Cu ochii pe vedete: Barfe din culise si rautati scuzabile - 20-25 decembrie 2010

Sambata, 25 Decembrie 2010, ora 20:51
2053 citiri
Cu ochii pe vedete: Barfe din culise si rautati scuzabile - 20-25 decembrie 2010
Foto: cdn.sheknows

Iulia Albu a facut deliciul presei dupa ce a aparut la un eveniment monden intr-o tinuta cam ciudata. Gabi Tamas a aparut in tabloide nu datorita carieri, ci din pricina faptului ca si-a batut iubita intr-un club.

Un lucru e sigur: Andreea Mantea nu are noroc in dragoste. Si daca nu stiti de ce se intampla acest lucru, stati linistiti ca nici Andreea nu stie motivul pentru care barbatii pleaca de langa ea, mai ales, spune ea, ca le-a si gatit.

Stiti ca Iulia Albu este o lady, nu? Asta pana cand incepe cate un scandal. De data aceasta sotia lui Mihai Albu nu a socat printr-un nou scandal, ci printr-o tinuta. Iulia Albu a uimit pe toata lumea cand s-a prezentat la un eveniment monden intr-o camasa purtata "cu spatele in fata".

Stim ca romanii sunt cunoscuti in afara pentru performantele lor sportive sau de alt gen, insa mai nou pana si "pitipoancele" apar in presa straina. Sanziana Buruiana, care spune despre sine ca a fost pitipoanca, dar ca incearca sa schimbe acest lucru, a fost parodiata de o televiziune din Spania. Ce spune ea despre acest lucru? Ca este foarte mandra.

Gabi Tamas este un fotbalist care nu prea a tinut primele pagini ale ziarelor cu viata sa amoroasa, pana in aceasta saptamana, cand a aparut pe primele pagini dupa ce si-a batut iubita intr-un club. Se pare ca fotbalistul a fost foarte deranjat cand a aflat ca iubitei sale i se spune "Pitica porno" si i-a aplicat o corectie de fata cu toata lumea. Si uite asa se anuntase ca s-a dus pe apa sambetei visul fetei de a ajunge doamna Tamas, insa apoi s-a aflat ca fotbalistul ar fi iertat-o.

Nu mai auzisem de mult timp de Alexandra Badescu, fosta doamna Tardea. Lasa ca am auzit in aceasta saptamana destul dupa ce modelul a agresat-o fizic pe Alina Irimia, jurnalista la Click!.

Motivele ar fi multe, zice Alexandra, insa cel mai frumos moment a fost cand cele doua au fost invitate la diferite emisiuni televizate, unde Alina sustinea sus si tare ca nu a fugit de Alexandra, desi in imagini se vede destul de clar cum incearca sa se ascunda de "mania" modelului dupa un banner. Ei dar asta nu este nimic. Dupa cateva minute, Alina a uitat cand a spus ca nu fugea de Alexandra si a inceput sa isi planga de mila ca are vanatai pe picioare. Voi ce credeti? Cine credeti ca a castigat partida?

Carmen Harra revine in forta. Voi nu v-ati saturat de aceasta doamna? Mereu apare si prevesteste cate ceva, care nu se intampla, insa ea mereu spune ca intodeauna cand prevesteste ceva in afara tarii se intampla, doar la noi sunt exceptii. Cum se intampla acest lucru numai in Romania? Ciudat, nu? Oricum de data aceasta marea prezicatoare a anuntat ca Andreea Marin Banica va deveni din nou mama, iar Monica Columbeanu se va stabili in America. Mai putem spune ceva?

Stim ca erati foarte curiosi sa aflati cine era fotbalistul pus pe primul loc in topul jurnalistei Ioana Popescu. Dupa cum banuiau foarte multi, este vorba despre Mutu. Nu prea putem sa comentam declaratiile ei, de fapt am putea, dar nu dorim sa o facem.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Scenariu-bombă în coaliție. Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu înainte de depunerea candidaturii ar fi deja stabilită SURSE
Scenariu-bombă în coaliție. Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu înainte de depunerea candidaturii ar fi deja stabilită SURSE
Cătălin Cîrstoiu va lămuri totul în legătură cu candidatura sa la Primăria Capitalei într-o conferința de presă, este mesajul public al coaliției PSD-PNL. În spatele ușilor,...
România trimite militari să lupte împotriva rebelilor houthi. Cererea lui Klaus Iohannis
România trimite militari să lupte împotriva rebelilor houthi. Cererea lui Klaus Iohannis
Birourile permanente reunite ale Camerei Deputaţilor şi Senatului au luat act marţi, 16 aprilie, de scrisoarea preşedintelui Klaus Iohannis prin care informează Parlamentul că a aprobat...
#barfa saptamanala, #vedete romanesti, #vedete Romania , #vedete romanesti
Comentarii