Cu ochii pe vedete: Barfe din culise si rautati scuzabile - 13-18 septembrie 2010

Sambata, 18 Septembrie 2010, ora 19:39
2652 citiri
Cu ochii pe vedete: Barfe din culise si rautati scuzabile - 13-18 septembrie 2010
Foto: cdn.sheknows

Dragostea nu este pentru Liviu Varciu. Dupa ce a trecut printr-un divort foarte mediatizat, dupa ce a fost combinat cu una dintre dansatoarele Deliei Matache, Liviu spera ca si-a gasit in sfarsit jumatatea si declara ca este femeia vietii sale, insa se pare ca nici Diana "Iguana" nu este femeia ce va imbatrani langa fostul membru al trupei LA. Aceasta a declarat ca a iesit din aceasta relatie pentru ca nu era ceea ce si-a dorit.

Ei, dar asta se intampla la inceputul saptamanii, pentru ca pe la mijlocul ei lucrurile au inceput sa se schimbe. Daca nu stiati, aflati acum! Este foarte posibil ca Liviu Varciu sa isi recupereze prosoapele. Cum ce prosoape? Cele pe care le-a luat Adelina cand a plecat de acasa. Ei bine, acum Adelina a recunoscut ca inca il mai iubeste pe Liviu, in timp ce el spune ca inca nu a sunat-o, dar a format doar "072", deci nu mai are mult. Pe cand nunta, dragilor?

Am scapat de Bote si Bianca, de Liviu si Adelina, dar stati linistit ca nu am ramas fara cuplul care atrage atentia presei. Locul a fost acupat dupa multa munca si pe merit de Gabriela Vranceanu Firea si de Florentin Pandele.

Oricat de mult si-a dorit Gabriela Vranceanu Firea sa tina nunta sa cu primarul din Voluntari secreta, ei bine, presa i-a cam venit de hac si a dat in vileag pana si cate rochii a schimbat la ceremonie. Totusi, Gabi si al doilea sot, caci primul a murit in urma cu noua luni, nu au dorit sa respecte traditiile, asa ca furatul miresei a lipsit si nici jarteaua nu s-a jucat. Pacat...

Totusi, parca ceva nu se leaga aici. Unu spune ca a fost dragoste la prima vedere, in timp ce celalalt zice ca se stiu mult timp si ca se vizitau. Intrebarea este: care dintre cei doi a vorbit fara ceara permisiunea?

Daca la tinerete merge sa iti iei nevasta mai tanara, ei bine, la batranete aceste fapte te vor costa. In afara faptului ca risti ca sotia sa fuga cu primul tinerel intalnit, mai risti si sa zica lumea ca ai iesit cu fiica pe strada.

Ei asta nu este cazul lui Viorel si al Oanei Lis pentru ca ei sunt destul de cunoscuti si toata lumea stie ca nu se pune problema de un alt grad de rudenie intre ei, in afara de cel de sot si sotie. Cum spuneam, acum Viorel Lis incepe sa se simta cam in varsta si incearca sa para mai tanar prin orice mijloace. Bine, bine. E ceva normal. Insa sa te duci sa faci injectii cu toxina botulinica si sa dai pozele si videoul din timpul interventiei presei este un mare strigat de "Bagati-ma si pe mine in seama". Bine, domnule fost primar. Te bagam in seama. Felicitari pentru noul look.

"Noi ne iubim foarte mult si ne vom desparti niciodata", cam asa spuneau Liviu si Israela la casatorie. Ei bine, anii au trecut si se pare ca la fel s-a intamplat si cu dragostea celor doi. Tanarul se pare ca nu prea mai are aceleasi sentimente pentru sotia sa, ba mai mult spune ca tine la ea ca la un "animal simpatic". Ce sa faci acum? Se pare ca pentru Liviu zicala "Gaina batrana face ciorba buna" nu prea mai are farmec dupa atatia ani de convietuire cu dansatoarea de salsa.

Spuneam mai sus ca am scapat de Bote si Bianca. Sau nu. Catalin Botezatu a scapat de o blonda, dar a dat peste alta, mai exact peste Violeta, finalista de la emisiunea "Burlacul". Mai nou, aceasta s-a mutat cu Botezatu. Probabil va urma ceea ce se intampla de obicei: aparitii in presa, posibil unele certuri, va ajunge asistenta TV si isi va lua lumea in cap, dupa care va spune ca ea nu este asa cum o descrie presa. A si sa nu uitam, sa speram ca nu mai apre niciun Print la orizont.

Ce linistita era viata lui Madalin Ionescu pana acum cativa ani. Ei, dar fiecare om isi doreste o schimbare la un moment dat, iar Madalin a avut parte de ele din plin. A schimbat televiziunea, emisiunea, partenera de viata si din nou televiziunea si emisiunea. Se pare ca Ionescu va semna cu Kanal D, poate este el speranta patronilor turici de la respectiva televiziune.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#barfa saptamanala, #vedete romanesti, #vedete din Romania , #vedete romanesti