Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Cum a reusit Adrian Cristea, alias Bursucu', sa ajunga primul "asistent TV" - "Multe vedete s-au suparat" Interviu

Sambata, 04 Iulie 2015, ora 07:16
24783 citiri
Cum a reusit Adrian Cristea, alias Bursucu', sa ajunga primul "asistent TV" - "Multe vedete s-au suparat" Interviu
Foto: Marian Teodorescu

Adrian Cristea, cunoscut publicului ca Bursucu', a pasit in lumea mondena dupa ce a ajuns coregraf la "Dansez pentru tine", de unde a plecat nu tocmai in relatii bune.

Acum, face echipa cu Teo Trandafir in emisiunea acesteia de la Kanal D, fiind numit de multi mai in gluma, mai in serios, primul "asistent TV". In curand, va prezenta, alaturi de Ana-Maria Barnoschi, emisiunea "Roata Norocului", la aceeasi televiziune.

"Stirile bur (sucite) ", prezentate de Adrian la inceputul emisiunii "Teo Show", au devenit deja cunoscute si chiar au deranjat unele dintre vedetele care au fost subiectele materialelor prezentate intr-o maniera amuzanta. Unele celebritati chiar le-au atras atentia celor doi, dupa cum a spus Bursucu' intr-un interviu Ziare.com?

Cum ai primit propunerea de a prezenta alaturi de Ana-Maria Barnoschi emisiunea "Roata Norocului"?

A fost neasteptata, o adevarata surprinza. Imi place acest format foarte mult si mereu am spus ca este genul de show la care mi-as fi dorit sa fiu invitat in calitate de concurent. Ma bucur ca in aceasta emisiune poti sa ii faci fericiti pe oameni, castigurile nu sunt deloc de neglijat. Ii invit pe romani sa aiba incredere in ei insisi si sa participle la castingurile organizate in tara.

Primul oras in care vom ajunge, pe 11 iulie, este Craiova. Va astept la Electroputere Parc sa va incercati norocul si sa ne distram impreuna. Iar la finalul lunii august ii invit pe telespectatori sa urmareasca un nou sezon "Roata Norocului", la Kanal D!

Cum te intelegi cu Ana-Maria Barnoschi?

Ana-Maria este plina de energie, pofta de viata. E foarte amuzanta, iar faptul ca avem o pasiune comuna, dansul, ne si apropie foarte mult.

La inceputul emisiunii "Teo Show" prezinti stirile bursucite intr-o maniera comica. S-a suparat vreo vedeta din cauza acestora?

Da, chiar mai multe s-au suparat si ne-au atras atentia, dar au existat si vedete care au inteles ca nu noi scriem aceste stiri, ci facem comentarii la preluari din presa. Prin intermediul acestor stiri "bursucite" incercam sa ii relaxam pe cei de acasa. Nu suntem rautaciosi.

Cum este Teo in spatele camerei de filmat?

Teo este aceeasi, in fata camerelor de filmat sau in spatele lor. Este o foarte buna prietena, o persoana pe care te poti baza oricand, care te poate ajuta in orice situatie. Teo este empatica, energica, optimista si umorul ei te scoate oricand din cele mai negre ganduri.

Esti coregraf. Ai lucrat cu vedete in particular? S-a intamplat ca persoane publice sa vina sa ia lectii de dans de la tine?

Da, foarte multe persoane publice au luat lectii de dans de la mine, chiar si pentru dansul mirilor. Nu pot nominaliza insa...

Din toata experienta ta de-a lungul anilor cu vedetele, care a fost mai stangace?

Cand vine vorba de vedete nu te astepti sa fie specialiste in dans. Nu exista insa vedeta care sa danseze prost. In fiecare vineri, la "Teo Show", o vedeta danseaza alaturi de mine. Este de apreciat ca acel om isi petrece cateva zile sa invete un anumit stil de dans, chiar daca, poate, nu exceleaza in acest domeniu. Este o dovada a faptului ca isi doreste sa faca ceva.

La un moment dat, ai fost si in juriu la Miss Piranda. Cum ai ajuns acolo si cum a fost experienta?

Am fost coregraful lui Jean de la Craiova intr-o emisiune. Va imagininati ca de aici si pana la a ajunge in juriul de la Miss Piranda drumul a fost foarte simplu. Jean mi-a propus sa le invat sa danseze pe concurente, pentru ca mai apoi sa fac parte si din juriu. A fost o experienta frumoasa!

Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#Adrian Cristea Bursucu Teo, #Adrian Cristea Bursucu, #Adrian Cristea Bursucu Kanal D , #vedete romanesti
Comentarii