Interviu cu Lucian Mandruta: Nu stiu ce inseamna sa fii vedeta in Romania

Luni, 13 Septembrie 2010, ora 12:52
3616 citiri
Interviu cu Lucian Mandruta: Nu stiu ce inseamna sa fii vedeta in Romania
Foto: zodiac-travel.ro

Muzee si yachting. Yachting si muzee. In orice ordine le-ati pune, lui Lucian Mindruta ii plac la fel de mult. Printre valurile marilor si exponate, in concedii mai gaseste timp de citit carti electronice, de jucat cu copiii sai, de odihnit si de gandit la cele doua destinatii in care n-a ajuns inca: Alaska si Africa.

- Unde v-ati petrecut concediul din aceasta vara?

- In Romania. Am fost la salinele din Slanic Prahova, la Brasov, pe Transfagarasan, dupa care am ajuns la Mangalia, acolo unde ne tinem barca si unde am stam o saptamana, timp in care am facut si un drum, cu tot cu barca, la Balcik.

- Ati avut un accident destul de urat in vara asta, v-ati fracturat glezna pe munte. Ce "antecedente" de genul acesta mai aveti?

- Asa este, am uitat sa-ti zic, am fost si pe Valea Doftanei, acolo unde, alargand dupa pustii mei, am cazut. N-am mai avut niciodata accidente in vacanta.

- Stiu ca sunteti un devorator de destinatii de vacanta. Voi formula intrebarea in asa fel incat sa va "ajut" raspunsul: Unde nu ati ajuns inca, domnule Mindruta?

- N-am ajuns in Alaska, desi mi-as fi dorit. N-am mai ajuns de mult la Herculane si mi-e dor de locurile acelea. N-am ajuns inca in Africa. Cam atat.

- Vacante de cunoastere sau vacante de relaxare?

- Pana acum eram pentru vacantele de cunoastere, cu cel putin 2-3 muzee pe zi. Anul acesta n-am fost la niciun muzeu - asta pentru ca am fost doar in Romania si le cam stiu pe toate. Aleg intotdeauna vacantele active.

- Locuri izolate sau aglomeratie urbana?

- Izolate. Dupa mine, vacanta perfecta este cu barca pe mare si nu inghesuit pe o plaja.

- Ce tabieturi de vacanta aveti?

- Citesc, cel mai mult timp il aloc cititului. Imi iau un kindle (o carte electronica) pe luna, cu 20 - 30 de volume si citesc la 3-4 carti odata. In rest nu mai am tabieturi.

- Tara preferata? Motivati, va rog.

- In afara de Romania, o tara preferata este Grecia. Este tara in care nu mi s-a intamplat niciodata nimic rau, nimic neplacut, si in care intotdeauna m-am simtit ca acasa. Grecia este tara perfecta pentru vacanta. Daca vrei si vacanta si trait, atunci tara ideala este SUA.

- Orasul preferat? De ce?

- Washington DC. Este mare, este linistit si are o gramada de muzee.

- Citeam ca mancarea dvs. preferata este musacaua. Care sunt felurile de mancare de pe locurile doi si trei?

- Taco si burrito.

- Cum va descurcati in bucatarie?

- In afara de omleta si cafea, nu stiu sa fac nimic in bucatarie.

- Sunteti pilot de avion si navigator cu experienta. Unde gasiti mai multa adrenalina, in aer sau pe apa?

- Cred ca pe apa. In avion, in general, nu te urci pentru adrenalina. In avion iti calculezi dinainte toate miscarile, este mai degraba o batalie cu calmul. In schimb, yachting-ul este un exercitiu mai riscant, aducator de adrenalina. Pe mare nu ai la fel de mult control ca intr-un avion.

- Din biografia dvs. am retinut, la capitolul "Activitati si hobby-uri": "Sa dorm. Sa citesc. Sa ma culc la loc". Nu-mi pareti "un lenes", ci dimpotriva, o persoana destul de activa. Comentati afirmatia dvs., va rog.

- Sunt activ, dar tocmai fiind activ trebuie sa ma opresc la un moment dat. Dormitul si cititul sunt niste hobby-uri tocmai pentru faptul ca-mi plac, dar care mi se intampla mai rar, cam asta-i legatura.

- Profesional, ce planuri aveti? Ce surprize ne pregatiti?

- Voi modera un talk-show de societate pe Antena 2, se numeste "Nimic important".

- Ce se intampla cu formatul "Paine si circ"? Merge inainte?

- Nu pot sa va zic.

- Printre altele, ati fost parte din "Stirile ProTV", "Profetii despre trecut" si "Observator". Care va lipseste cel mai mult?

- Nu-mi lipseste niciun format TV din cele enumerate.

- O amica v-a zis, la un moment dat, ca doua chestiuni sunt importante: sa arati bine in poza si sa-ti ortografieze corect numele. Va provoc la un mic comentariu legat de PR-ul vedetelor. Ce inseamna sa fii vedeta in Romania?

- Nu stiu. Intrebati-le pe vedete.

- Dati-mi, va rog, numele a trei vedete din Romania si validate de "filtrul" lui Lucian Mindruta.

- Andrei Plesu, Andreea Esca si Doru Buscu.

Agentia Zodiac Travel

www.zodiac-travel.ro

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Campanie intensă pentru candidatura lui Geoană la prezidențiale. S-a lansat un nou site de susținere
Campanie intensă pentru candidatura lui Geoană la prezidențiale. S-a lansat un nou site de susținere
O campanie de susținere pentru candidatura lui Mircea Geoană, actualul secretar general adjunct al NATO, a fost demarată în online. Inițiativa, care se recomandă drept o „platformă...
Dilema preotului care vrea să candideze pentru primăria Sucevei. "Va trebui să aleagă între cariera politică și preoție"
Dilema preotului care vrea să candideze pentru primăria Sucevei. "Va trebui să aleagă între cariera politică și preoție"
Partidul Alianța pentru Unirea Românilor Suceava a ales un preot să candideze pentru funcția de primar al municipiului Suceava. Cătălin Axinte este preot slujitor la Biserica Sf. Mina din...
#interviu Lucian Mandruta, #vedete romanesti , #vedete romanesti