Interviu Simona Patruleasa - Afla unde ar vrea sa se retraga la pensie

Luni, 25 Octombrie 2010, ora 17:35
3419 citiri
Interviu Simona Patruleasa - Afla unde ar vrea sa se retraga la pensie
Foto: zodiac-travel.ro

Desi ii plac vacantele in strainatate, nu-i place sa zboare cu avionul - acesta este motivul pentru care Simona Patruleasa obisnuieste sa aleaga destinatii turistice mai apropiate de Romania, insa la pensie si-ar dori sa se retraga la Capri, un loc de care nu se poate satura.

- Stim ca ti-ai petrecut cea mai recenta vacanta in Antalya. Povesteste-ne cum a fost, te rog.

- Am ales Antalya pentru ca era o destinatie mult laudata, nu foarte departe de tara si pentru ca urma sa am aproape prieteni foarte dragi. Am stat la Mardan, un hotel nou, care m-a impresionat.

Mi-a placut mult faptul ca ne oferea tot ceea ce aveam nevoie ca sa ne relaxam, dar si o lista lunga cu diferite activitati (bowling, tenis, dansuri braziliene, teatru, concerte etc), 14 restaurante, dar si cea mai mare piscina din Europa. Am vizitat si imprejurimile, am facut o plimbare pe mare cu vaporasul, dar cel mai mult m-a impresionat ospitalitatea localnicilor si a personalului hotelului. Singurul inconvenient a fost temperatura foarte mare - peste 45 de grade. Recomand cu toata convingerea aceasta destinatie de vacanta.

- Ce tari ai descoperit in ultimii ani si care ti-au ramas aproape de suflet?

- Nu-mi place sa zbor si din acest motiv nu ma gandesc sa vad locuri prea indepartate. In ciuda acestui lucru, am fost acum doi ani in America. Imi doream sa ajung acolo, mi-a placut, dar nu cred ca as mai merge din cauza distantei. Cel mai mult m-au impresionat spectacolele de pe Broadway - am avut placerea sa o vad si sa o ascult pe Liza Minelli, dar si pe Chuck Berry. A fost un Revelion pe care nu-l voi uita niciodata, urmat de zile insorite in Miami si in Bahamas.

- Ti-ai facut planuri pentru Sarbatori?

- Imi doresc sa petrecem Sarbatorile acasa, cu familiile noastre.

- Unde iti place sa petreci, de obicei, vacanta de iarna?

- Acasa sau la Viena. Si acolo ai posibilitatea sa mergi la concerte, iar atmosfera este una speciala.

- Vei gati bucate traditionale, ca de obicei?

- Da, dar cele mai gustoase raman tot cele facute de mamele noastre. Eu ma voi ocupa de desert, de decorarea casei si a mesei.

- Ce fel de mancare nu lipseste niciodata de pe masa ta de Craciun?

- Sarmalele, cozonacul si piftia.

- Stim ca ai o pasiune pentru bucataria ungureasca. Ce "retete" te-au cucerit?

- Prietena mea, Adriana, care traieste la Budapesta, mi-a gatit pentru prima data retete unguresti si am fost cucerita pe loc. Ungurii au o bucatarie deosebita. Ma bucur ca si in Bucuresti am descoperit, in Centrul Vechi, un restaurant cu specific unguresc, unde se gateste minunat. Imi plac in mod deosebit gulasul de vita si desertul (somloi galuska).

- Esti gurmanda sau, mai degraba, pofticioasa?

- Pofticioasa.

- Cum reusesti sa-ti pastrezi silueta? Ce "trucuri" folosesti?

SP: Nu fac nimic iesit din comun. Mananc cu mare atentie pentru ca dupa 25 de ani metabolismul se schimba si trebuie sa fim mai atenti. Nu mananc dupa ora 20:00 decat daca merg la o petrecere. Paine - foarte rar, iar dulciuri o data pe saptamana. Fac miscare si masaj de doua ori pe saptamana.

- Ai simtul aventurii atunci cand vine vorba de destinatii care nu figureaza pe harta turistica? Accepti provocarea?

- Nu prea sunt curajoasa. Prefer sa fiu foarte sigura de pamantul pe care calc.

Dintre amintirile legate de calatorii sau vacante, ce intamplari hazlii iti trec acum prin minte?

- Eram in Bahamas si am participat, din greseala, la o alta excursie fata de ce planuisem initial. Am avut noroc, totusi, comandantul era roman si am avut parte de o calatorie foarte placuta.

- Ai gasit acea destinatie turistica care sa te determine sa te gandesti ca acolo ai vrea sa te retragi la pensie? Daca da, unde se gaseste?

- Mi-ar placea sa stau in Capri. Nu cred ca as putea sa ma plictisesc niciodata de acest loc.

- Cu ce gen de suveniruri revii, in general, din locurile vizitate?

- Tablouri, albume, dvd-uri si, mai ales, lucruri usor de transportat.

- Ce nu-ti lipseste niciodata din bagaje?

- Costumul de baie, lucruri personale de igiena, o carte, haine practice, o carte de rugaciuni si un ghid care sa cuprinda toate obiectivele turistice care merita vazute in locul ales.

- Ce nu ai facut inca, dar ti-ar placea sa faci intr-o vacanta?

- In vacante fac doar ceea ce-mi face placere. Nu cred ca exista ceva sa-mi fi dorit si sa nu fi facut.

Agentia Zodiac Travel

www.zodiac-travel.ro

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#interviu Simona Patruleasa, #Simona Patruleasa , #vedete romanesti