Diana Munteanu Niculescu, despre sot, televiziune si cum se intretine - Interviu

Joi, 25 Iulie 2013, ora 12:40
3575 citiri
Diana Munteanu Niculescu, despre sot, televiziune si cum se intretine - Interviu
Foto: Antena 2

Diana Munteanu Niculescu realizeaza de ani buni "Conferinta de presa", de la Antena 2, emisiune care sambata aceasta implineste 300 de editii.

Este o fire deschisa, sincera si o familista convinsa, dupa cum reiese din interviul acordat Ziare.com

Care a fost cel mai frumos compliment primit vreodata?

Lasand la o parte complimentele pe care le primesc din partea lui Claudiu (sotul), cele mai frumoase sunt cele pe care le primesc de la David (fiul). Cand imi spune "mami, esti frumoasa si te iubesc" ma simt cea mai norocoasa persoana de pe acest Pamant si ii multumesc lui Dumnezeu ca imi da aceasta bucurie.

Care a fost cel mai dificil invitat?

N-as putea numi unul anume si in general nu am avut invitati care sa creeze probleme. Acum... desigur, orice moderator isi doreste invitati care sa vorbeasca, sa glumeasca si cu care sa lege un dialog frumos. Eu, personal, am gasit intotdeauna o cale de comunicare, chiar si atunci cand poate un invitat n-a fost foarte deschis sau dispus sa vorbeasca despre anumite lucruri.

Dar cel mai relaxat?

O sa dau ca exemplu un invitat care ne-a trecut pragul recent: Catalin Bordea, colegul de platou al lui Dan Capatos, din emisiunea "Un show pacatos", Antena 1: extrem de relaxat, glumet, cum il stiti, a facut o atmosfera excelenta si am ras cum n-am mai ras de multa vreme.

Vi s-a intamplat sa simtiti ca vreuna dintre vedetele invitate in emisiune va minte fara nicio problema?

Chiar daca ar fi asa, n-as detalia in niciun fel. Ma gandesc ca poate invitatul respectiv are motivele lui sa faca acest lucru si pana la urma ce poti face?! In plus, telespectatorii vad, simt si inteleg.

Care a fost cel mai frumos moment din timpul filmarilor?

Au fost foarte multe frumoase de a lungul celor 13 sezoane, in 300 de editii, cat vom implini, in total, chiar sambata aceasta la "Conferinta de Presa".

Ne-am emotionat, am ras, am plans, ne-am enervat, ne-am relaxat, dar cred ca cel mai important lucru este ca nu am dezamagit si ca telespectatorii au fost alaturi de noi si le multumim pentru asta.

Fiecare femeie are trucurile sale pentru infrumusetare. Cum va intretineti?

Sunt o persoana foarte activa si nu sunt deloc genul de femeie care isi petrece jumatate din viata in saloanele de cosmetica si am spus asta ori de cate ori am fost intrebata, mai ales ca nimanui nu-i prea venea sa creada ca nu am tot felul de ritualuri tip "spa".

Incerc doar sa am un stil de viata sanatos, de la modul de alimentatie la sport, somn si, cel mai important, pana la gandirea pozitiva!

Stiu ca sunteti o fire foarte romantica. Care a fost cea mai frumoasa surpriza facuta partenerului?

Sunt, e adevarat, dar si Claudiu este la fel. Ne gasim timp pentru momente frumoase, chiar daca in ultimii ani distanta ne-a tinut destul de mult timp departe unul de celalalt. In ceea ce priveste zona surprizelor... ele raman ceva strict intim, care tin de noi doi.

Care este activitatea preferata pe care o faceti alaturi de familie?

Depinde, sunt zile in care ne ocupam cu gradinaritul, eu ma ocup de flori, Claudiu - de gazon, iar David e foarte fericit atunci cand uda florile din curte si o ajuta pe mami la treaba. Mai mergem impreuna in parc, sa ne jucam cu David, sau plecam in vacanta... Pana la urma, nu exista o anume activitate preferata, suntem fericiti, orice-am face atunci cand suntem toti trei impreuna.

Fiecare parinte viseaza la o cariera pentru copilul sau. In ce postura il vedeti pe David Cristian?

David e un copil foarte activ, fire voluntara si sportiva. Sper sa-i placa mult sportul si sa-l faca cu placere, dar il voi indruma si catre arta. Apoi depinde exclusiv de el, sa stie sa aleaga ce-i place cel mai mult. Claudiu si cu mine nu visam la o cariera pentru copilul nostru, suntem doar decisi sa-i sustinem propriile lui vise si sa-l incurajam sa si le urmeze, oricare ar fi ele.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.com.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#Diana Munteanu Niculescu Claudiu, #Diana Munteanu Niculescu familie, #Diana Munteanu Niculescu copil, #Diana Munteanu Niculescu emisiune, #Diana Munteanu Niculescu Antena2, #Diana Munteanu Niculescu interviu, #Conferinta de presa emisiune , #vedete romanesti