Si vedetele sunt oameni - afla de ce le e cel mai tare frica

Miercuri, 11 Ianuarie 2012, ora 17:38
2221 citiri
Si vedetele sunt oameni - afla de ce le e cel mai tare frica
Foto: gfestblog.blogspot.com.jpg

Cu totii avem temerile noastre si ne gandim cu spaima la ceva anume. Unii cred ca dusmanul cel mai mare este moartea, altii - singuratatea, in timp ce altora le e frica de serpi sau alte vietati. De ce se tem insa cel mai mult persoanele publice din Romania?

De exemplu, compozitorul Horia Moculescu considera ca cei mai periculosi sunt prietenii falsi, in timp ce Ducu Bertzi a declarat, pentru Ziare.com, ca ii este frica de nerecunostinta oamenilor.

Calin Goia, solistul trupei Voltaj, este un parinte iubitor si responsabil si marturiseste ca toate temerile sale sunt legate de micutii sai.

"Pana sa se nasca copiii, nu ma temeam de nimic, dar de cand s-au nascut ei ma tem de foarte multe lucruri, toate legate de ei", ne-a spus Calin.

Tavi Colen si Mita de la Bere Gratis se tem de Dumnezeu

Tavi Colen ne-a spus ca nu se teme decat de Dumnezeu. In privinta fricii de animale, artistul a precizat ca nu se pune problema de asa ceva, ba din contra, stie exact cum sa procedeze cu ele.

"Cu animalele nu am probleme, ca eu cresc animale. Sunt tehnician veterinar si stiu cum sa procedez cu toate", a subliniat cantaretul.

Tot de divinitate se teme si Mihai Georgescu, cunoscut drept Mita de la Bere Gratis. "Unui om trebuie sa ii fie frica de Dumnezeu si (...) de propriile greseli", a sustinut solistul.

Si Mihai Traistariu este un om credincios, insa se teme cel mai mult de momentele in care pierde persoane dragi si si-ar dori sa traiasca vesnic.

"Imi e teama de... dar nu imi e teama, ca nu vreau sa imi fie teama de asta. Eu am o obsesie cu traitul vesnic, nu stiu de ce. Mi-au murit parintii prematur, ingrijesc tot felul de animale si moare o data pe luna cate unul si sunt ingrozit. Imi e ciuda ca Dumnezeu alege asa. Ne lasa sa suferim, ca ne ia persoanele dragi din viata, si atunci imi e ciuda pe moarte, ca exista moarte", ne-a spus cantaretul.

Traistariu: Imi este teama ca nu o sa prind schimbarile futuriste ale omenirii

Si daca va intrebati ce isi doreste Mihai de la viitor, aflati ca tanarul vrea sa prinda momentul in care oamenii de stiinta vor descoperi secretul de a prelungi viata cu sute de ani.

"Cum spun oamenii de stiinta, ca deja se vor moderniza asa de bine lucrurile, ca or sa prelungeasca viata cu sute de ani. Chiar am vazut un reportaj ca fiinta umana va putea sa traiasca 800 de ani si mi se parea super. Mi se parea super. Oare prind si eu asta? Imi placea ideea.

Poate ca de asta imi este teama, ca nu o sa prind schimbarile futuriste ale omenirii. Tot felul de schimbari benefice. Chiar si tratarea cancerului. Sunt convins ca o sa fie tratat. Tuberculoza, acum 100 de ani, era mortala, acum se trateaza. Sper sa prindem si noi astea, ca sa nu mai moara oamenii dragi de cancer", a continuat fostul reprezentant al Romaniei la Eurovision.

Ion Craciunescu, presedintele Comisiei Centrale a Arbitrilor, se teme in general de serpi si sobolani, dar si de oameni fara cuvant si onoare.

Actorul Silviu Biris se numara printre cei carora le este frica de puterea lui Dumnezeu sau a naturii.

"Apoi de nebunia, rautatea si lacomia oamenilor fara capatai. Doar ca, spre norocul nostru, acestia din urma pot fi starpiti. Daca nu de noi, cei cu credinta in bine, frumos si iubire, macar de timp", a spus actorul pentru Ziare.com.

Si, cum pe toti ne speriau parintii cu ceva cand eram mici, l-am intrebat si pe Silviu cum se desfasurau lucrurile in cazul sau. Spre surprinderea noastra, actorul nu a trecut prin astfel de momente in copilarie, insa acum este convins ca ceva ne sperie pe toti, inclusiv pe el.

"Nu ne mai sperie Bau Bau sau alte de astea, cand cele mai autentice sperietori de copii si de oameni mari sunt alesii nostri, FMI-ul, datoriile externe si, sa nu uitam, de-acum 'prietena noastra'... criza financiara", a conchis Biris.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#fobii vedete, #teama vedete, #frici vedete romanesti, #vedete romanesti temeri , #vedete romanesti