Dana Savuica urmeaza tratamente create de laureati ai premiului Nobel

Marti, 03 Iulie 2012, ora 15:49
8240 citiri
Dana Savuica urmeaza tratamente create de laureati ai premiului Nobel
Foto: Arhiva

Dana Savuica este una dintre cele mai frumoase romance si multi s-au intrebat cum reuseste sa se mentina intr-o forma atat de buna. Niciodata nu s-a ferit sa recunoasca ce interventii estetice si-a facut, iar acum ne-a vorbit pe larg despre toate procedeele care o ajuta sa-si pastreze tineretea.

Vedeta TV a declarat pentru Ziare.com ca, o data pe luna, urmeaza un tratament numit "intraceuticals", una dintre procedurile folosite de cele mai exclusiviste clinici si saloane de frumusete din lume. Mai exact, este un sistem revolutionar non-invaziv care tinteste ridurile, la care apeleaza si vedetele de la Hollywood.

"Fac o data pe luna un tratament intraceuticals", ne-a spus ea.

Aceasta a adaugat ca la cele doua clinici la care merge mai des MIkoMed si Miko Beauty Palace, la doctorii Catalin Enachescu si Lavinia Zalupca, s-au lansat cateva tratamente inedite.

"Au lansat 14 tratamente cu produsele Erricson, care au la baza anumite formule chimice bazate pe celule stem si alte chestii inventate de oameni de stiinta care au luat premiul Nobel. Au la baza numai formule chimice atestate de oamenii de stiinta, sunt extrem de inovative. Sunt 14 tratamente, care sunt pentru diferite tipuri de ten si pentru diferite varste", a spus Dana Savuica.

Aceasta sustine ca metodele sunt niste tratamente de intinerire incredibile, care pot inlocui cu succes interventiile cu botox si acid hialuronic.

Tot pentru a-si mentine frumusetea si tineretea, Dana Savuica apeleaza, o data la sase sau sapte luni, la botox sau acid hialuronic.

A apelat la "terapia vampir"

Marea surpriza a fost sa aflam ca vedeta a incercat renumita "terapie vampir" pentru a scapa de unele probleme cu tenul.

"Am facut un tratament acneic si pentru porii dilatati care intervin cu varsta. Este 'terapia vampir'. Iti ia sange, il introduce intr-un aparat in care se amesteca cu un cocteil de vitamine - absolut toate vitaminele, plus acid hialuronic, absolut tot ceea ce este nevoie pentru regenerarea celulelor din derm.

Practic se face o plasma si se reintroduce prin injectare cu niste ace foarte foarte subtiri, mai subtiri decat cele de la acupunctura. Se introduc usor in piele, in zona fetei, unde ai porii dilatati, pe gat, pe piept, la cot, la maini, la genunchi, peste tot pe unde apar ridurile", a continuat ea.

Dana Savuica - vezi ce sfaturi are pentru tinerele casatorite - Interviu Ziare.com

Procedeul dureaza mai mult timp, insa merita pentru ca, dupa cum spune Dana Savuica, sangele reimprospatat cu vitamine si acid hialuronic face sa se regenereze celulele si da un impuls pielii, iar aceasta devine iar elastica, luminoasa si ferma.

Ba mai mult, la aceasta metoda pot apela chiar si adolescentii cu probleme acneice, pentru ca nu este destinata unei anumite varste.

Cu totii am auzit de minunile Anei Aslan. Legendarele sale tratamente sunt duse mai departe de doctorul Denisa Bogdan, care are, in Brasov, Institutul Geromaslan. Aici a mers Dana Savuica pentru cateva tratamente faciale pe baza de Gerovital.

"Are brevetul de la Ana Aslan sa functioneze cu produse Gerovital si toata chestia o face dupa retetele secrete ale Anei Aslan", ne-a informat Dana.

Nu ar spune "nu" ozonoterapei

Ce ar fi dispusa ea sa faca in continuare? Ozonoterapie. Aceasta este tot un fel de "terapie vampir", doar ca aceasta este pe baza de ozon-oxigen.

"Este o chestie care purifica sangele, elimina toate toxinele si, in momentul in care il ozonifici, il purifici si il reintroduci in sistem, e ca un sange proaspat. E un tratament al medicinii alternative, care este dovedit a fi extrem de eficient. Deci da. As recurge cu cea mai mare incredere la un astfel de tratament", ne-a mai spus Dana, care a precizat ca aceasta metoda este buna si pentru persoanele care sufera de diferite tipuri de cancer.

Practic, prin aceasta procedura se introduce ozon pur in sange, care il detoxifiaza, il curata de toate bacteriile, de tot ce poate sa aiba "bolnav".

Tot la o terapie de schimbare a sangelui a apelat si DJ Wanda, doar ca ea a mers pana la Londra pentru aceasta procedura. Efortul a meritat, pentru ca acum se simte cu 10 ani mai tanara.

Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Se anunță o prezență-record la alegerile europarlamentare, programate pentru 9 iunie 2024. Fenomenul a fost explicat de către politologul Andrei Țăranu, într-un interviu pentru Ziare.com....
Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Sociologul Alfred Bulai, șeful departamentului de Sociologie din cadrul SNSPA, a fost invitatul rubricii „Cu fața la alegători”. Acesta a vorbit despre cele mai importante subiecte de pe...
#Dana Savuica terapia vampir, #Dana Savuica secrete frumusete, #Dana Savuica operatii, #Dana Savuica proceduri infrumusetare , #vedete romanesti