Daniel Max Dragomir, despre Nicoleta Luciu si cel mai bun prezentator din ultimii 25 de ani - Interviu

Luni, 20 Ianuarie 2014, ora 08:11
5782 citiri
Daniel Max Dragomir, despre Nicoleta Luciu si cel mai bun prezentator din ultimii 25 de ani - Interviu
Foto: Silviu Sandulescu

Daniel Max Dragomir a devenit cunoscut datorita participarii de la "Vocea Romaniei". Nu doar vocea l-a facut celebru, ci si dorinta sa de a arata ce talent "zace" in el.

A muncit mult si asa a ajuns si prezentator la un post de televiziune. Despre aceste experiente, dar si despre colaborarea cu Nicoleta Luciu vorbeste Daniel Max Dragomir intr-un interviu acordat Ziare.com.

Ati prezentat pentru putin timp o emisiune la Acasa TV. Cum a fost experienta de moderator?

A fost o perioada minunata, in care am invatat multe lucruri si m-am redescoperit. In spatele meu au fost foarte multi profesionisti, care m-au sustinut si m-au ajutat sa trec cu bine peste emotii. Intreaga echipa mi-a facut munca mult mai frumoasa si mai usoara.

Cand ati avut mai multe emotii: la prima emisiune in postura de prezentator sau in prima emisiune cand ati fost concurent la "Vocea Romaniei"?

Eu am emotii tot timpul. Am avut emotii si la prima emisiune in postura de prezentator, dar si la prima aparitie la Vocea Romaniei. Emotiile au tinut insa doar pana la numaratoarea inversa. Odata ce ramaneam singur cu camera si eram in direct, uitam de emotii si ma concentram pe ceea ce trebuia sa fac. Cum intra publicitatea, cum apareau, din nou, emotiile.

Cum vi s-a schimbat viata dupa participarea la showul de talente?

Am mai spus-o si o s-o spun de fiecare data: "Vocea Romaniei" iti schimba viata. Mie mi-a schimbat-o in bine, consider ca m-am maturizat. Odata ce numele iti este asociat cu o astfel de emisiune, inseamna ca nu ai trecut neobservat, iar atunci cand esti in fata publicului ai o responsabilitate: sa nu "patezi" numele emisiunii "Vocea Romaniei".

Cum a fost prima data cand vi s-a cerut un autograf?

Am fost placut surprins si nu stiam ce sa scriu, ce mesaj sa las. Am incercat de fiecare data ca mesajul lasat pe o foaie de hartie sa fie cat se poate de personal, nu sa dau o iscalitura in graba. Stiu ca asta ma bucura cand ceream un autograf, imi doream sa fie special pentru mine.

Ce mesaj aveti pentru cei care au talent, dar nu au si curaj sa mearga la un astfel de concurs?

Ii sfatuiesc sa nu se ascunda in spatele emotiilor. Din experienta mea mi-am dat seama ca scena nu este o joaca; daca nu o domini, te va devora. Consider ca daca nu ai curaj, nu ai de ce sa te urci pe scena. Concluzia: Nu lasati emotiile sa va copleseasca, transmiteti voi emotii publicului!

Cum a fost colaborarea cu Nicoleta Luciu?

Colaborarea cu Nicoleta a fost... scurta, dar frumoasa. A fost un exercitiu pentru mine: sa ma concentrez avand in dreapta mea o femeie frumoasa.

Daca ati putea sa alegeti dintre prezentatorii consacrati, pe cine v-ati dori coleg la o emisiune?

Consider ca Pavel Bartos este cel mai bun prezentator din ultimii 25 de ani. Langa un astfel de om ai ce invata.

Ati renunta la muzica pentru cariera de moderator?

Cred ca ambele meserii pot fi facute in acelasi timp. Un exemplu foarte bun este Smiley.

Va vedeti prezentand un format tabloid?

Eu ma vad facand multe lucruri, important este ca producatorii sa ma vada prezentand un format tabloid sau orice alt tip de emisiune.

Daca ar trebui sa luati un interviu urmatoarelor personalitati, ce le-ati intreba: Napoleon Bonaparte, Horia Brenciu, Victor Piturca, Bianca Dragusanu si Mihaela Radulescu?

Napoleon Bonaparte: V-ati iubit foarte mult sotia. Cum ati reactionat cand ati aflat ca Josefina va insela?

Horia Brenciu: Te-ai gandit vreodata la o colaborare muzicala cu Stefan Banica Jr.?

Victor Piturca: La ce echipe joaca urmatorii "fotbalisti": Cocis si Matel si daca Marica este atacant. Si daca este atacant, de ce nu da goluri?

Bianca Dragusanu: Care este ultima carte pe care ai citit-o?

Mihaela Radulescu: Ai ascultat ultimea mea piesa, "Niciodata nu e de ajuns"?

Ce asteptari aveti de la 2014?

Vreau sa ma reinventez, din toate punctele de vedere.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.com.

Din ce destinații vin primele avioane în România imediat după intrarea în „Air Schengen”. Pasagerii nu vor mai face controalele la frontieră
Din ce destinații vin primele avioane în România imediat după intrarea în „Air Schengen”. Pasagerii nu vor mai face controalele la frontieră
Primele zboruri din spaţiul Schengen care vor ateriza duminică pe aeroportul Henri Coandă vor fi cele care vin de la Paris, Viena, Hamburg, Roma, Zurich, Munchen, Amsterdam şi Geneva,...
Ciolacu anunță plafonări ”oriunde există speculă”. Energie și gaze, RCA și dobânzi, deja pe listă
Ciolacu anunță plafonări ”oriunde există speculă”. Energie și gaze, RCA și dobânzi, deja pe listă
Schema de plafonare și compensare la gaze și energie electrică se prelungește încă un an, urmând ca din aprilie 2025 să se revină treptat, timp de un an, la piața liberă, potrivit unei...
#Daniel Max Dragomir Vocea Romaniei, #Daniel Max Dragomir emisiune, #Daniel Max Dragomir muzica, #Daniel Max Dragomir piesa noua, #Daniel Max Dragomir cantaret , #vedete romanesti