Cu Roxana Ciuhulescu despre viata dupa ProTV, sedinte nud, psihologie si... gatit - Interviu

Joi, 05 Septembrie 2013, ora 07:31
13868 citiri
Cu Roxana Ciuhulescu despre viata dupa ProTV, sedinte nud, psihologie si... gatit - Interviu
Foto: Arhiva personala

La mijlocul lunii trecute, vedeta ProTV Roxana Ciuhulescu, cea care timp de 13 ani a prezentat emisiunea ProMotor, a spus "La revedere" postului de televiziune, lasand multa lume nedumerita.

Roxana Ciuhulescu a impartasit insa Ziare.com planurile sale pentru perioada urmatoare, afirmand ca "Exista viata si dupa Pro TV". Vedeta devine afacerista, insa nu exclude o reintoarcere la TV in viitor, nici macar la acelasi post. Ceea ce exclude insa cu fermitate este o sedinta nud pentru orice fel de publicatie.

Admite senina ca sunt si lucruri la care nu se pricepe si ca un vis pe care il doreste materializat e sa-si continue studiile in psihologie cu un master. "Rebela, devotata, iubitoare, incapatanata si ambitioasa", asa e Roxana Ciuhulescu, cea pe care nu multi o cunosc.

Daca ar fi sa concentrati in cinci cuvinte perioada petrecuta la Pro TV, ce termeni ati alege?

- Daca cineva imi spunea inainte de 2000 ca voi ajunge sa lucrez in ProTv, as fi spus ca glumeste. Nu am visat niciodata sa ajung sa lucrez pe "sticla" si, mai mult decat atat, nu pentru ProTv.

ProTv m-a descoperit si m-a format ca om de televiziune si trebuie sa-i multumesc lui Adrian Sarbu pentru ca mi-a creionat cariera si a avut incredere in mine. Sunt un om devotat si odata ce mi se face un bine, intorc inzecit. Am avut aceasta sansa si am dovedit ca pot. 13 ani sa lucrezi pentru ProTv inseamna ceva.

Ziua in care mi-am dat demisia a fost una dintre cele mai dureroase din viata mea si o saptamana de la plecare n-am fost om, n-am iesit din casa, insa in viata trebuie sa faci schimbari. Sunt convinsa ca viitorul imi va aduce lucruri bune, sunt increzatoare in mine si in Dumnezeu.

Roxana Ciuhulescu: A sosit momentul sa-mi iau ramas bun de la Pro TV

Ce planuiti pentru perioada urmatoare? Concediu sau reintegrarea rapida in "campul muncii"?

- Deocamdata mi-am luat o vacanta de doua saptamani, dupa care ma voi intoarce la lucru, de data asta in proiecte personale.

Presa a scris ca deja v-ati gasit un job, ca veti preda cursuri de pilotaj, ba chiar s-a vehiculat si un salariu situat intre 500 si 1.500 de euro. Este sau nu adevarat?

- Se poate spune ca da, mi-am gasit un nou job. Este prima oara cand ma implic intr-o (sa-i zicem) afacere si nu intamplator am facut aceste schimbari in viata mea acum. Impreuna cu doi prieteni am adus in Romania cea mai populara scoala de conducere defensiva si sportiva din Italia: Guidare Pilotare. In perioada 9-19 septembrie avem primele cursuri pe circuitul Amckart, iar eu voi fi in permanenta acolo.

In februarie 2014 o sa am licenta de instructor, insa pana atunci mai am de urmat 3 cursuri. Pe unul deja l-am facut, dar in momentul asta nu pot fi instructor pentru ceilalti. Masinile raman pasiunea mea si chiar daca am plecat din ProTv, am multe lucruri de facut in acest domeniu.

Cu ce ochi priviti televiziunea acum? Ati rupt legaturile cu aceasta sau nu excludeti o reintoarcere?

- Cu siguranta ma voi intoarce in TV, nu insa acum si nu exclud nici posibilitatea de a reveni in ProTv. Deocamdata mi-am luat o pauza, vreau sa-mi limpezesc mintea si sa ma gandesc la viitor. Exista viata si dupa ProTv.....: )

Daca ati exclude tot ce inseamna masini, motoare, ce altfel de emisiune v-ar atrage?

- Poate ma pricep la multe lucruri, insa ProMotor a fost o emisiunea care mi-a venit manusa. Asa cum sunt indragostita de masini, sunt indragostita si de sport, de extrem si de tot ce inseamna adrenalina. M-as bucura sa gasesc un format care sa mi se potriveasca si sa-mi aduca la fel de multe satisfactii cum mi-a adus ProMotor, altfel nu voi face compromisuri doar de dragul a aparea pe sticla.

E vreun sport extrem pe care nu l-ati incercat si v-ati dori?

- De-a lungul timpului am facut tot ce m-a taiat capul si nu regret nimic. Am facut multe nebunii la viata mea, am trait pana la varsta asta cat probabil au trait altii in 10 vieti, insa in continuare sunt dornica si au ramas multe lucruri pe care nu le-am incercat. Toate la timpul lor...

Cum arata o vacanta perfecta in viziunea dvs? Calma sau dimpotriva, aventuroasa?

- Depinde de moment, de loc, de anturaj. In ultimii doi ani vacantele mele au fost linistite, cu familia, la munte sau la mare, fara adrenalina si fara nazbatii. Dar recunosc ca mi-e o dor de o vacanta la mare cu scufundari si schi nautic sau la munte cu tiroliana si catarari.

Fetita dvs a incercat si ea senzatiile tari? A facut vreun sport extrem?

- Ana are deocamdata 5 ani, mai trebuie sa creasca putin si sa incerce senzatii tari. Eu sper sa nu-mi semene pentru ca mama mereu imi spune "o sa vezi si tu ce simte o mama cand fata ei alearga la raliuri, sare cu parasuta, zboara cu MiG-ul sau sare din elicopter cu scafandrii militari". Eu sper sa nu trec prin ce a trecut si inca trece ea....: ))

Care e secretul formei in care va aflati?

- In primul rand fac mult sport (de la 4 ani chiar), nu mananc toate prostiile, ma hidratez bine si am noroc de un metabolism bun, sanatos. Dar cel mai mult conteaza psihicul, mereu sunt binedispusa si cu pofta de viata. "Mens sana in corpore sano".: )

Cum procedati atunci cand vreti sa va regasiti? La ce activitati recurgeti?

- Pentru mine sala de sport este o evadare din stres si oboseala, este locul in care ma incarc cu energie pozitiva, alungand-o pe cea negativa.

Aveti un designer preferat?

- Am lucrat foarte mult cu Mihaela Drafta. Pentru ca sunt foarte inalta, imi gasesc greu haine, asa ca Mihaela ma ajuta mereu, imi cunoaste stilul, lucreaza repede si bine. Insa o mai am si pe Brandusa Klassek, un alt designer care nu este atat de cunoscut ca Mihaela, dar care lucreaza foarte frumos.

La ce nu se pricepe deloc Roxana Ciuhulescu?

- La gatit... vaiii ce rusine! Dar ce sa fac daca urasc sa gatesc?: ))

Ce cursuri ati frecventa daca ati avea timp?

- Mi-as dori sa-mi continui studiile in psihologie, as vrea sa urmez un master. Insa la fel de tare imi doresc sa fac mai departe si scoala de zbor pe elicopterul Robinson 44.

Ce talente ascunse are Roxana Ciuhulescu?

- Nu stiu, poate mi le descopera sotul meu.: ))

Ati mai poza pentru o revista pentru adulti?

- Nicidecum, nici nu vreau sa aud de asa ceva, ramane un subiect tabu.

Ce sperati sa mosteneasca Ana de la dvs?

- Calitatile mele sportive.

Daca ar fi sa-i dati un singur sfat pentru viata, care ar fi acela?

- Traieste-ti fiecare zi din viata ca fiind ultima!

Cum v-ati descrie in cinci cuvinte?

- Rebela, devotata, iubitoare, incapatanata & ambitioasa.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.com.

„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
Discuţiile despre candidaţii la alegerile prezidenţiale vor avea loc, între PNL şi PSD, după alegerile din data de 9 iunie, declara liderul liberal Nicolae Ciucă. Ciucă admite că, dacă...
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Primarul de la Sectorul 5, Cristian Popescu Piedone, este cotat cel mai bine în majoritatea sondajelor de opinie pentru a câștiga Primăria Capitalei. El este văzut adesea „pe teren”,...
#Roxana Ciuhulescu plecat ProTV, #Roxana Ciuhulescu plecare Pro TV, #Roxana Ciuhulescu nud, #Roxana Ciuhulescu interviu, #Roxana Ciuhulescu afacere, #Roxana Ciuhulescu pilot, #Roxana Ciuhulescu gatit, #Roxana Ciuhulescu psihologie , #vedete romanesti