Dosarul silicoanelor - Leo de la Strehaia, audiat: M-am interesat pentru Loredana Chivu

Marti, 13 Mai 2014, ora 17:33
3377 citiri
Dosarul silicoanelor - Leo de la Strehaia, audiat: M-am interesat pentru Loredana Chivu
Foto: Libertatea

Leo de la Strehaia a fost audiat, marti, in dosarul operatiilor estetice si a declarat, la iesire, ca a fost interogat in calitate de martor, dupa ce ar fi contactat un medic pentru a se interesa despre o interventie pentru Loredana Chivu, aceasta fiind nemultumita atunci de aspectul sau fizic.

Ion Stelica Mihai, cunoscut ca Leo de la Strehaia, a spus ca ar fi vorbit, in acest context, cu medicul Victor Schwartz, care i-ar fi spus ca pretul operatiei depaseste 2.000 de euro, insa aceasta nu s-a mai realizat.

Leo de la Strehaia, care a fost audiat la Politia Capitalei aproximativ o ora si jumatate, a adaugat ca in niciun moment nu s-ar fi pus problema ca operatia sa fie facuta la Spitalul de Arsi din Bucuresti.

O suta de persoane au fost citate pentru a fi audiate, in calitate de martori sau de invinuiti, la sediul Politiei Capitalei, in zilele de marti si miercuri, in dosarul operatiilor estetice facute la Spitalului de Arsi din Bucuresti, au declarat anterior surse din Politie.

Potrivit surselor citate, politistii Serviciului Grupuri Infractionale Violente au citat pentru audieri o suta de persoane, cate 50 pe zi, din Bucuresti si din 25 de judete.

Aproximativ jumatate dintre persoanele citate vor fi interogate in calitate de invinuiti pentru dare de mita.

Scandal la Spitalul de Arsi: Noi dezvaluiri din dosar - Apare si numele lui Leo de la Strehaia

In acest dosar se afla in arest preventiv, printr-o decizie definitiva din 6 mai a Curtii de Apel Bucuresti, directorul Spitalului de Arsi, Vitalie Stan, seful Sectiei de Chirurgie Plastica a unitatii, Nicolae Antohi, medicii Elena Cristina Isac, Florica Gusa, Carmen-Elena Boiangiu, Florin Parasca, Ivan Vatamanescu si Aurelia Isac, precum si Carmen Florea, angajata a unei clinici private. Prin aceeasi decizie, medicul Ioan Costica Ghita Plujdescu va fi cercetat in libertate.

Potrivit anchetatorilor, medicii vizati in dosarul operatiilor estetice pretindeau mita sume cuprinse intre 450 si 3.400 de euro, in functie de tipul interventiei, banii fiind impartiti intre membrii echipei operatorii, iar in cazul in care raportarilor acestora erau validate, Casa de Asigurari de Sanatate a Municipiului Bucuresti deconta aproape 5.000 de lei pe operatie.

Procurorii sustin ca pacientii care doreau efectuarea unor operatii estetice contactau suspectii, medici angajati ai Spitalului Clinic de Urgenta de Chirurgie Plastica, Reconstructiva si Arsuri, in baza unor anunturi postate pe internet sau la recomandarea altor pacienti care au efectuat operatii similare.

Suspectii, medici in specialitatea chirurgie plastica, reconstructiva si estetica, ofereau consultatii pacientilor care doreau efectuarea unor operatii estetice, atat in cadrul Spitalului Clinic de Urgenta de Chirurgie Plastica, Reconstructiva si Arsuri, cat si in cadrul unor clinici private, au mai spus anchetatorii.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Iohannis merge la Bruxelles. Subiectele fierbinți aflate pe agenda reuniunii liderilor europeni
Iohannis merge la Bruxelles. Subiectele fierbinți aflate pe agenda reuniunii liderilor europeni
Preşedintele Klaus Iohannis va participa miercuri şi joi, 17-18 aprilie, la reuniunea extraordinară a Consiliului European care va avea loc la Bruxelles. Şeful statului va participa, de...
Surpriza celui mai recent sondaj de opinie: Nicușor Dan pierde prima poziție în lupta pentru Primăria Capitalei
Surpriza celui mai recent sondaj de opinie: Nicușor Dan pierde prima poziție în lupta pentru Primăria Capitalei
Candidatul PPUSL la Primăria Capitalei Cristian Popescu - Piedone este cotat cu 38% din voturi, Nicuşor Dan -cu 27%, iar candidatul PSD-PNL Cătălin Cîrstoiu, cu 23%, relevă datele unui Sondaj...
#Leo Strehaia audiat dosar silicoane, #Leo Strehaia operatie Loreda Chivu, #operatii estetice decontate stat , #vedete romanesti