Schimb surprinzator de replici intre Florin Calinescu si Andra, la "Romanii au talent". "Nu poti sa o canti, n-ai voce"

Autor: C.V.
Sambata, 27 Februarie 2021, ora 14:35
16636 citiri
Schimb surprinzator de replici intre Florin Calinescu si Andra, la "Romanii au talent". "Nu poti sa o canti, n-ai voce"
Florin Calinescu, unul dintre juratii de la "Romanii au talent"

Florin Calinescu si Andra au avut un dialog spumos in cadrul emisiunii "Romanii au talent", editia de vineri seara, 26 februarie. Juratul de la Pro TV i-a spus artistei ca nu ar putea sa cante melodia regretatei Laura Stoica, "Focul".

Dialogul surprinzator a inceput dupa ce Andra si colegul ei de pupitru, Andi Moisescu, au inceput sa fredoneze versuri din piesa "Mai tii minte, draga Marie", a Mariei Lataretu.

Dialogul dintre cei doi:

"Florin Calinescu: Dar tu, de exemplu, n-ai putea sa canti "Focul", de la Laura Stoica.

Andra: Da de ce sa nu pot?

Florjn Calinescu: Nu poti sa o canti, n-ai voce de rock! Ea mai baga la masea, mai fuma, adica trebuie sa ai vocea putin gajaita. Ai tatele prea mari pentru rock.

Andra: Pai? Nu conteaza, se zbenguie si ele pe aici", a fost dialogul celor doi de la Romanii au Talent.

Emisiunea "Romanii au talent" a batut toate audientele

Emisiunea "Romanii au talent", difuzata vineri seara, 26 februarie, de Pro TV, a condus in topul audientelor pe toate segmentele de public, pe intreaga durata a difuzarii, in intervalul 20.28 - 23.11, fiind urmarita de peste 2,3 milioane de telespectatori.

Pe segmentul publicului comercial, cu varste cuprinse intre 18 si 49 de ani, show-ul a inregistrat 11,2 puncte de rating si 30,2% share, in timp ce postul de televiziune clasat pe locul doi a obtinut 8,8 puncte de rating si 23,6% share.

In minutul de maxima audienta, de la ora 21.03, peste 2,8 milioane de romani urmareau Pro TV.

Andi Moisescu a apasat butonul auriu pentru o interpretare la harpa.

"Nu stiu daca a fost real sau am visat. Mereu mi-am dorit sa ajung pe o scena mare", a spus Daria dupa ce a reusit sa obtina golden buzz-ul care o trimis-o direct in semifinale. Interpretarea ei la harpa l-a facut pe Andi Moisescu sa spuna ca a fost "o imbinare de rafinament, sensibilitate" si pe Andra sa admita ca ceea ce a ascultat i-a "schimbat perceptia asupra acestui instrument".

Seara a fost completata si de alte momente: David Micu a oferit un moment care l-a facut pe Smiley sa exclame ca "a fost un dans perfect", iar Muy Moi Show i-a intrigat pe jurati cu mixul de contorsionism si foc, Alexandra Dinu recunoscand ca i-a "inghetat sangele in vene".

Trei sau patru de DA si calificarea in urmatoarea etapa au fost obtinute de: Alexandra Balla si Denisa Pavel, Christoph Baier, Laura Melu, Priscilla Oghenovo, Akara Dianne, Daria Pandici, David Micu, Duo Turkeev, Liliya Turkeieva si Muy Moi Show.

Mai puteti citi:

#Florin Calinescu, #Andra, #Romanii au talent, #pro tv, #laura stoica , #vedete romanesti