Cu ochii pe vedete Barfe din culise si rautati scuzabile- 29 noiembrie - 4 decembrie

Sambata, 04 Decembrie 2010, ora 09:32
2770 citiri
Cu ochii pe vedete Barfe din culise si rautati scuzabile- 29 noiembrie - 4 decembrie
Foto: cdn.sheknows

Dupa ce am aflat ca Raluca Potecaru nu mai este virgina, acum ne-a anuntat ca vrea ca pe viitor sa pozeze in PLayboy. Catalin Botezatu s-a impcat cu Madalin Ionescu, care a venit la prezentarea cartii designerului.

In primele zile ale saptamanii am aflat din nou ce mai face Catalin Botezatu, pentru ca aproape nimic din ce face designerul nu ramane departe de ochii presei cu sau fara voia sa. Toate tabloidele au anuntat cu mare tam tam ca s-a aflat cine este cu exactitate fiul lui Botezatu, insa la cateva ore dupa aparitia acestei informatii designerul a spus ca nu este nimic adevarat din faptul ca Andrei Iordache, manechin in show-urile sale de moda si portar la divizionara C Juventus Bucuresti, ar fi mostenitorul sau.

Si ca tot vorbim de Botezatu... va mai aduceti aminte scandalul dintre el si moderatorul emisiunii Drept la tinta, Madalin Ionescu cand mai aveam putin si credeam ca designerul o sa trimita "baietii rai" sa il bata pe fostul angajat al Antenei 1? Ei bine, cei doi s-au impacat. Stiti cum? Madalin si iubita sa Cristina Siscanu s-au dus la lansarea cartii lui Catalin, iar acesta din urma, iertator din fire, a ingropat securea razboiului sau cel putin asa scrie presa de profil.

Dupa ce in urma cu cateva saptamani am aflat ca Raluca Potecaru nu mai este virgina, acum aflam planurile fetei pentru viitor. Si nu va ganditi ca a anuntat presa in legatura cu facultatea pe care o va urma sau despre faptul ca are de gand sa isi schimbe modul de viata, nu, ci ca are de gand sa pozeze in Playboy.

Ce ar fi fost Adelina acum daca nu divorta de Liviu Varciu? Nu stim, insa stim cat de mult a ajutat-o faptul ca si-a spalat rufele (a se citi prosoapele... pentru cei care cunosc povestea) in public. Presa mondena a scris in aceasta saptamana ca fosta doamna Varciu a castigat 300.000 de euro in urma divortului, insa nu va ganditi ca banii au provenit de la Varciu... nuuu, ci din aparitiile la TV, pictorialele sexy si nud si din aparitiile in presa, ca doar modelul stie sa isi negocieze foarte bine materialele de tip paparazzii.

Ati mai auzit in ultima vreme de Andreea Mantea? Acel model care a socat (sau nu) in momentul in care i-a iesit sanul din costum la show-ul "Dansez pentru tine" de la Pro Tv. Ei uite ca in aceasta saptamana am auzit de ea si o cam compatimim. De ce? Pentru ca saracuta a ramas fara masina din cauza fostului iubit Andrei Tardea. Acesta din urma a girat cu masina Andreei pentru un imprumut si cum nu a mai dat banii, modelul a ramas fara ea. Lasa ca face repede rost de alta....

Ati auzit ca Bianca Dragusanu nu a facut sex niciodata? Nu, nu este virgina, insa a tinut sa precizeze ca ea si-a iubit toti partenerii cu care a avut relatii intime.

Voi nu v-ati saturat de povestea cu Julia Jianu si amantul ei? Noi cam da. In afara faptului ca acest amant a aparut pe nepusa masa, ca ea a negat la inceput ca nu il cunoaste si ca nu a auzit de numele sau, ca apoi s-a razgandit si a spus ca il cunoaste, dar ca nu vrea sa comenteze, ca mai apoi sa spuna ca nu neaga, dar nici nu confirma presupusa relatie, acum mai apar si SMS-uri in care mai pe fata mai pe ocolite spune direct ca vrea sa se sinucida...

Si sa nu o uitam pe Ilinca Vandici, care, se pare ca doar ea mai crede in relatia sa cu fotbalistul Ciprian Marica. Vandici sustine foarte sigura pe ea ca nu isi imparte cu nimeni relatia cu Ciprian, insa fotbalistul se pare ca nu este de aceeasi parere avand in vedere fotografiile aparute in presa in care se saruta cu alte fete sau SMS-urile trimise in incercarea de a cunoaste mai bine unele fete, ca sa spunem asa.

Președintele PSD Sector 1 o vede pe Clotilde Armand la pușcărie: ”Și-a dat bani necuveniţi tocmai din bugetul unui proiect anticorupţie”
Președintele PSD Sector 1 o vede pe Clotilde Armand la pușcărie: ”Și-a dat bani necuveniţi tocmai din bugetul unui proiect anticorupţie”
Preşedintele PSD Sector 1, Petre Florin Manole, a transmis joi, 25 aprilie, că primărița Clotilde Armand are „un drum scurt și previzibil de când a fost prinsă cu mâna-n bugetul local”....
Ultimul mesaj al lui Piedone despre posibila retragere din cursa pentru Capitală: ”Îi las pe contracandidaţi să facă campanie când cerurile sunt deschise”
Ultimul mesaj al lui Piedone despre posibila retragere din cursa pentru Capitală: ”Îi las pe contracandidaţi să facă campanie când cerurile sunt deschise”
Cristian Popescu Piedone a anunțat joi, 25 aprilie, că rămâne în cursa pentru Primăria Bucureștiului, în ciuda tuturor zvonurilor. "Haideţi să închidem odată... Retragere, mesaje,...
#barfa mondena, #barfa saptamanala, #vedete romanesti, #vedete din Romania , #vedete romanesti