "în această săptămână". Când va fi anunțată decizia în privința candidatului la Primăria Capitalei
Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a afirmat, joi seară, că, în acest moment, Cătălin Cîrstoiu este candidatul alianţei PSD-PNL, dar acesta trebuie să clarifice public toate aspectele care...
#barfa saptamanala, #vedete romanesti, #vedete din Romania , #vedete romanesti