Dorian Popa, despre succes, paparazzi si o posibila relatie cu Alina Eremia - Interviu

Luni, 22 Iulie 2013, ora 07:55
17733 citiri
Dorian Popa, despre succes, paparazzi si o posibila relatie cu Alina Eremia - Interviu
Foto: Media Pro Music

Dorian Popa, ales de cititorii Ziare.com drept cel mai sexy cantaret din Romania, vorbeste cu sinceritate despre schimbarile care au intervenit in viata sa dupa ce a devenit celebru.

Multi ar vrea sa il vada pe tanarul artist formand un cuplu cu Alina Eremia (iubita sa din "Pariu cu viata"), insa el marturiseste in cadrul unui interviu acordat Ziare.com ca nu vor depasi barierele prieteniei.

Cum a primit publicul prima ta melodie solo? Spune-ne cateva cuvinte despre acest single

Aceasta prima piesa din cariera mea solo este un single compus de John Puzzle, bunul meu prieten, alaturi de care am avut ocazia sa compun chiar si eu cateva pasaje din piesa. Este o piesa care inseamna foarte mult pentru mine, lucru pe care l-am impartasit si cu fanii, iar ei m-au ajutat foarte mult in promovarea piesei. Publicul s-a dovedit a fi foarte receptiv, piesa reusind sa atinga 100.000 vizualizari in 24 de ore.

Alina Eremia, despre batalia cu Andra si dragostea pe platoul de filmare - Interviu

Fanii Lala Band si "Pariu cu Viata" isi doresc mult ca tu si Alina sa formati un cuplu. Exista vreo sansa?:)

Eu si Alina suntem colegi, dar si prieteni foarte buni. Aceste lucruri nu ne permit sa ne apropiem mai mult, pentru ca ne respectam prea mult ca amici.

Odata cu celebritatea vin si paparazzi. Te-au deranjat vreodata?

Niciodata, pentru ca pana acum nu au fost insistenti. Singurul lucru care m-a deranjat a fost ca, la un moment dat, cand i-am vazut, m-am indreptat spre ei razand, ca sa vorbim, iar in articol au scris ca am venit inspre ei, pozand.

Dar vreun jurnalist? Ti-a adresat vreunul vreo intrebare la care nu ai vrut sa raspunzi?

Nicio intrebare nu mi se pare dificila sau incomoda, e nevoie doar de sinceritate.

Exista ceva ce a venit in viata ta in acelasi timp cu succesul, dar de care ai vrea sa scapi?

Orice lucru bun are un anume pret. Incerc sa nu ma las invins de partile mai grele ale carierei pe care am ales-o si pe care o fac cu pasiune si mult drag.

Dorian Popa, cel mai sexy cantaret din Romania - sondaj

In urma unui sondaj Ziare.com, la care au participat 3.431 de persoane, ai fost desemnat cel mai sexy cantaret din Romania. Ce parere ai?

Le multumesc foarte mult tuturor celor care m-au votat, sunt flatat! Muncesc foarte mult pentru aspectul meu fizic, pentru ca stiu ca este una dintre calitatile care m-au adus aici, asa ca orice apreciere ma face sa ma simt recompensat pentru multele ore de antrenamente grele.

Care a fost cel mai frumos compliment primit de la cineva?

Am fost cerut in casatorie de foarte multe ori! Mi se pare un compliment destul de puternic, nu?!?

Care parte a corpului tau iti place cel mai mult?

Incerc sa nu ma concentrez exclusiv pe o parte a corpului, pentru ca acest lucru m-ar impiedica din dezvoltarea armonioasa a intregului trunchi, insa trebuie sa spun ca abdomenul imi atrage atentia mai des, fiindca este o grupa de muschi foarte pretentioasa.

Cu totii aveam un cantaret sau o cantareata preferata in copilarie. Care era al tau/a ta?

Michael Jackson, nici nu incape indoiala!

Ti-a placut acest articol? Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.com.

Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Guvernul se reuneşte joi, la Timişoara, într-o şedinţă specială, în cadrul căreia urmează să fie aprobate o serie de proiecte de infrastructură cu impact regional, precum şi plata în...
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
#Dorian Popa relatie Alina Eremia, #Dorian Popa cantaret sexy, #Dorian Popa Pariu cu Viata, #Dorian Popa Lala Band, #Dorian Popa Cat trei, #Dorian Popa muzica, #Dorian Popa melodii, #Dorian Popa interviu , #vedete romanesti