Cu ochii pe vedete: Barfe din culise si rautati scuzabile - 18-23 octombrie 2010

Sambata, 23 Octombrie 2010, ora 15:13
2508 citiri
Cu ochii pe vedete: Barfe din culise si rautati scuzabile - 18-23 octombrie 2010
Foto: cdn.sheknows

Ma cheama Ciuciu, nu ma cheama Ciuciu, ba stai ca ma cheama. Tot ma intreb de unde a mai aparut si domnisoara Adina Barbu.

In afara faptului ca nu este normal ca presa sa o compare cu Nicoleta Luciu, din moment ce vedeta de la Acasa TV are sanii naturali, iar cea nou aparuta are silicoane.

Unde te uiti la TV dai de aceasta domnisoara, care, la inceput se jura ca ea nu are niciun copil, ca nu stie cine este barbatul misterios care sustine ca a avut o relatie de cinci ani cu ea si ca este tatal presupusului copil si ca pe ea o cheama Adina Barbu.

Ei uite ca acum a inceput sa iasa la iveala adevarul. Adina Barbu nu este Adina Barbu, ci Adina Vasilica Ciuciu, si-a adus aminte ca a avut o relatie cu barbatul respectiv, insa de copil nici vorba.

Sincer, dupa cum insista si isi dadea cuvantul in emisiunea lui Mihai Morar, "Rai da' Buni", ca nimic din ce sustine "individul" nu ar fi adevarat, nu ne-ar mira ca prezentatorul emisiunii sa ia atitudine si sa o puna la punct, asa cum a facut cu toate "vedetel" care au incercat sa il pacaleasca.

Si tot in aceasta saptamana am aflat cam cat castiga asistentele TV. Presupun ca nu ati ramas uimiti cand ati aflat ca Bianca Dragusanu castiga cel mai mult, nu? Nici noi. Pai cum altfel, daca ea insasi este un subiect interesant de presa si cum apare ziua ceva in tabloide, seara ea discuta despre asta la emisiunea prezentata de Dan Capatos.

La polul opus se afla Raluca Ogica, micuta fata a lui Stelian Ogica, care nu prea pare fiica sa avand in vedere ca el apare la TV cu orice ocazie, iar ea sta departe de scandaluri. Sa vedem ce urmeaza ca abia a devenit majora si nu prea avea voie sa faca prea multe.

Daca tot este sezonul topurilor prin presa, s-a gandit si Ioana Popescu, redactor sef la Soc, sa faca un top al barbatilor care au trecut prin patul ei. Printre acestia se numara si cativa fotbalisti, ba chiar si de la nationala. Intrebarea este daca topul cuprinde doar barbatii care au trecut doar prin patul sau sau si cei prin patul carora a trecut ea, ca de doar nu putea sa ii duca pe toti la ea acasa, poate a fost si ea pe la ei.

Si spunem din nou. Fetelor daca nu stiti cum sa va lansati, incercati o relatie cu Liviu Varciu. Este calea sigura catre celebritate si venituri suplimentare. Reteta o stie foarte bine Diana Stefanescu, cunoscuta drept "Iguana", care mai noi merge si in afara pentru sedinte foto.

Inna a demonstrat clar ca a gasit cheia succesului, iar daca toate lucrurile mergeau bine, de ce sa nu gasim si ceva rau in legatura cu ea? Zis si facut. Au sapat ce au sapat jurnalistii de la tabloide si au gasit.

Inna ar avea o relatie cu managerul ei, desi spune ca nu este implicata intr-o relatie. Apoi artista a negat aceste lucruri.

Pai si daca ar fi asa ce este rau in avea o relatie, mai ales daca dureaza de cinci ani dupa cum s-a spus? Ma intreb daca este atat de adevarat ca un artist implicat intr-o relatie are mai putin succes decat unul singur.

Sa ii uram la multi ani lui Catalin Maruta, care va implini trei ani de zile de cand lucreaza la trustul din Pache Protopopescu.

Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#barfa saptamanala, #vedete romanesti, #vedete Romania , #vedete romanesti