Cum mi-a intrat Craciunul in suflet - Calin Goia: Nu conteaza ce e sub brad

Luni, 19 Decembrie 2011, ora 18:00
1704 citiri
Cum mi-a intrat Craciunul in suflet - Calin Goia: Nu conteaza ce e sub brad
Foto: Curentul

Cand auziti de Sarbatorile de iarna, la ce va ganditi prima data? La cadouri si carnati de porc sau la familie, colinde si miros de brad? Ziare.com si-a propus sa afle ce este si ce ar trebui sa fie, de fapt, spiritul Craciunului.

Calin Goia, solistul trupei Voltaj, considera ca in aglomeratiile urbante datinile si traditiile se pierd si ca cei care doresc sa aiba parte de aceste momente speciale trebuie sa mearga undeva in zonele rurale.

Ca in fiecare an, Calin va petrece Craciunul alaturi de cei dragi, acasa. Artistul a declarat pentru Ziare.com ca niciodata nu si-a petrecut aceasta sarbatoare in strainatate sau la munte, pentru ca atat el, cat si familia sa sunt traditionalisti si vor sa fie impreuna, acasa.

Am discutat cu Calin despre faptul ca in zilele noastre copiii nu mai pun accent pe cadourile traditionale, ci pe lucruri noi, de cele mai multe ori gadgeturi.

"Faptul ca cei mici prefera gadgeturile e o evolutie a societatii in directia asta tehnica si atunci e firesc sa fie asa. Nu conteaza ce e sub brad, conteaza restul, cum ne purtam. Nu conteaza ce fel de cadouri sunt", ne-a spus cantaretul.

Artistul ne-a povestit si despre cele mai frumoase amintiri legate de Craciun.

"Intotdeauna cand vorbesc de Craciun imi amintesc de cand eram copil, la tara, la bunici, si mergeam pe strazile care erau pline de zapada - in ultimul timp nu prea mai e zapada. Era o atmosfera feerica, avea ceva misterios si foarte frumos in ea", a precizat solistul Voltaj, care l-a informat pe Mos Craciun, prin intermediul Ziare.com, ca nu are preferinte in privinta cadoului de Craciun.

"Nu am preferinte, nu am un anumit cadou. Ma bucur sa vad familia stransa, sa ascult colinde, sa vad bradul impodobit. Asta e cel mai frumos cadou. In rest, ce o fi sub brad e bine primit", a adaugat Calin, care a subliniat ca familia sa impodobeste bradul intotdeauna in Ajun.

De la noul an, 2012, cantaretul iti doreste sa fie unul la fel de bun precum cel care tocmai se incheie, dar si sanatate pentru el si familia sa.

E.C.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Primul Congres Forţa Dreptei. Formaţiunea îşi alege conducerea naţională şi îşi prezintă candidaţii
Primul Congres Forţa Dreptei. Formaţiunea îşi alege conducerea naţională şi îşi prezintă candidaţii
Primul Congres al Forţa Dreptei este organizat, sâmbătă, la Palatul Parlamentului, formaţiunea urmând să îşi aleagă conducerea naţională şi să îşi prezinte candidaţii la alegerile...
Cine câștigă Primăria Capitalei, potrivit celui mai recent sondaj. Candidatul PSD+PNL, la pământ. Prezența la vot, în creștere
Cine câștigă Primăria Capitalei, potrivit celui mai recent sondaj. Candidatul PSD+PNL, la pământ. Prezența la vot, în creștere
România se pregătește de alegeri. Europarlamentarele vor avea loc în aceeași zi cu localele. ARA Public Opinion a realizat o cercetare sociologică în legătură cu evenimentele ce vor avea...
#Calin Goia Craciun, #vedete Romania Craciun, #vedete craciun, #vedete cadouri Craciun , #vedete romanesti