Kaiia, ziarista nascuta in Ucraina, crescuta in Moldova si care a cucerit Romania cu muzica - Interviu

Vineri, 09 August 2013, ora 07:21
9205 citiri
Kaiia, ziarista nascuta in Ucraina, crescuta in Moldova si care a cucerit Romania cu muzica - Interviu
Foto: Media Pro Music

Kaiia, pe numele adevarat Alina Sleahtitkaia, a devenit cunoscuta in Romania dupa lansarea melodiei "Crazy love", care a luat cu asalt toate topurile.

In cadrul unui interviu acordat Ziare.com, Kaiia vorbeste despre lumea muzicala din Romania, cariera sa de jurnalist si face o mica diferenta intre Romania si Republica Moldova, tara in care a crescut.

Stiu ca esti nascuta in Ucraina si ca ai locuit in Republica Moldova. Cum este tara in care ai crescut, in comparatie cu Romania?

Republica Moldova este o tara inca in dezvoltare, in curs de modernizare. Oamenii sunt draguti si simpli, dar si foarte traditionalisti, in acelasi timp. Exista diferente mari intre cele doua tari din toate punctele de vedere.

In ce limba iti place sa canti cel mai mult?

Cel mai mult imi place sa cant in limba rusa, imi este mult mai usor si sunt mult mai sigura pe mine. Sunt inca la inceput de drum si mai am multe de invatat, dar nu imi displace nici sa cant in engleza.

Cum au primit fanii "Uhodi"? Crezi ca va egala "Crazy love" in privinta locului in topuri?

Nu stiu daca va egala succesul pe care l-a avut "Crazy love", pot doar sa sper. Cred ca "Uhodi" a fost primita cu entuziasm de fani, desi este o piesa scrisa si cantata in rusa. Am vrut sa arat ca o piesa buna se aude bine in orice limba este cantata. In plus, este si limba mea materna si ma simteam oarecum datoare sa cant o piesa de genul acesta.

Cum te-ai descrie in cateva cuvinte?

Simpla, timida, increzatoare in oamenii din jurul meu, usor incapatanata.

Care crezi ca este cea mai buna voce feminina din Romania? Dar masculina?

Nu exista o singura "cea mai buna voce din Romania", sunt foarte multi artisti si artiste care au voci deosebite si care fac cinste Romaniei. Mi-ar fi greu sa nominalizez o singura persoana.

Care a fost cea mai ciudata sedinta foto pe care ai realizat-o pana acum?

Pana acum nu am avut parte de nicio sedinta foto ciudata, dar pot spune ca la cele la care am participat m-am simtit foarte bine. Au fost experiente noi si interesante.

Stiu ca studiezi jurnalismul. Care ar fi prima intrebare pe care jurnalista Alina Sleahtitkaia i-ar adresa-o artistei Kaiia?

"Ce reprezinta muzica pentru tine?"

Te tenteaza o cariera in presa? Daca da, spre ce domenii ti-ai duce?

M-am gandit la o posibila cariera atat in presa scrisa, cat si in televiziune. Momentan insa nu am luat foarte in serios aceasta varianta, deci nu stiu spre ce domeniu m-as orienta, probabil tot ceva legat de muzica sau divertisment.

Fiind cantareata ma asteptam sa mergi la Conservator. De ce jurnalismul?

Imi place foarte mult sa scriu, sa compun si mi s-a parut firesc sa aleg Jurnalismul. Nu am crezut niciodata ca din muzica voi putea sa ma intretin, intotdeauna m-am gandit sa am si o alta specializare.

Ai primit vreo propunere indecenta de cand ai devenit cunoscuta?

Nu, nu a fost cazul.

A fi artist presupune o multime de momente placute: faima, distractie, calatorii. Totusi, ce parte ti se pare mai grea?

Sunt inca la inceput de drum, insa cel mai mult ma deranjeaza lucrurile neadevarate care se scriu in presa despre mine.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.com.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Kaiia Crazy Love, #Kaiia cantareata, #Kaiia cantareata nascuta Ucraina, #Kaiia melodii, #Kaiia muzica , #vedete romanesti