Cu ochii pe vedete Barfe din culise si rautati scuzabile 30 mai - 4 iunie 2011

Sambata, 04 Iunie 2011, ora 14:48
1725 citiri
Cu ochii pe vedete Barfe din culise si rautati scuzabile 30 mai - 4 iunie 2011
Foto: cdn.sheknows

In aceasta saptamana am aflat bucurosi ca Oana Andoni este insarcinata si ca Andreea Patrascu si Cabral s-au casatorit, dar au fost si cateva stiri neplacute.

Mai intai de toate sa incepem cu petrecerea organizata de Cristi si Mihaela Borcea cu ocazia divortului. Cei doi au dorit sa isi intalneasca prietenii pentru ultima data in aceasta formula. Apropiatii au fost alaturi de ei si s-au distrat pe cinste. Cristi urmeaza sa isi vada de viata alaturi de iubita sa Alina, in timp ce Mihaela ii are alaturi pe cei trei copii.

Tot de o despartire vorbim in continuare, de data aceasta una cu scandal: cea dintre Irinel si Monica Columbeanu. Noi detalii au iesit la iveala in aceasta saptamana. Se pare ca Monica a plecat din nou in Statele Unite ale Americii, motiv de nemultumire crunta pentru omul de faceri.

Scandalul a continuat si in ceea ce o priveste pe Oana Zavoranu, insa nu intre ea si Pepe, ci intre vedeta tv si mama sa Marioara Zavoranu. De data aceasta, Oana isi acuza mama ca i-a luat fire de par din perie pentru a-i face vraji, dar si ca cea care i-a dat viata isi doreste sa aiba o emisiune tv. Cum se va termina intreaga aventura din familia Oanei nu stim, insa stim ca de fiecare data cand au loc aceste conflicte audientele televiziunilor explodeaza.

De probleme are parte si Cristian Tabara. Jurnalistul a fost retinut si audiat de catre politie dupa ce un paparazzo sustine ca l-a atacat, in plin trafic, si i-a smuls aparatul foto din mana.

Acum este timpul sa vorbim si de lucrurile frumoase ce s-au intamplat in aceasta saptamana. De exemplu, jurnalista de la Pro Tv Oana Andoni este insarcinata. Stirista va fi mamica unei fetite.

Mamica a devenit si Anemona Niculescu, fosta componenta a trupei ASIA. Artista a adoptat la distanta un baiat din Tanzania. Cantareata spune ca nu l-a putut adopta normal pe Geofrey Ruberi pentru ca ar fi trebuit sa locuiasca trei ani in Tanzania, dar ca acum fiul sau va avea hainute si mancare si va putea merge la scoala.

Cat timp va trece pana cand vor devenit parinti si Cabral si Andreea Patrascu nu se stie, insa saptamna aceasta cei doi si-au unit destinele in fata ofiterului de stare civila, urmand ca sambata sa aiba loc si ceremonia religioasa. Petrecerea de dupa cununia de la biserica va avea loc la restaurantul Ambasad'or din Otopeni.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Justificarea la care nimeni nu se aștepta: ”Desemnarea lui Cîrstoiu, legată de tendința de a visa”
Justificarea la care nimeni nu se aștepta: ”Desemnarea lui Cîrstoiu, legată de tendința de a visa”
Senatorul PSD Vasile Dîncu a declarat că renunţarea la varianta unui candidat comun PSD-PNL la Primăria Capitalei şi susţinerea unui candidat propriu denotă ”mai multă flexibilitate”....
Gabriela Firea a intrat în campanie electorală încă din prima zi de la nominalizare: „Acum avem o şansă în plus. Votul trebuie să fie util”
Gabriela Firea a intrat în campanie electorală încă din prima zi de la nominalizare: „Acum avem o şansă în plus. Votul trebuie să fie util”
Preşedintele PSD Bucureşti, Gabriela Firea, proaspăt desemnată candidatul social-democraților la Primăria Capitalei, și-a început deja discursurile de candidat, marți, 23 aprilie, la nici...
#barfa saptamanala, #vedete romanesti, #vedete din Romania , #vedete romanesti