Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Cu ochii pe vedete Barfe din culise si rautati scuzabile

Sambata, 06 August 2011, ora 10:46
1821 citiri
Cu ochii pe vedete Barfe din culise si rautati scuzabile
Foto: cdn.sheknows

Inca o saptamana in care vedetele autohtone ne-au furnizat subiecte de discutie. Oana Zavoranu, Adelina Pestritu sau Catalin Botezatu nu au luat pauza nici in aceste zile.

In continuare, Oana Zavoranu tine primele pagini ale tabloidelor. Vedeta TV glumeste pe seama faptului ca este urmarita de numele "Tudor". Pe Pepe l-a inselat cu Tudor Ionescu, s-a mutat pe strada Tudor Stefan, iar pe barbatul de care se indragosteste il cheama tot Tudor.

Si daca nu a reusit sa isi gaseasca dragostea singura, poate o va face la emisiunea "Burlacita", pentru ca designerul Catalin Botezatu ar vrea sa o propuna pe Oana pentru noul sezon al acestui show.

Sa trecem de la Oana Zavoranu la o alta Oana. De aceasta data sa vorbim despre Oana Turcu, cea care tocmai a devenit mamica. Proaspatul tatic, Cristi Brancu, este foarte emotionat si mandru de bebelusul sau.

Aceasta fericire o va impartasi si Elena Gheorghe in curand. Artista s-a casatorit civil si a facut logodna cu iubitul sau Cornel Ene, iar peste cateva luni va fi mamica. Cantareata este insarcinata in cinci luni.

Nu stim daca isi mai doreste un copil, insa Simona Florescu, fosta sotie a lui Ion Dichiseanu, s-a casatorit din nou. Simona, celebra pentru replica "Da, da, dragostea", s-a casatorit la sfarsitul lunii mai.

Sa trecem de la sotii celebre la asistente TV celebre. Marina Dina incanta inca o data ochii sexului tare printr-o noua apritie sexy. Asistenta lui Mihai Morar a pozat purtand o pereche de pantofi cu toc cui si cu catuse, insa si-a ascuns trupul gol dupa spatarul unui scaun.

Un alt model, Adelina Pestritu trece printr-o perioada mai dificila, dupa ce a suferit un accident in timp ce se plimba pe role. Frumoasa bruneta a intampinat probleme de respiratie si a trebuit sa fie supusa unei interventii chirurgicale.

In ultima parte discutam despre un actor de telenovele care s-a hotarat sa schimbe televiziunea cu care a colaborat in ultimii ani. Desis Stefan a renuntat la contractul cu Acasa Tv si pleaca la Antena 1, unde va filma pentru "Narcisa Salbatica".

Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#vedete romanesti, #vedete din Romania , #vedete romanesti