Gabi Cristea, despre punctul slab al iubitul sau - Sfatul vedetei pentru barbatii din Romania Interviu

Joi, 09 Octombrie 2014, ora 08:07
18877 citiri
Gabi Cristea, despre punctul slab al iubitul sau - Sfatul vedetei pentru barbatii din Romania Interviu
Foto: Kanal D

Gabriela Cristea, care prezinta la Kanal D emisiunea "Te vreau langa mine", traieste o poveste de dragoste "la vedere" si pare ca nu ascunde publicului mare lucru din ceea ce ea sau Tavi Clonda, iubitul ei, simt.

Sa fie aceasta reteta de a avea o viata de cuplu normala, chiar daca esti foarte cunoscut? Am mers direct la sursa si am intrebat, iar banuiala s-a adeverit partial.

Gabriela Cristea nu s-a sfiit sa vorbeasca despre relatia sa pentru Ziare.com, insa cu experienta unei femei mature, trecute printr-un divort.

Mai mult, aceasta chiar a adresat un sfat barbatilor din Romania: sa nu faca pasul spre starea civila decat atunci cand sunt extrem de siguri ca femeia de langa ei e cea mai importanta persoana de pe Pamant pentru ei.

Gabriela Cristea, fara niciun pic de machiaj (Foto)

Tu si Tavi aveti o poveste de dragoste la vedere. Ati ales sa fie asa sau nu ati avut incotro?

Cred ca a fost o chestiune care a venit de la sine. Noi nu avem nimic de ascuns si ne traim povestea asa cum este ea. O parte din ea se vede, insa cea mai mare parte nu, ne ramane numai noua.

O astfel de abordare are avantaje?

Are avantajul ca presa nu te mai agaseaza ca sa afle ce faci si, daca le dai cate un pic din viata ta, acestia te lasa in pace. Astfel, iti poti trai viata linistita.

Ce ti se pare cel mai dificil la traiul impreuna?

In traiul impreuna nu mi se pare nimic dificil, fiecare lucru este frumos, daca stii sa il traiesti si atat timp cat comunici cu partenerul de viata.

Care e punctul forte al lui Tavi si care cel slab?

Lui Tavi ii place sa comunice si este foarte implicat in tot ceea ce face, iar punctul "slab" este acela ca ii pasa prea mult de oameni si ar vrea sa impace pe toata lumea.

E ceva ce Tavi nu intelege la tine?

Nu cred ca exista ceva la mine care, pentru Tavi, sa fie de neinteles. Tavi a inteles exact cine sunt si cum sunt ca om si ma accepta cu bune si cu rele.

Catel? "Bifat!" Cand vine bebe?

Cand va veni momentul, il vom "bifa" si pe bebe (rade).

Ai trecut printr-un divort. Spune-ne cel mai important lucru pe care l-ai invatat din mariajul incheiat

Ca nimeni, niciodata, nu are dreptul sa iti controleze viata. Tu esti stapan pe propria viata si tu insuti/insati esti cel care trebuie sa decida cum mergi mai departe in viata.

Ce sfat le-ai da barbatilor de pretutindeni?

I-as sfatui sa fie implicati 100% in relatie si, pana nu isi dau seama ca femeia care le este alaturi este cel mai important om pentru ei pe Pamant, sa nu faca "pasul".

Emisiunea care nu s-a facut, dar ti-ar veni manusa, cum arata? Pe cine ai invita?

Toate emisiunile pe care le-am facut consider ca mi s-au potrivit ca o manusa. Nu cred ca as avea vreun invitat anume pe care mi l-as dori in platou. Cred ca ma pot descurca in aproape orice tip de emisiune si situatie, pentru ca imi place foarte tare ceea ce fac si, atata timp cat iti faci munca cu pasiune si dedicatie, rezultatele nu intarzie sa apara.

Ce altceva in afara de televiziune te-ai vedea facand?

In momentul asta, nu m-as mai vedea facand altceva. Sunt norocoasa ca munca mea este si o pasiune in acelasi timp. La varsta de 20 de ani as fi putut alege sa fac si alte lucruri, pe care, in timp, sa le consolidez si eventual sa le transform intr-o cariera.

Ce nu ai face nici in ruptul capului?

Nu mai spun "niciodata".

Pentru ce nu ai timp in prezent?

Nu am timp deloc, dar imi fac timp pentru absolut orice. Incerc sa gasesc un echilibru intre viata personala si cea profesionala, sa-mi fac timp pentru activitati apropiate sufletului meu, sa-mi dedic timpul necesar emisiunii "Te vreau langa mine", pe care o moderez la Kanal D de luni pana vineri, de la ora 13:30, si sa fac impreuna cu Tavi tot ceea ce ne infrumuseteaza ziua.

Faptul ca esti celebra te impiedica sa...

Nu ma impiedica sa fac nimic din ceea ce imi doresc si incerc sa folosesc celebritatea intr-un mod pozitiv.

De ce ti-e dor din copilaria ta?

De faptul ca mancam ciocolata in fiecare zi.

Unde ti-ai face o casuta de vacanta si maine?

La mare.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.com.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#Gabi Cristea iubit Tavi, #Gabriela Cristea viata personala, #Gabi Cristea Kanal D, #Gabriela Cristea barbati , #vedete romanesti