Cum a evoluat de-a lungul timpului Andreea Balan: De la Andre la pictoriale extrem de sexy (Galerie foto)

Miercuri, 30 Octombrie 2013, ora 08:57
13875 citiri
Cum a evoluat de-a lungul timpului Andreea Balan: De la Andre la pictoriale extrem de sexy (Galerie foto)
Foto: Facebook/Andreea Balan

Timpul nu iarta pe nimeni, spune o vorba din batrani. Trecerea anilor se observa asupra tuturor si chiar asupra vedetelor. De aceea, Ziare.com va invita sa observati cum au evoluat de-a lungul timpului anumite persoane publice si v-o prezentam astazi pe Andreea Balan.

Numele Andreei Balan ne aduce tuturor in minte perioada Andre, cand intreaga tara era cucerita de cele doua fetite cu codite. Andreea Balan si Andreea Antonescu au dus muzica la un alt nivel, iar adolescentele incercau sa le copieze de la haine, pana la celebrele perechi de incaltaminte cu talpa exagerat de mare sau sutienele cu push-up.

Putini stiu ca Andreea Balan canta inca de la varsta de 10 ani si ca a fost invitata de Mihai Constantinescu in emisiunea "BaDa BaNu".

Cum a evoluat de-a lungul timpului Andreea Banica: De la "Un sarut" la "Bumerang" (Galerie foto)

In 1999, Andre a participat la Festivalul de la Mamaia cu piesa "Libera la mare", care le-a adus primul loc la "Slagare". Atunci ele au devenit cele mai tinere soliste care au castigat trofeul. Apoi au urmat melodii care si acum se asculta la petreceri. Printre acestea se numara "Prima Iubire", "Lasa-ma papa la mare" sau "Mosule ce tanar esti".

La inceputul anilor 2000, Andreea Balan si Andreea Antonescu s-au despartit din cauza unor neintelegeri, iar prima a mers mai departe cu Alina Sorescu. Dupa cateva luni, Balan si Antonescu s-au impacat dupa decesul tatalui celei din urma.

In 2002, Andreea Balan a lansat primul sau album solo si a promovat melodia "Te joci cu mine".

In urmatorii ani, tanara artista a socat cu o schimbare de look radicala. Din micuta blonda s-a transformat in adolescenta rebela satenta si a lansat "Asa sunt eu", dupa care a urmat "Aparente".

Cum a evoluat de-a lungul timpului Anda Adam: De la "Nu ma uita" la "Daca ar fi"

Anul 2007 i-a adus o noua provocare Andreei Balan: participarea la "Dansez pentru tine", unde a dansat cu Petrisor Ruge. Cu el a facut echipa si la varianta internationala a emisiunii Dansez pentru tine, intitulata Dancing Around the World, care a avut loc in Mexic. Cei doi au obtinut locul doi, dupa reprezentantii Mexicului.

In ultimii ani, cantareata nu a facut mari schimbari in ceea ce priveste nuanta parului sau. Cel care a fost adaptat si imbunatatit a fost show-ul sau. In cadrul concertelor se observa clar influenta pe care emisiunea concurs a avut-o asupra sa.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Cătălin Drulă, despre candidatura la prezidențiale: „Eu sunt natural un candidat posibil”. Care sunt obiectivele USR și Dreapta Unită pentru 2024
Cătălin Drulă, despre candidatura la prezidențiale: „Eu sunt natural un candidat posibil”. Care sunt obiectivele USR și Dreapta Unită pentru 2024
Președintele USR Cătălin Drulă a fost invitatul rubricii „Cu fața la alegători” și a vorbit despre obiectivele USR și ale Dreptei Unite pentru alegerile din 9 iunie, despre misiunea...
Cîrstoiu răspunde criticilor din ultimele zile: "Nişte lupi în haine de oaie încearcă să transforme oaia în lup"
Cîrstoiu răspunde criticilor din ultimele zile: "Nişte lupi în haine de oaie încearcă să transforme oaia în lup"
Atacat în ultimele zile atât de adversarii direcți la alegerile locale, cât și de alți politicieni, dar și de ziariști, Cătălin Cîrstoiu, candidatul susţinut de PSD şi PNL pentru...
#Andreea Balan Andre, #Andreea Balan melodii, #Andreea Balan Danseza, #Andreea Balan Petrisor Ruge , #vedete romanesti