O romanca a jucat alaturi de Paul Walker, inainte ca acesta sa moara

Joi, 05 Decembrie 2013, ora 22:33
4416 citiri
O romanca a jucat alaturi de Paul Walker, inainte ca acesta sa moara

Paul Walker, actorul cunoscut pentru celebra serie "Fast and Furious", a murit intr-un tragic accident, la varsta de 40 de ani. Paul trebuia sa termine filmarile pentru urmatorul film din serie, in care a jucat si romanca Alina Andrei, in varsta de 35 de ani, ea fiind unul dintre cei mai apreciati cascadori de la Hollywood.

Romanca a filmat cateva scene alaturi de Paul Walker chiar inainte ca acesta sa moara. Ea s-a nascut la Brasov, in 1978, si a emigrat in America, impreuna cu parintii, la varsta de 5 ani. Lucreaza in industria filmului din 2005, cand a filmat secvente de lupta cu sabii pentru filmul "The Crussader".

Este specializata in mai multe stiluri de arte martiale si a jucat diverse scene de lupta in seriale sau filme ca: "CSI: New York", "Transformers", "Lost", "Prison Break", "Monk" sau "Neveste disperate", dublandu-le, printre altele, pe actrite ca Mila Jovovich si Tia Carrere.

Anul acesta, Alina a lucrat la celebra productie "Fast and Furious 7", iar echipa ei de productie a publicat un mesaj, in numele acesteia, in memoria actorului Paul Walker. Citeste mai multe despre Ea este romanca care a jucat alaturi de Paul Walker, inainte ca acesta sa moara pe ele.ro.

#romanca jucat Paul Walker, #romanca Fast Furious, #Alina Andrei Paul Walker, #Alina Andrei actrita Hollywood , #vedete romanesti