Cu ochii pe vedete: Barfe din culise si rautati scuzabile 25 - 30 iulie 2011

Sambata, 30 Iulie 2011, ora 20:13
1701 citiri
Cu ochii pe vedete: Barfe din culise si rautati scuzabile 25 - 30 iulie 2011
Foto: cdn.sheknows

A venit ziua in care vorbim despre ce au mai facut vedetele noastre pe parcursul saptamanii. Monica Gabor, Oana Zavoranu si Madalin Ionescu nu au scapat nici in ultimele zile de ochii presei.

Luni a fost ziua in care Monica Gabor si Irinel Columbeanu au revenit in centrul atentiei. Fosta doamana Columbeanu a cerut custodia definitiva a micutei Irina si imediat au ajuns din nou pe primele pagini ale ziarelor. Din cauza emotiilor, a caldurii de afara si probabil a rochii cu maneci lungi, Monica mai avea putin si lesina la proces.

Acest divort a facut-o pe domnisoara Gabor sa se indeparteze de falsii prieteni si sa ii opreasca in preajma ei doar pe cei de calitate, printre care se numara si un roman care locuieste in America cu familia. Acesta a acordat un interviu unui ziar in care spune ca dupa parerea sa, Monica are mai multe sanse sa se intoarca la Irinel decat sa se casatoreasca cu vestitul chinez.

O alta "bomba" a tinut romanii cu ochii atintiti pe tabloide: anuntul unei noi relatii in lumea mondena. Oana Zavoranu si Mirca Maschio au fost impreuna. Fosta sotie a lui Pepe a confirmat relatia, insa nu acelasi lucru s-a intamplat si in cazul omului de faceri italian, care a spus ca nici macar nu o cunoaste. Moment in care Oana s-a enervat la culmea si a facut publice doate detaliile noptii petrecuta cu Mirco. Sifonat in urma articolulu a ramas Mirco, care se pare ca nu a impresionat-o pe Oana dupa noaptea petrecuta la hotel. Relatia celor doi a fost confirmata chiar si de Pepe, care a declarat ca fosta sotie incerca sa il faca gelos pe Tudy cu Mirco.

Sa trecem la un alt cuplu, insa de data aceasta unul fericit. Madalin Ionescu si sotia sa Cristina nu mai lucreaza impreuna la Kanal D. Doamna Ionescu a decis sa faca aceasta schimbare pentru a nu-si pierde sotul. Cei doi ce certau foarte des la locul de munca si aceasa se pare ca a fost singura solutie la indemana pentru a nu ajunge la divort.

Si Jean Paler viseaza la o casatorie. Actorul a anuntat ca este singur de patru ani si ca vrea sa isi gaseasca aleasa inimii prin intermediul presei, dar... ca aceasta trebuie sa fie sexy.

Sa trecem de la vedete la oameni de afaceri. Costel Casuneanu si-a facut casa in Bucuresti. Bineinteles ca se afla intr-o zona scumpa a Capitalei, unde oamenii obisnuiti nici nu viseaza la o locuinta, insa noutatea este ca balconul de la strada este suflat cu aur.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#vedete romanesti, #vedete din Romania , #vedete romanesti