Laura Cosoi, dupa un tur al litoralului: M-am tot gandit daca sa public imaginile (Galerie foto)

Miercuri, 20 August 2014, ora 12:51
12335 citiri
Laura Cosoi, dupa un tur al litoralului: M-am tot gandit daca sa public imaginile (Galerie foto)
Foto: lauracosoi.ro

Laura Cosoi a facut recent un tur al litoralului romanesc, din dorinta de a revedea locurile vacantelor cu parintii, in copilarie.

Laura Cosoi, vacanta de vis: Unul dintre cele mai curate orase pe care le-am vazut (Foto)

Pe langa nostalgie, insa, actrita si prezentatoarea TV a fost napadita si de pareri de rau si dezamagire. "M-am tot gandit daca sa public imaginile deplorabile din statiunea dedicata tineretului, dar daca asa as putea trage un semnal de alarma, iata ca am facut-o!", scrie pe blog Laura Cosoi.

Turul litoralului, marturiseste vedeta, a inceput din dorinta de a-i revedea pe tata si cei doi frati, aflati la Eforie Sud. In dum, insa, au trecut prin statiunile de la malul marii, bifandu-le plusurile si minusurile, mai ales pe cele din urma.

"Am refacut traseele pe care le stiam pe de rost, terasele, aleile spre plaje, hotelurile in care am stat, cluburile in care mergeam impreuna cu familia si ne distram (Ring - din Costinesti, Why Not - Neptun, clubul acela underground de la hotel Amfiteatru - Olimp, Vox Maris - Costinesti si multe altele) dar si de restaurantul 'Insula', din Neptun (locul preferat al mamei mele) ", scrie nostalgica Laura Cosoi.

Chiar daca multe locuri sunt acum in paragina, amintirile sunt vii: "Toate astea mi-au amintit de vacantele copilariei, plaja cu steaguri, porumbul fiert, parcurile de distractie, 'Gogoasa infuriata', care nu-mi dadea pace, promenada, obeliscul din Costinesti".

Una dintre primele recunoasteri ale frumusetii sale se leaga tot de litoral, respectiv de castigarea consursului Miss Tineret Costinesti, in vremea in care statiunea arata altfel si avea o cu totul alta atmosfera:

"Intr-un an, am castigat 'Miss Tineret Costinesti', iar concursul s-a tinut pe terasa hotelului Forum, care, din pacate, acum este in paragina", continua Laura Cosoi, postand pe blog fotografii ce vorbesc de la sine.

"Cel mai tare m-a dezamagit Costinestiul"

Vedeta s-a aratat dezamagita mai ales de Costinesti: "Amintiri superbe m-au incercat, emotii, dar m-a cuprins si tristetea. Din pacate multe dintre locurile vizitate nu mai sunt cum erau odata. Am gasit doar 'urme' ale farmecului litoralului de altadata. Cel mai tare m-a dezamagit Costinestiul. Gramezi de gunoaie si oameni in concediu in acelasi loc. Dureros".

In final, Laura Cosoi este nevoita sa recunoasca: "Am ramas cu un gust amar dupa turul la care visam".

A.S.

Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Premierul Marcel Ciolacu a declarat joi, 25 aprilie, la Timişoara, că regionalizarea teritorială şi reforma bugetară trebuie făcute, după o analiză şi un studiu exact în fiecare judeţ....
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Trimisă în judecată pentru folosirea funcţiei pentru favorizarea unor persoane, Clotilde Armand, primarărița Sectorului 1 a declarat răspicat că nu va demisiona, aşa cum i-au cerut...
#laura Cosoi litoral, #litoral romanesc paragina poze, #Costinesti gunoi, #poze Costinesti 2014, #Laura Cosoi poze mare, #Laura Cosoi miss tineret , #vedete romanesti