Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Cum aratau vedetele din Romania in copilarie I (Galerie foto)

Luni, 29 Iulie 2013, ora 08:31
13941 citiri
Cum aratau vedetele din Romania in copilarie I (Galerie foto)
Foto: Arhiva personala

Vedetele din Romania ne-au obisnuit de-a lungul anilor cu aparitii impecabile si fotografii in care sunt atente la fiecare detaliu. Chipuri angelice, ten lipsit de defect si tinute fara cusur. V-ati intrebat vreodata cum aratau ele in copilarie sau in adolescenta, cu mult inainte de a cunoaste celebritatea?

Ziare.com va prezinta in saptamanile ce urmeaza cateva fotografii de pe vremea cand persoanele publice din Romania erau copii, adolescenti sau putin trecuti de 30 de ani.

Incepem cu una dintre cantaretele cele mai in voga, care are un succes nemaipomenit in afara tarii. Este vorba despre Inna, pe numele sau adevarat Elena Alexandra Apostoleanu.

Prima fotografie o infatiseaza pe cantareata la putin peste un anisor. Cel mai probabil poza este facuta in Mangalia, orasul natal al Innei.

In cea de-a doua fotografie artista este la o serbare de la scoala. Inca de atunci ii placea sa fie in atentia tuturor. Inna a fost imortalizata cand purta un costum popular.

Trecem la o vedeta de sex masculin, dar tot cantaret. Pe Mihai Traistariu il stim de pe vreme cand canta in formatia Valahia. Alaturi de Dorin si Costi Ionita, Mihai a facut istorie cu melodii precum "Banana" sau "Banii si fetele".

Intr-o alta fotografie Mihai Traistariu apare alaturi de mai multi membri ai familiei, el fiind tinut in brate de sora sa mai mare.

Trecem de la cantareti la o fosta femeie de afaceri, Monica Tatoiu. In una dintre fotografii fosta directoare a companiei Oriflame apare intinsa pe un ponton, imbracata foarte lejer, cu parul desfacut si pare ca se relaxeaza la maximum.

Si in tinerete, Monica Tatoiu era pusa pe sotii, ca si acum, asa ca nu ne mira imaginea de mai jos.

Desi suntem in mijlocul verii si temperaturile au inceput sa creasca, va prezentam o fotografie realizata in timpul anotimpului rece.

Va asteptam si saptamana viitoare pe Ziare.com pentru a descoperi cum aratau si alte vedete in copilarie sau adolescenta.

Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#vedete poze copilarie, #vedete Romania poze vechi, #vedete fotografii vechi copilarie , #vedete romanesti