Laura Micovschi, prezentatoarea TV care a lasat economia pentru monden Interviu

Luni, 24 Noiembrie 2014, ora 07:55
7726 citiri
Laura Micovschi, prezentatoarea TV care a lasat economia pentru monden Interviu
Foto: Mihai Stetcu Antena 1

Laura Micovschi, prezentatoarea "Star Magazin", de la Antena Stars, de la ora 12:00 si ora 16:00, a fost cucerita de lumea mondena, insa putini stiu ca ea inainte a lucrat la Monney Channel.

Despre cum a fost trecerea de la economic la monden, a povestit Laura Micvoschi intr-un interviu acordat Ziare.com.

Vedetea Antena Stars ne-a vorbit si despre cat de dinamica este lumea din care face parte, dar si despre fobiile sale pe care, spune ea, i le-a transmis si catelusei sale.

Cum ai ajuns in echipa Antena Stars?

Am ajuns in echipa Antena Stars inca de dinainte de lansare, atunci cand se forma frumoasa familie care este de fapt aceasta televiziune. Cu unii dintre colegi mai lucrasem inainte, pe altii i-am cunoscut abia atunci.

Am pregatit cu totii, cot la cot, pana in cel mai mic detaliu, marea lansare de pe 16 decembrie. Si am intrat cu dreptul in casele telespectatorilor care au ajuns sa ne fie alaturi zi de zi in numar tot mai mare, care ne-au ajutat sa crestem intr-un an cat altii in zece.

Pe 16 decembrie Antena Stars implineste un an de la lansare. Care sunt gandurile tale la ceas aniversar?

Un an de la lansare? Cand a si trecut un an? Parca a fost ieri...parca ieri ne pregateam cu mari emotii si sperante sa intram pentru prima oara in casele si in sufletele telespectatorilor, ca prima si singura televiziune din Romania axata pe stiri si talkshow-uri mondene.

La ceas aniversar pot doar sa le multumesc telespectatorilor care sunt alaturi de noi in numar din ce in ce mai mare. Telespectatorilor care ne ajuta zi de zi sa batem record dupa record. Si bineinteles, colegilor mei, care sunt pentru mine cea de a doua familie.

Stiu ca ai lucrat la Money Channel. Cum a fost trecerea de la o televiziune cu un asemenea profil la una cu un cu totul si cu totul alt specific?

Trecerea de la economic la monden a fost...asa cum pare:) Abrupta. Dar dinamismul din showbiz, creativitatea de care trebuie sa dai dovada atunci cand abordezi un subiect de monden m-a cucerit din prima clipa. Intr-o televiziune cu specific monden totul se intampla pe repede inainte. E frumos, e incendiar, e mereu surprinzator... Dar zi de zi invat de la cei mai buni, deoarece sunt inconjurata de cei mai buni profesionisti in materie de monden.

Cum te-ai hotarat sa apuci drumul Capitalei dupa ani de zile in presa scrisa din Satu Mare?

Sincer, nu mi-am planificat niciodata sa lucrez in televiziune, sa apar in fata camerelor de filmat. Prima mea dragoste a fost radioul, apoi presa scrisa ma fascina prin puterea cuvantului tiparit. Dar cum viata are cararile ei nebanuite, am ales sa ma mut in Bucuresti pentru a fi alaturi de barbatul pe care il iubesc. Si asa a venit interviul de angajare, am luat jobul si am pasit in televiziune.

Cum ti se pare lumea mondena de la noi in comparatie cu cea de afara?

Lumea mondena e oriunde...colorata bine de tot. E furtunoasa si mereu surprinzatoare, fie ca vorbim de cea de la noi sau de cea de afara. Bineinteles, exista carcotasi care spun ca in America, de exemplu, si mai ales la Hollywood, sunt vedete adevarate, dive in toata puterea cuvantului. Si in showbiz-ul de afara sunt vedete si pseudo-vedete, scandaluri, divorturi, amantlacuri si gafe. Poate doar ca totul pare mai glamorous la Hollywood. Dar si mai multa stralucire gasiti la Antena Stars.

Ai momente in care simti ca vrei sa renunti la presa mondena?

Sincer...niciodata. Nici nu am simtit cum a trecut un an de zile de cand sunt in presa mondena. Nicio zi nu a semanat cu cealalta, nu m-am plictisit nici macar o clipa. Iar cand vezi audientele a doua zi, cand vezi cati oameni au urmarit emisiunea, cum sa nu iubesti ceea ce faci?

Care consideri ca este urmatorul pas in cariera ta?

Antena Stars si Star Magazin pe primul loc in sufletele telespectatorilor. Am promis ca vom fi pe locul 1 in topul preferintelor telespectatorilor si ne vom tine de cuvant.

Multi oameni au o teama legata de cariera lor. Tu ai vreuna?

In acest moment nu e teama, e doar provocare. Un pariu, o promisiune pe care imi doresc din tot sufletul sa o onorez. Aceea de a fi mereu primii care dau cea mai tare stire mondena.

Cum este Laura acasa?

Poate pare greu de crezut, dar Laura de acasa nu e cu nimic diferita de Laura de la televizor. Mereu binedispusa, cu zambetul pe buze, jucausa, pusa pe sotii si glume si interesata de cei din jur.

Ai vreo fobie?

Daaaa. De paianjeni si de fluturii de noapte. Ma inspaimanta atat de tare incat pana si catelusei mele i-am transmis aceasta teama.

Ce iti inspira o coala alba?

Potential. Orizonturi deschise catre a crea, a modela, a decide...

Cum arata o zi libera pentru tine?

O zi libera o petrec cu sotul meu, cu catelusa noastra si cu prietenii. De obicei, incercam sa evadam din Bucuresti, la munte, la mare sau, daca ne permite timpul, la Satu Mare la parinti.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.com.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Președintele PMP: Declinul PSD-PNL a început cu "decizia ridicolă de a-şi anunţa înfrângerea în Bucureşti” înainte de începerea campaniei
Președintele PMP: Declinul PSD-PNL a început cu "decizia ridicolă de a-şi anunţa înfrângerea în Bucureşti” înainte de începerea campaniei
Preşedintele PMP, Eugen Tomac, consideră că decizia coaliţiei PSD-PNL de a avea candidaţi separaţi la Primăria Capitalei reprezintă începutul „marii prăbuşiri a partidului unic”,...
Ludovic Orban: „O veste bună în acest spectacol grotesc al comasaţilor: Nicuşor Dan va câştiga un nou mandat la Primăria Capitalei”
Ludovic Orban: „O veste bună în acest spectacol grotesc al comasaţilor: Nicuşor Dan va câştiga un nou mandat la Primăria Capitalei”
Ludovic Orban, preşedintele Forţa Dreptei, afirmă, după decizia coaliţiei de a-l retrage pe medicul Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei, că se vede totuşi şi o veste...
#Laura Micovschi Antena Stars, #Laura Micovschi prezentatoare TV, #Laura Micovschi Star Magazin , #vedete romanesti