Cu ochii pe vedete Barfe din culise si rautati scuzabile - 20-25 septembrie 2010

Sambata, 25 Septembrie 2010, ora 18:10
1625 citiri
Cu ochii pe vedete Barfe din culise si rautati scuzabile - 20-25 septembrie 2010
Foto: cdn.sheknows

S-au sarutat. Ba nu s-au sarutat. Ba da. Ba nu. Cam asa s-au desfasurat discutiile privitoare la "sarutul" dintre Bianca si Violeta, fosta iubita si actuala iubita a lui Catalin Botezatu. Misterul a fost deslusit repede de Bianca, care a spus ca nu a fost un sarut adevarat pentru ca Violeta nu este destul de buna pentru ea.

S-a intamplat ceea ce banuiam cu totii ca va avea loc. Liviu si Adelina s-au impacat, ba chiar Varciu si-a cerut fosta sotie in casatorie. Mare tam-tam la emisiunea lui Maruta, toata lumea cu ochii si pe Adelina si pe cererea in casatorie.

Ei bine, daca la Pro TV totul a fost bine si frumos, la Antena 2, Adelina a explicat ca cererea in casatorie a fost una de forma si ca inelul era de fapt al unei persoane din public. Aceasta a spus ca s-a impacat cu Liviu, insa nu vrea sa mai devina doamna Varciu si nici sa se mute la fostul sot prea curand.

Si dupa ce s-au impacat ce sa vezi? Frumusica Adelina deja isi negocieaza pretul pentru a vinde detalii din casa lor. Cancan a publicat o inregistrare din care reiese ca Adelina le cere nici mai mult nici mai putin de 1.500 de euro pentru un material. Mai exact, ea si ar trebui sa se duca pana la primarie, iar paparazzi sa fie "din coincidenta", (da????? din coincidenta, exact acolo si mama mama ce material o sa iasa).

Adelina, devenita cunoscuta peste noapte, la propriu, nu se lasa usor si ii spune clar barbatului cu care discuta, ceva de genul "Ma nene dai sau nu dai, ca eu oricum vand". Ai grija in ce punct te opresti cu vanzarile Adelina!

Ei se iubesc, dar familia nu este fericita de decizia lor, mai mult, tatal lui Liviu a zis foarte clar ca nora sa nu are ce cauta la el in curte, mentionand ca nora sa este o nerusinata.

Daca tot genul de telenovela "despartire-impacare", care a inceput acum multi ani cu Silviu Prigoana si Adriana, a continuat cu Botezatu si Bianca, iar mai nou cu Adelina si Liviu, este la moda, de ce sa nu se gandeasca si Mariana Moculoescu la o posibila impacare cu Horia Moculescu? Da, ati citit bine.

Invitata la o emsiunea TV, Mariana a declarat ca nu ar spune "Nu" unei eventuale impacari, pentru ca ii leaga multe lucruri. Probabil pentru Mariana, care, hai sa fim seriosi, adora lumina reflectoarelor, scandalul, daca poate fi numit asa, cu fiica sa Nidia, care a pozat sexy si a postat fotografiile pe Facebook, a picat la tanc pentru a mai fi bagata in seama, ca doar Nikita a plecat de la ea si nu mai avea cu ce sa apara prin presa.

Ei, dar cariera Biancai este in crestere si nu orice crestere, ci una mare. Mai nou, fosta blonda si fosta iubita a lui Catalin Botezatu a primit o oferta sa joace intr-un film si nu orice de film, ci unul al carui scenariu este scris de Corneliu Vadim Tudor si regizat de Sergiu Nicolaescu. Oferta a fost facuta chiar de Vadim Tudor in cadrul emisiunii de pe Antena 1.

Daca din punct de vedere profesional Bianca infloreste, la iubire nu prea. "S-a cam rupt lantul de iubire", canta o formatie veche. Bianca si Printul Adrian Cristea s-au despartit. Pai daca fata vorbea in chinezeste si el nu intelegea, ce-i de facut? Cum ce? Sa isi angajeze translator. Poate Catalin Botezatu stie chinezeste si ii ajuta!

Candva zana surprizelor, Andreea Marin Banica a ajuns acum zana masinilor de spalat. Da, ati citit bine. Andreea Marin este ambasadoarea masinilor de spalat, si nu orice fel de masina de spalat, ci una cu cuva mare, dupa cum spun producatorii.

Credeati ca ati scapat de Elodia si de Lazarus? Ei bine, nu. Luis Lazarus a declarat in aceasta saptamana ca s-a gandit serios sa scrie o carte cu subiectul "Elodia" si ca ar fi trebuit sa se apuce de treaba in aceasta vara, insa au intervenit alte probleme.

Mai Lazarus, daca in realitate nu ai gasit-o pe avocata, poate poate reusesti in carte. Oricum noi asteptam cu mare nerabdare senzationala carte, care o sa apara, in exclusivitate si o sa ne chemam rudele sa o citim, ca doar ne-am obisnuit cu aceste fraze de la fostul tau patron DDD.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL și PSD așteaptă "clarificări" de la Cătălin Cîrstoiu, "în această săptămână". Când va fi anunțată decizia în privința candidatului la Primăria Capitalei
PNL și PSD așteaptă "clarificări" de la Cătălin Cîrstoiu, "în această săptămână". Când va fi anunțată decizia în privința candidatului la Primăria Capitalei
Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a afirmat, joi seară, că, în acest moment, Cătălin Cîrstoiu este candidatul alianţei PSD-PNL, dar acesta trebuie să clarifice public toate aspectele care...
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
#vedete romanesti, #vedete din Romania, #barfa saptamanala , #vedete romanesti