Cum e cu noaptea nuntii? Razvan Fodor raspunde: E banc de-a dreptul! Interviu

Miercuri, 17 Iunie 2015, ora 15:15
8179 citiri
Cum e cu noaptea nuntii? Razvan Fodor raspunde: E banc de-a dreptul! Interviu
Foto: Facebook/Razvan Fodor

Casatoria la vedete e un subiect care intereseaza mai multa lume decat e in stare sa recunoasca. Am vrut sa stim cum e cu noaptea nuntii. Tine petrecerea de nunta prea mult ca sa le mai stea mirilor gandul si la altceva dimineata?

Razvan Fodor, casatorit de cinci ani, ne-a raspuns la aceasta intrebare, declarand intr-un interviu Ziare.com ca nunta sa a fost una atipica, in care nu s-a furat mireasa, nu s-a dansat cu gaina si nici n-a fost calcat pe picior de viitoarea sotie.

Secretele lui Razvan Fodor: Universul lucreaza deja in favoarea mea Interviu

Desi stelele s-au aliniat bine in cazul sau, artistul recunoaste ca n-ar mai trece a doua oara prin asa ceva.

Esti casatorit de ceva ani. Sarbatoriti anual data la care v-ati casatorit? De obicei, sunt si cadouri? In ce constau ele?

Au trecut incredibil de repede cinci ani de la casatorie. Nu pot sa spun ca sarbatorim cumva anume, mai ales ca noi avem mai multe momente de-a lungul anului in care ne tot felicitam unul pe altul ca ne-am gasit (rade) - data in care ne-am cunoscut, cununia civila, cununia religioasa. La noi, totul e pe baza de: "mai tii minte cand?..".

Cadouri? Nu sunt eu destul de cadou? Glumesc, dar nu va asteptati la chestii pompoase: flori de la doamnele din piata, un parfum pe care si-l dorea...

Mai tii minte cum a fost ziua in care te-ai casatorit? Cum erai imbracat? Dar ea?

Sunt foarte fixist. Stiu exact cum era imbracata, cum zambea, ce mocuta avea la altar. La cununia civila am fentat dress code-ul general valabil: eu am avut camasa si bermude, ea - o rochita de vara.

La cea religioasa, ea a fost diafana intr-o rochita de matase alba, eu m-am simtit impaiat in costumul clasic.

Pe o scara de la 1 la 10, cat de multe emotii aveai? De ce anume ti-era frica?

Am trecut printr-o multime de sentimente si trairi: de la durerea de picioare din cauza pantofilor, la iritare si nervi de la caldura... dar frica, nu! Imi doream asta (ma rog, sa fie a mea, dar fara toate ceremoniile, daca s-ar fi putut).

Ati avut parte de intamplari memorabile/ghinioane in ziua nuntii?

Nici una, nici cealalta. Nu vreau sa supar universul, chiar au mers toate struna. Si la nunta, si dupa!

Te-a calcat pe picior? Cu gaina s-a dansat?

Ii iese si fara calcat pe picior (rade)... Nu, nu am tinut niciuna din traditiile astea. Eu nu prea sunt fan babisme din astea.

S-a furat mireasa?

Aici a zis ea din prima ca nu vrea sa fie furata.

Cununia civila, religioasa, nunta - o suita de evenimente ingramadite adesea in aceeasi zi. La voi cum a fost? E ceva ce nu-ti mai amintesti nicicum?

De asta iti spuneam ca noi sarbatorim mai multe momente. Am facut cununia civila separat de cea religioasa, tocmai pentru a nu le ingramadi.

Ai mai trece prin asa ceva?

NICIODATA. Nu as mai face-o a doua oara! Doamne-fereste! (rade).

Cum e cu sexul in noaptea nuntii? E legenda sau nu?

E banc de-a dreptul! Nunta noastra s-a terminat la 7 dimineata, de unde noaptea nuntii?

Ciorba de potroace ati avut?

Nici. Nunta noastra nu a fost una traditionala.

Cu mintea de acum, ce sfat i-ai dai unui barbat aflat la prima insuratoare?

Cunoaste-o bine, cunoaste-i familia, prietenii, petreceti timp mult impreuna inainte... o data si bine! (rade)

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL și PSD așteaptă "clarificări" de la Cătălin Cîrstoiu, "în această săptămână". Când va fi anunțată decizia în privința candidatului la Primăria Capitalei
PNL și PSD așteaptă "clarificări" de la Cătălin Cîrstoiu, "în această săptămână". Când va fi anunțată decizia în privința candidatului la Primăria Capitalei
Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a afirmat, joi seară, că, în acest moment, Cătălin Cîrstoiu este candidatul alianţei PSD-PNL, dar acesta trebuie să clarifice public toate aspectele care...
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
#Razvan Fodor noaprea nuntii, #Razvan Fodor sotie, #noaptea nuntii banc, #consumare casatorie noaptea nuntii, #Razvan Fodor nunta, #vedete nunta , #vedete romanesti